Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Farmerban nem motorozom már még a kinti WC-ig sem...
Rágyúrsz?
Jólvan, még úgyis van otthon egy kicsi.
Köszi Cimbi!
Több szempontból? Akkor mondjuk farmergatyához hogyan veszed fel a kabátját? Lobog a hátad mögött a gatyarésze?
Szeva Banderas!

Gyorsba kell menned, akkor mert már kifogyóban vannak ezek a göncök és jó lenne még elcsípned egy leértékeltet...
Nekem speciel az egy részesek jobban bejönnek több szempontból is, és azt a +25.000 Ft-ot szerintem megéri, de jók a 2-részes bőrök is.
Ha úgy gondolod akkor, hogy itt veszel, akkor csak ajánlani tudom őket, mert nagyon segítőkészek és türelmesek és ha gondolod, akkor hívj bátran és elkisérlek!
Tel: 06-20-426-1855
Csáó
HAli Doki!
Köszi az infót! Húú bassza meg! Az a fekete fehér Berik kurva jóóól néz ki! 125-ér! Menne a mocihoz,meg kurvásul bejön! Nekem Dainesem van,és kurva jó csak kicsit szűk már az 52-es! Most 54-kell! Szal mindenképp vennem kell! Ez mocskos jó! Kell egy!
Azért ogre, mert te csak legóznál a nőkkel
Szeva banderas!

Gyönyörű a VAS-ad bammmmeg...
Kell is hozzá egy ilyen Berik Bűűr...
270.000Ft-ról volt 150.000Ft-ra leértékelve, mert már csak 3 méretben volt belőle és hát jön a 2010-es modell, ami szintén horror ár lesz...
Ebből a típusból volt még asszem 54-es és 56-os...az Arlenn Ness új modeljéből szintén nagyobb méretek voltak csak...
Nem tudom, hogy neked hanyas méret kellene, de én 52-est vettem...
184cm magas vagyok és 74kg. minden tuti, és még felszedhetek bele pár kilót is...
A szára sem ér le full bokáig így kényelmes a csizma viselete is...

Szóval csak ajánlani tudom... kivehető belső rész, ami mosható és tényleg nagyon kényelmes, és nekem már a fostos életemet is megmentette, úgyhogy bizonyított...

Nem bántam meg, hogy egyrészest vettem, pedig sokan le akartak beszélni róla...semmi macera nincs vele...kibújsz felülről és lóg a seggeden az egész...ENNYI...
Talán egy kicsit a púp miatt kell elrendezni mindig, de ennyit megér...a púp nélkül kitört volna lehet a nyakam a bukáskor, szóval ANNAK SEM AERODINAMIKAI SZEREPE VAN, MEG HASONLÓ FASZSÁGOK...jójó...egy üveg pia is befér...

Szóval itt nézelődj...
Sok sikert, ha esetleg itt veszel ruhát, akkor szólj és elkísérlek és segítek választani, ha gondolod!
Jön valaki?
kakucs vasárnap
bukogomba
Megbeszéltük. Ha elhagyod veszünk felesben egy párt aztán legalább lesz nekem is tartalékba egy.
nem gond, kiviszem, csak azért nem akartam eladni mert pótba tartogattam, de inkább eladom, jó lesz benzinre a zsé.
Ha nem akarod eladni nézek más forrást, nem gond.
Oks... Igaz nem akartam eladni, de most hirtelen jobban kell a pénz
Ha megvan még a kvégsúlyod kihozod a ringre 13-án?
lehet nem eladó a tisztító, most néztem tudok venni légszűrő olajat külön is, nem kell megvennem a k&n tisztítószettet, akkor lett volna felesbe csak a tisztító ha szettet veszek.
Persze, nyugodtan gyere oda, kocsiba elfér a cuccod.
mond mizu?
Köszi Domino tesó és köszi mindenki!
Doki! Mesélj már! Mi píízír jutottáá hozzá a Berik cucchoz? Olyasmit kellene vennem,csak kék nélkül! Az enyém mán nagyon szűkös! Szal linkelj nekem valamit légyszi! köszi
Tutis brékobréko. Vagy Te itt?
nincs messze. Motorral pár óra az egész.
Kubába ritkán megyek, megaztán nincs ott semmi ami igazán lázba hoz.

Szerintem sokan lesznek megint, de sebaj majd jól kicselezünk mindenkit.
Visszatérve a motorostalálkozó témára!
Akkor 7.-én Szombaton ki jön felvonulni és utána motorozni egyet Visegrádra ott kaja utána meg megyünk tovább....
Következőleg csinálunk olyat,hogy lemegy az egész díszes társaság!
Ilyenkor mééé nem hiffsz fell?
Hi all!

Na mi a szitu gyerekek?! Nem túl nagy az aktivitás errefelé.
Tegnap Ötkertben buliztam Ricsivel meg egy barátnőnkkel, nagyon király volt, sok szép lány van ott és sokan egyedül illetve barátnőkkel.
Láttam Dodort is egy hölgytársaságban,elég jól szórakoztak
Az is jó hely lehetett. Majd 1szer jól elmegyek énis oda.
Azt hittem inkább valahol Kubában nyomod...
Az tuti, mert fele el sem jön majd. Összecsörizünk aztán "megint" találkozunk befelé menet...
Jólvan. Ha nem lenne nem is érezném magam rendesen Kojak-nak...