Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz, ráadásul fékbetétem is van.... ....viszont a város másik felén....
A platinumot szerintem felejtsd el, a sinter grip viszont jó betét.
Sziasztok van valakinek tapasztalata Ferodo szinterekkel kapcsolatban? K2re lenne a bolti ár felé ért de soha nem használtam még ilyeneket jó lenne ha valaki tudna róluk mondani valamit.
Faterba belebújt a kisördög, kelek nyolckor, és irány füvet nyírni Aztán fél kettőtől meg Teszkó
Tsanyi!
Nekem már kínáltak szöges gumit 10 000 Ft-ért...
Mi micsoda?
Nekem volt komplett csere....
Itt vannak a kódok és az árak:

21442-41G10 3813 Ft
21451-41G00 1750 Ft
21441-36F20 3638 Ft
21441-36F30 22878 Ft
21451-41G20 10500 Ft

A lamella 13 ezer körül van a belső rész 30ezer kb de ezt csak ha szétszedik akkor tudják megnézni,hogy kell-e cserélni...
Jááááj mekkora király vagy,hogy rágják meg! Tudom,hogy megdógoztál érte és a pódiumos spray mindig jobban tapad mint a bolti! Holnap este beugrom érte!
Köszi Crazy!
Gyere akkor délelőtt , délután nem lehet menni mert rendezvény lesz , még jó hogy felhívtam őket , mondjuk lehet inkább kimegyek az E-ringre ha nem jön senki Kakucsra.
Má megen jössz haza és én nem tudok róla?
itt pesten gondoltam közelben, mert indulok utána vidékre a 4.-es főúton...
De azért köszi...

És érdekel még hátsó fékbetét majd, ha valakinek van elfekvőben, mert Tutisnak ami volt az kuka...
hát...ha kijössz vácra akkó ja.
Zsófinál van a sprayod meg hozzá a tisztitó is Áki máki bácsi .vadi uj szerzemény..megdógoztam érte egy Kawasaki váltóba került...
Üdv. Gixerbanda!

Tud valaki olcsó gumist, mert az protekciós forrásom már nincs...
Első-hátsó csere lesz... holnap
Ez már nem csak kopó hanem szopó is ha a garázsból sem tudsz kiállni vele....
sztem nekem is csak kopó lesz. bár tuggya a tököm. de megköszönném ha utánnanéznél
Szia saláta!
Már igen...de elég rég volt, és szervízben csinálták anyag+díjban, ha kell utánanézek.(bár ebben fém lamella csere nem volt, csak kopó)
K8-K9 re való Yoshimura GP dob eladó. CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ! 06 70 585 04 36 Új és használt alkatrészek árusítása minden GSXR típushoz.
Szeva Sala!

Beszélj Joe-Z gépésszel neki nem rég volt kuplungcseréje!
srákok cserélt már valaki itt kuplungot? lamellákat meg iyleneket? érdekelne egy két jó árajánlat az alkatrészekre. kössziii
nekem is , csak ööö... izé... télen hiába vennék ki szabit akkor nem lehet motorozni , + valszeg időm sem lenne rá
Kivehetnék, csak nekem számít az a napi 3384 Ft is
3 után hívhatsz