Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát így már érthető! És hol tartasz, elkezted már?
Alapjában véve elment a kedvem a mókázástól hogy majdnem 100 000 Ft pénzbírságra, és fél év jogsibehúzásra köteleztek volna
nem is rossz ötlet...
De felesleges! minek? így legalább nemtudnak mit elvenni!
Kérdezni lehet, nem?

De van egy jobb ötletem.

Leteszem a jogsit.
Te most szopatsz? nincs amugy.., de meglehet mindent csinálni !
Tépőzáras megoldásotok van? Mert akkor egy mozdulattal tudnám fel-, és leszedni
gondoltam... de azért megcsinálhatjuk!
Vicceltem barátom, letakart rendszámé megbasz az ország összes rendőre

Egyszer már megszívtam, mert hónapokig rendszám nélkül jártam utcán... De azé ígyis megvót az 5 000 belebaszott kilóméter
Jol van, akkor majd valahogyan megoldjuk..
Találd i hogyan legyen az átétel és az átadá :)
Ha emlékeim nem csalnak, a teljes 4 napos beugró, az 3500Ft. Aki csak a hétvégére megy, annak 3000. Annyira nem sok ez az ár ahhoz képest, hogy mekkora összeröffenés.
Hát igen, van ott sok barom, aki nem tanul a koszorúkból sem!
Sajnos egy barátom emlékműve is ott van levezető oldali pihenőnél, ott nem áltatok meg?
Annyit rászánok... Legalább nem látszódik se a szám, se a betű, se semmi...
de amugy olyan 1500-és max 2000ft környékén megy.
Hát vazze. Keress egy rendszámos motort, mérd le a rendszámtábláját (nem a tartót, meg a keretet), aztán majd jól beszólsz megint. Há' azé' a Gixxer rendszámtáblája csak van akkora, mint egy MZ-nek...
Töki így sajnos nemtudok mit mondani azt tudom hogy a hosszát és a szélességét mérd le és megmondom. Méretek alapján dolgozunk.
Rendszámtáblát mennyiért karbonozol le?
Hát igen...
Azért a matrica lényegesen olcsóbb :)
60 cm hosszu, és kb 25 cm széles. mégvalami?:D
persze ha leméred megmondom:) az a lényeg hogy mindegyik szélénél legalább fél de max +1cm mérjé rá.
Nem Nem csak 2* le meg vissza először képeket csináltunk utána meg szép tempóba mentem 1 kört viszont azt láttam hogy szoktak ott ökörködni, valaki már sajnos ott is maradt mert volt koszorú a korláton....:(
Igen mert itt nincs befújva lakkal,ami ügye fényesebbé teszi.
motor téren emnynire vagy képbe? mondjuk egy k6 750 nek a tankon ott van elöl az a égszürő boritás. ilyen kis v alak. saccra mennyi lenne ha nyilvános.
Nekem ez így túl feketének tűnik de amúgy
Hali!
Az ár mérettől függ, az idomról elég nehézkesen lehet leszedni :)