Visszajöttem..
Gixerk6 jobbulást bakker, szépen elhajlítottad a géped... az enyém ehez képest piskóta volt.. Sajnálom, tudom milyen érzés így látni a gépet...
Elissa! Nálam van a piros pólód...
Na semmi kombinálás...az ecsegi bulin hagyta ott a pólóját a Piros Gixeres lány...
Egy kis etanollal ki lehet belőle pucolni a vizet az keveredik a vízzel és eldolgozza a motor, tankoláskor 3-4l-t tegyél bele, amíg ki nem használod kicsit gyengébb lehet a gép(ilyen kevésnél nem biztos, hogy éreznéd), de menni fog és kitisztítja a tankot.........
Én akkor fújom a láncot, ha látom, hogy lejött róla a trutyi. Vettem teflonos MOL-os lánckenőt. Az a sép fehérszínű trutyi. Teljesen jónak tűnik. Kb. 1500km-t mentünk a motorral mióta meg lett kenve. Még mindig rajta van. Nyugdíjastempó rulez!
Elhiszem neked kép nélkül is, csak az enyémben 12 000 volt írva a légszűrőre. Lehet félrefordították a leírásban a könyvet. Majd megnézem, mert most nincs nálam a könyv, "otthon" van elrakva. De akkor ezek szerint még elmegy egy darabig ezzel a szűrővel is.
Ezért mondtam, hogy én nem veszek sportlégszűrőt utcára.Nem versenyzésre használom a gépem, hanem az utcán. Nem vagyok biztos benne, hogy a sportlégszűrőnek jó az, amit az utcán összeszed. Ezért maradtam a papírszűrő mellett, mert az már más motoron is - mondjuk úgy, hogy - bevált.
Most gyertyacsere után már nem rángatózik a motor. Viszont a tankomat ki kéne pucolni, mert valószínűsíthető, hogy víz lötyög az alján. (rossz minőségű benya, többször tankoltam rossz helyen, stb...)
Milyen szerről tudsz, ami keveredik a vízzel és a benzinnel, hogy a vizet a motor kidolgozza? Mert nekem csak az STP termékei jutnak eszembe. Azok közt is körül kéne néznem. Tankot szétborítani meg nem akarom.
Visszajöttem..
Gixerk6 jobbulást bakker, szépen elhajlítottad a géped... az enyém ehez képest piskóta volt.. Sajnálom, tudom milyen érzés így látni a gépet...
Elissa! Nálam van a piros pólód...
Na semmi kombinálás...az ecsegi bulin hagyta ott a pólóját a Piros Gixeres lány...
Úgy néz ki pucolnom kell a garázsomból,nem tudsz egy vagy két motornyi férőhelyet a környéken?
Üléspúpod van hozzá? Átvenném!
5ezret tudok érte adni.
Most gyertyacsere után már nem rángatózik a motor. Viszont a tankomat ki kéne pucolni, mert valószínűsíthető, hogy víz lötyög az alján. (rossz minőségű benya, többször tankoltam rossz helyen, stb...)
Milyen szerről tudsz, ami keveredik a vízzel és a benzinnel, hogy a vizet a motor kidolgozza? Mert nekem csak az STP termékei jutnak eszembe. Azok közt is körül kéne néznem. Tankot szétborítani meg nem akarom.
Majd csütörtök este kiszaladok a hringre és majd ott átveszem őket.
FIGYELSZ G.P?
http://youtu.be/WjEZIkw-92I