Megcsinálják... Csomó haverom van, akinek gyönyörű munka kerül ki a kezei közül. Szóval hozhatod
Hétfőn, kedden, csütörtökön, pénteken délután fél kettőtől este tízig leszek, szerdán nyolctól ötig körübelül.
Akár ma is elhozhatod, csak csörögj rám előtte, mert focizok este öttől.
Szobacickány Te meg az észosztás helyett nézz utána végre a K8-nak ahelyett, hogy itt rontod a levegőt.... ha hétfőn nem kapok pontos választ akkor megnézheted magad, rád uszítom a legdurvább emberem az optikus gyilkost...
Tegnap szarrámotoroztam magam a hatszázassal... Utassal is, meg anélkül is érvényesült a "220 felett..." Az este meg rottyra vágtam magam a RádióDabas szabadtéri diszkójában. Be van durranva rendesen a vádlim...
Hajnal kettőkor sétálunk visszafelé haverhoz, és a gyerek apja az erdőszélen aludt a házától százméterre egy nyugágyban, közben meg jön a vihar...
Szia!
Elöl jobb +2,254 -4,2 csillapító 3,125
Elöl bal +1,8 -4,112 csillapító 3,145
Hátul 3,652 -+0,25 de lehet kicsit több is!
Középen félhárom vagy negyedkettő, de csak teliholdnál!
Éjfélkor meg harangzúgás, és halálsikoly!
Majd beszarás!
Szia!
Jól mondod, legózna velük! Összeszedne vagy 8-10 db csajt, összerakná őket, mint te a legóautót, majd a csajkupacot baszná ahol érné (mindegyiket!), ellentmondást nem tűrően! ,
Ja és ami nálad legóautó, az nála kúrótotrony lenne!
Csak kreatívan!Te kis pelyhesfing!
Egy kissrácnak gyüjtenek őssejtbeültetésre, sz'al ez inkább a részvételről fog szólni. Ha nem lesznek sokan a pályán felmegyek én is de nem mindenáron.
Nagyon faszántos volt a mai TT.