Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tudásomhoz a 600 -as is sok, viszont az arcomhoz az 1000 -es is kevés!
Amúgy már 80 fölött vagyok és még semmi gond, remélem bírja még!
A kedvedért leteszek egy MátyásKirályt a földre és brékelek (fetrengek.... ) rajta az menni fog, motorból ezrest márcsak dísznek tartanék a fagyizó elé!
szép lett, de már nem kell polírozni, após megoldja nekem, valamikor a héten átugrok a cuccért
Rákendrolll Józsi!
Beszaaaarsz!Doki!Nélam van a gumifüstölős videlyó!
Szevasz Krikiiiiiiiiiiii!

Pont most szedegettem le én is a képeket, de még nincs fent az összes, szerintem fog még feltölteni a fotós...
Alakul a dolog jobb mint a múltkor volt, de Te megint nagyot alakítottál, jól tereled a vasat szépeket borogatsz koma.
Péjtttööööör!Itten vagy e!Meg itt a jó példa is!
nem ér meg. de leginkább azért mert én akarom megvenni:D:D:D amugy jah. ha nem zavar hogy össze van verve és van rá zsé akkor vedd meg. javitani nagyon nehéz mivel titán és alegtöbb lakatos nem látott még titán hegesztőpálcát. szal ha megveszed akkor ebből kell kivágni hogyha meg akarod csinálni. de igy összevervce is isten hangja van.
ügyes vagy Töki

Hívd a főnököt meg a két torszülőt fiát lepencére ott legyen nagy szájuk.

Hazafelé még egy kis TT rendeztünk mi is, örömmel láttam, hogy a NagyMedve is beszállt rendetlenkedni.
Vigyorogtunk utána mint gyerekek a bélyegtől.
valóban
Bombacica

Büdös van?
Nem érzem
Bár valami furcsa zajokat hallottam.

Meddig bírja még a hatkilós?
85-90 ezerig?

A Te méretedhez (na nem egyből arra kell gondolni, arra ott vannak a capellások) már rég egy ezresen kéne fetrengened.
Ehh tudod mit búúúúúú.Én lenyomtam 400-at és vitorlázórepültem is.
Köszönöm Elissa!
...de szépek
Én ezzel csiszoltam a motoremelőimet! Megfelel az ilyen végeredmény?
Felhívlak, mielőtt nekiesünk, oksi? De szerintem van polírozó cucca. ha meg ha nincs, átugrok a szomszédba. Annak biztos van.
Okés, de értetek is hozzá? Meg van polírozó cucc is? Mert ez nem olyan hogy nekiesek smirglivel Azért is kérdeztem hogy van-e olyan cimbi aki ért hozzá és meg is tudja csinálni hogy nehogy szar legyen.. Persze bízok a munkátokban, de ha nem megy, szóljatok előre..
Szia Ninjoe!
Te egy állat vagy, remélem a főnök fiának a versenyt követően is beszúrtál, csak hogy tudja ki a férfi!
Tee görbebögre!
Nálad egy megszakadt menetű 10-es anya is többet tud, nemhogy egy motorgumi! , ,
Csákány ramóna!
Tudod mi a mennyiségre gyúrunk , ti meg a minőségre!
Fúú bocs! Kicsit fingottam! ,
Szia!
Látom te is a saját magad által felállított kényszer alatt állsz!
Tudom mit érzel (folyamatosan finganod kell?!..... ) Nyomassad!
Szimpla 24 év különbség...
Szia tutis!

A srác haverja visszakozott a karok polírozásától, úgyhogy mi magunk vesszük kezelésbe az ügyet. Hétfőn és kedden délutános vagyok, a szerdai nap az, amikor én, meg a haverom egyformán ráérünk. ötre motorozok át hozzá, és nekiesünk!
Gratulálok, te eszement... Pocket bike verseny...