Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd lesznek képek is küldik a szervezők
Hi all!

Visszatértem a motorostalálkozóról gyerekek!

Tegnap Atika láttátok volna a pocket bike versenyt, beszarás volt!
Volt edzés, időmérő mindegyik 5-5 kör volt.... Sikerült kifognom az egyetlen gépet aminek nem felhajlós volt a lábtartója emiatt 3x is estem mert leért.... Látszott, hogy a 10 emberből 2 ellenfelem lesz a tulaj 2 fia akiknek a gépei mondanom sem kell kb 2x jobbak voltak mint a többi nyolcnak Kettéosztottak két csoportra volt egy-egy kieséses elődöntő majd a döntő 4 emberrel.
A döntőben jó volt a rajtom kis tülekedés után az élen tudtam fordulni szerencsére majd 9 körön keresztül vezettem a tulaj fia végig a picsamban volt nagyon zárnom kellett a belső íveket... Az utolsó körben kicsit megcsusztam fektavon beszurt egyből és megelőzött addigra a speaker már ordított a nézők csápoltak a pálya szélén, gázduda minden volt Megelőzött a gyerek mondom nem fogsz nyerni köcsög 2 kanyarral később beszurtam neki de rámborított ütköztünk én elrepültem mint az állat Ő csak kisodródott sajnos. Mivel adtunk egy kört a 3.-nak így eséssel együtt is 2. lettem hatalmas volt mindenki hozzám jött gratulálni
Volt díjátadó meg minden
Úgyhogy életem első motorversenyén 2. lettem.
Este ennek örömére jól bebögréztünk
van mára csoportos gurigázás tervezve?
"Telefon egy kívánságműsorban:
-Jó napot kívánok! Reggel leégett a házunk, bennégett az anyósom. Ennek örömére szeretném kérni a Romantik együttes "Szeretem a bőröd illatát" című dalát!"

hogy jól induljon a nap!
Rácsörgök a csávóra dél felé.
speedy, mizujs?
Báttya! Jövőre megtámadnám veled a szlovák szerpentineket!
Ha kistuningot egy kamion éppenhogy szétlapítja, avagy egy dühös idegbeteg vezet ész nélkül az utakon, veszélyeztetve többek között a forgalomban akkor, és abban az időpontban aktívan részt vevő kistuningot, az nem baj, ugye?

Amúgy még én is megjegyzem, hogy a fentebb említett okok még véletlen sem tartoznak az életveszélyeztetés kategóriába. Ugye igazamvan Jogász úr? Mert akárhogy is nézem a kártyákat, NEM kistuning kezdi az események alakulását! Ő az első elszenvedője!
Ha bebasszák az árokba, le se szarják... Buzi motoros, dögöljön meg... Ááá, nem baleset, nem veszélyeztetés... Pusztán egy élet szárad a balfasz illető lelkén...

KisTuninggal ugyan nem sokat motoroztam, de bármekkora összegben mernék arra fogadni, hogy önszántából, "csak úgy", indokolatlan rongálást nem csinál a srác!

Béke legyen veled...
Jeeeeee.
Bár a sporttúra szegmens jelenlegi legjobbját.Tesztek szerint is.
Pont jó lesz nekem.Még ő is többet tud mint én.Lényegesen.
Vettél valami bakelitet?
Kerültek fel új minták az oldalra. Szerkessz magadnak saját pólót, 2-3 nap alatt ki is hozzák

www.motoros-polo.hu
Igyekszem.Bár az előző tulaj rendesen megkímélte Km ügyileg.
Talán a gumiügyet is megoldottam jóóóóó hosszú időre.
Így már megvilágosodtam!
SövényVágóba repkednek idén a kilométerek.
20.-a 4 nap osztrákia kicsi digóval fűszerezbe.2500 Km és most tartok 4800-nál.Friss olajjal kéne támadni a Gloknert.
tessék likeolni

jó éjt emberek
Szobabombabringa megírta az itínert?
Mé kő annyi km?
nem nem unokat eladtam :)
most atoyota van szét flexelve úgy 2 hónapja de ebből most már autó lesz
Még nem tom.Le kéne tekernem 1200 Km a jövő hét végéig.
Ami holnapra legalább 3-400-at jelent.
Kiderül ami bederül.
Zoli
Pilisjászfalura nem néztetek ki?
Remélem nem a bontószökevény Unot.
Bár ahogy választasz kocsit szereted a kihívásokat.
mi az a balcsi ?

gyertek reszelni a kocsimat még most hegesztjük a kasznit
Holnap valaki Balcsi?
Töki
Gratulálok a 2.-ik helyhez

Bár megkellet volna nyerned, csak hát a sok bögre!

Fater nagy forma