Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gépész Mester!

Nagyon faszántos volt a mai TT.
Szia!

Ment Neki egy mail.

Ismét ezredes lett!
Tutis!

Küld el légyszíves a telszámod e-mailben mert mennék a fékbetétért valamikor de meg kéne beszélni,hogy mikor...
akosgadorosi@gmail.com
Köszi

Attila
Szeva!
Nem látom mostanában erre,ha jelentkezne szólj már az érdekemben
köszi
Megcsinálják... Csomó haverom van, akinek gyönyörű munka kerül ki a kezei közül. Szóval hozhatod
Hétfőn, kedden, csütörtökön, pénteken délután fél kettőtől este tízig leszek, szerdán nyolctól ötig körübelül.
Akár ma is elhozhatod, csak csörögj rám előtte, mert focizok este öttől.
sikerült utánakérdezni amit beszéltünk?
Hozom majd a csajt is Bírja a kiképzést
Nos, ezekután rájuklesek, de nem gondoltam volna, hogy ennyire macerásak

Mégeccé köszi, teee kettő-kilenc-ötös!
Szobacickány Te meg az észosztás helyett nézz utána végre a K8-nak ahelyett, hogy itt rontod a levegőt.... ha hétfőn nem kapok pontos választ akkor megnézheted magad, rád uszítom a legdurvább emberem az optikus gyilkost...
Szeva Kölyök!

Nincs mit, de néha nézz rájuk, nehogy lelazuljanak...
Motoros huligán... remélem mihamarabb mehetünk egyet közösen
Mehetünk!

Én ma már lenyomtam 450-km-t kocsival megjártam a pozsonyi repteret. Motorral élvezetesebb lett volna
Péter! Köszönöm a kormányvégsúlyt!

Tegnap szarrámotoroztam magam a hatszázassal... Utassal is, meg anélkül is érvényesült a "220 felett..." Az este meg rottyra vágtam magam a RádióDabas szabadtéri diszkójában. Be van durranva rendesen a vádlim...
Hajnal kettőkor sétálunk visszafelé haverhoz, és a gyerek apja az erdőszélen aludt a házától százméterre egy nyugágyban, közben meg jön a vihar...
Szia!
Elöl jobb +2,254 -4,2 csillapító 3,125
Elöl bal +1,8 -4,112 csillapító 3,145
Hátul 3,652 -+0,25 de lehet kicsit több is!
Középen félhárom vagy negyedkettő, de csak teliholdnál!
Éjfélkor meg harangzúgás, és halálsikoly!
Majd beszarás!
Szia!
Jól mondod, legózna velük! Összeszedne vagy 8-10 db csajt, összerakná őket, mint te a legóautót, majd a csajkupacot baszná ahol érné (mindegyiket!), ellentmondást nem tűrően! ,
Ja és ami nálad legóautó, az nála kúrótotrony lenne!
Csak kreatívan!Te kis pelyhesfing!
Hali

Animation
Helló.Keresek suzuki gsx-r 600 stradhoz(99) hátsó üléspupot tud esetleg valaki pesten ilyet,vagy bontót?
Sziasztok!
Valaki seftelt itt plexikkel,ki az illetékes?
Köszi Kölyök

Holnap randizok velük.
Szeva Bácsi!

Petinél az emelőszemed!
Szia Töki

Holnap délután indul a tánc.
Örülnénk, ha csatlakoznál.
Kanyargás

Megvakoljuk p.jászfalut is.
Es van amibe mar beepitik a protektort meg az aramid szalas vedot csuszas ellen igy meg terdvedo sem kell.
Hali

Nem tudja valaki a GSX-R 600 K4-5 gyári
futómű beállításait?
Nem találom sehol a neten.

Attila
Jah, így már értem.
Tartogasd a gumit a Hringre.
Én igen, de van hozzá UFO térdvédőm...
Egy kissrácnak gyüjtenek őssejtbeültetésre, sz'al ez inkább a részvételről fog szólni. Ha nem lesznek sokan a pályán felmegyek én is de nem mindenáron.