Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert ma bent vagyok melózni..
Tutis!

Mikor hívhatlak fékbetét ügyben?
Ha van, akkor holnap mikor tudnám átvenni tőled?
miért nem adnak
Drága mulatság lenne...
vegyél ki szabit , én is azt teszem
Elmész a rákba testvér, pont délutános vagyok a teszkóba'...
De csak a Kawásokat... Minket nem fog
ŐŐŐŐőőőőő lesz az...
Rommá verte a Kawás srácokat
Kis Viktória és 18 éves. Ott volt Kecskeméten mikor mi is voltunk. Hát beszarás ahogy ő megy. Tavasszal kezdet pályázni. Valamelyik nap olvastam.
Csürörtökön délután Kakucs!
Ha van valakinek kedve, ideje az csatlakozhat. Nem nagyon van kedvem egyedül menni.
Óriási!
Oké,3kor ott vagyok....
délután ráérek 3 órától. Dot 5.1-es fékolajat vegyél..
Kocsmában:
- Egy sört kérek!
- Alkoholmentes jó lesz?
- Játékpénz jó lesz?

Az a húsz év körüli kiscsaj fiatalabb, mint én, és 45 kilóméterre lakik kábé
írtam neked egy mailt...
Kedden nem is melózol? mert akkor adok neked munkát
milyen fékolajat is mondtál,nem maradt meg a fejemben....
Egyik mondatot javítom mert kissé félreérthető lett....

"A 4. vagy 5. körben akkorát esett, hogy kiintettek mindenkit és vagy 10-15 percet vártunk mire a szerencsétlen gyereket lehozták a mentők."

NEM A KRIKI ESETT HANEM VALAKI, EGY SRÁC...

BOCSESZ kapkodtam és nem írtam pontosan!
Röviden próbálom összeszedni Rokkersrác...
Eseménydús volt a péntek....
Yamakkások versenyében még délután, az 1ik figurának felrobbant a blokkja kipotyogtak utána vagy 6an, 8an a sikán utáni gyors balosban. a kawásokat rommá verte egy 20 év körüli kiscsaj.
A MERSZ vagy 15-20 perccel később kezdődött a romeltakarítások miatti csúszásból adódóan. Felmentünk Krikivel megbeszéltük, hogy 2 kör bemelegítés majd próbálom tartani a tempóját. olyan sokan voltunk fent és ilyen nagyobb rajokban hogy azt sem tudtuk előzzük-e a lassabbakat vagy hagyjuk elmenni őket. A 4. vagy 5. körben akkorát esett, hogy kiintettek mindenkit és vagy 10-15 percet vártunk mire a szerencsétlen gyereket lehozták a mentők. Talán két másodperccel előttünk esett, de kurvaszarul nézett ki és arccal felénk feküdt a pályán, kurvára fájhatott Neki valami mert nagyon fájdalmas arcot vágott nem bírt felkelni sem. mindezt a sikán előtt közvetlenül. Remélem semmi komoly baja nem lett a srácnak. Még a -2-ben is esett előttem egy srác kicsúszott alóla a motor. Nekem a mínusz kettő előtti jobbosban és a mínusz 2ben leért 1 pillanatra a térdkoptatóm de amint lekoccant úgy befostam a meglepetéstől, hogy azonnal fel is rántottam a térdem!
Tehát ennek eredménye képen a térdkoptatón annyi látszik mintha egy komolyabb szúnyog éppen beleharapott volna a bazi nagy fogaival .
Magyarul éppen hogy valami.... de majd legközelebb.
Mindentől függetlenül a tetovált kollégával ismét jól éreztük magunkat!
Remélem a következőn (szept 8.-a és 15-e) többen leszünk és megint egy jót motorozunk és marhulunk!
PArkoló

Nem is meséltetek milyen volt Pénteken?
Szeva Gépész!

Jópofa a masina... és ezzel hol gondolod a rosszalkodást koma?
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!
Holnap akkor hívlak majd..