A tudásomhoz a 600 -as is sok, viszont az arcomhoz az 1000 -es is kevés!
Amúgy már 80 fölött vagyok és még semmi gond, remélem bírja még!
A kedvedért leteszek egy MátyásKirályt a földre és brékelek (fetrengek.... ) rajta az menni fog, motorból ezrest márcsak dísznek tartanék a fagyizó elé!
Pont most szedegettem le én is a képeket, de még nincs fent az összes, szerintem fog még feltölteni a fotós...
Alakul a dolog jobb mint a múltkor volt, de Te megint nagyot alakítottál, jól tereled a vasat szépeket borogatsz koma.
nem ér meg. de leginkább azért mert én akarom megvenni:D:D:D amugy jah. ha nem zavar hogy össze van verve és van rá zsé akkor vedd meg. javitani nagyon nehéz mivel titán és alegtöbb lakatos nem látott még titán hegesztőpálcát. szal ha megveszed akkor ebből kell kivágni hogyha meg akarod csinálni. de igy összevervce is isten hangja van.
Okés, de értetek is hozzá? Meg van polírozó cucc is? Mert ez nem olyan hogy nekiesek smirglivel Azért is kérdeztem hogy van-e olyan cimbi aki ért hozzá és meg is tudja csinálni hogy nehogy szar legyen.. Persze bízok a munkátokban, de ha nem megy, szóljatok előre..
A srác haverja visszakozott a karok polírozásától, úgyhogy mi magunk vesszük kezelésbe az ügyet. Hétfőn és kedden délutános vagyok, a szerdai nap az, amikor én, meg a haverom egyformán ráérünk. ötre motorozok át hozzá, és nekiesünk!
Amúgy már 80 fölött vagyok és még semmi gond, remélem bírja még!
A kedvedért leteszek egy MátyásKirályt a földre és brékelek (fetrengek.... ) rajta az menni fog, motorból ezrest márcsak dísznek tartanék a fagyizó elé!