A motor olyan mint a nő, kinek mi jön be... nekem külsőre bejön, és százharminccal azzal is kényelmesen elvagy, és még nem ott van a vége, de ne a gixxerhez hasonlícccsuk mán, szal bőven jó, csak ezek az új színek nem jönnek be...
Rem nem túl késő még a válasz, csak eléggé elfoglalt vagyok.
Nos 2003asom van nekem is. Szervízigényről annyit, hogy 6000ként olaj+szűrő csere, légszűrő csere/tisztítás. olajon ne spórolj. Láncot én hetente ellenőrzöm, mert használva van rendesen. Megbízhatóságról: sztem kiváló gépezet, nekem eddig egy szavam nem lehet rá, mondjuk rendesen karbantartom. Most hogy Győrben vagyok hetente megteszem kétszer a Gödöllő Győr távot, benzinen kívül más nem kellett eddig bele. Mondjuk következő szerviznél megnézetem a kuplung lamellákat, mert néha furán veszi a sebességet, de mondjuk csak addig míg 70fok felé nem melegszik, de lehet hogy lassan cserések a lamellák(sztem még nem volt cserélve benne).
Ha túrásabb vagy akkor a pakolás is megoldható elég könnyen erre az évjáratra, mert vannak beakasztói, aztán feldobod a hengerzsákot két hevederrel és annyi, egy 2 heti cucc röhögve belefér, de van más megoldás is, csak az mondjuk nincs meg 4000ft-ből:D de íme: v1v2
Szal összességében a világból ki tudsz menni ezzel a géppel, ha gondozod.
Mondjuk most hogy már tudom mire használom a motort, lehet inkább egy transalpot vennék ( következő valszeg az lesz), de a gixxim csak akkor lesz lecserélve, ha már sokat kellene rákölteni a karbantartásra szal a következő 5-10 évben biztos nem lesz motor vásárlás. Jah igen még ami fontos, én nem hajtom, szal az is hozzájárul az élettartamához. Ismerősöm mondta, hogy amíg 4,5-5,7 között eszik alattam addig biztos benne, hogy a motor tovább fogja húzni mint ameddig a motorozós kedvem fog tartani
ha vmi kérdéses van mail-ben írj: sabodave1988kukacgmailpontcom
Volt ott a színpad felé vezető betoncsík mellett egy DAS-os pavilon, az volt a miénk, a motor is ott állt előtte egész este/éjszaka!
Én is kerestelek, de nem láttalak semerre...
Nem baj az,csak ne húzza a gépet az árok fele....