Volt fenn egy nálam 2x szélesebb és fél fejjel alacsonyabb emberke eriggyel.Yamahás bűrben.
Néztük miamanó hogy fér el a sportgépen.
Mondja sanyi hogy lehet ő a hegy királya nem lehet tudni.
Na megnéztük az eriggyet.
Hát konkrétan csak olvadt gumi volt a szélén úgyhogy tuti ő volt a hegy császára.
Úgyhogy én nem szólok semmit.BMW-s meg az én papás mércém szerint is lassú volt így beszúrtam neki egy visszafordítóban.
Inkább az olajcserémnek ess neki, de gyorsan , ha ezzel végeztél jöhet a légszűrő csere, mire ez is meg lesz, hozom az új sárvédőt is.
Szóval akad munka bőven.
Már egyből újat kell venni mi...? Az enyémen a Fóti fényezésű van most, de most ÁKCIÓSAN 15.000-ért eladom neked...
De csak éjfélig él az ajánlatom...
Most 2 gyorskötözős fúrt tuning laevegőterelő van a bal oldalán, amiért természetesen neked nem számolok fel felárat...
Másfelet. Van Brian-es páram, meg egy hátsóm a régi szép időkből. Most tárazok be megint. Meg még azért nincs gumim, mert Dokinak adtam egyet, ahogy megmondtam
Néztük miamanó hogy fér el a sportgépen.
Mondja sanyi hogy lehet ő a hegy királya nem lehet tudni.
Na megnéztük az eriggyet.
Hát konkrétan csak olvadt gumi volt a szélén úgyhogy tuti ő volt a hegy császára.
Úgyhogy én nem szólok semmit.BMW-s meg az én papás mércém szerint is lassú volt így beszúrtam neki egy visszafordítóban.