Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Bácsi!
Emelőszemek nálad?

http://youtu.be/gTIhFUmbpgw
Nyugodtan lehet előrébb hozni az intervallumokat. Vagy a láncot is ezrenként fújod? Mert ez azt írja
Szia!
Eldobtam haverhoz, zaklatom folyamatosan. Érdemi választ egyelőre nem kaptam
Szerdán nem dolgozok, úgyhogy átugrok hozzá, hogy mivan!
Értesítelek hamar, amint tudlak...
Nem tod mennyi lesz vacsra a belépő?
projektor!2500ft
új!
Úgy legyen Rokkergyerek...
Speedbike, mizujs? Sikerült megoldani?
Megyek én is de velem csak kint találkoztok a pályán
Joe odaBAsZ lesz
Azt bírnád mi?
Pálya kicsukva!
Amúgy nekem 3ér van olyan olaj...:P
Itt 18000
üdv mindenki ha valakit ezen régebbi idomok érdeklik jelezzen....
Sziasztok felni fényezöt kersek tudtok valakit aki jo! K4 600 Gixxeremet szeretném csinositani!
Az jó olaj......3600-ért nálam is van......az kibír egy kis túlfutást ha csak nem pályázol...
Motul 7200 ma2 ami most van benne
Szervíznél a szinkront nem tudtam, gyertya már uton van a légszürő pedig rendelés alatt!
Köszi
légszűrő, gyertyacsere és szinkron van még előírva.........az olajtól is függ mennyivel lehet túllépni a csereintervallumot...
Szevasztok!

Kérdés:
36.000km-nél milyen szervízt kell csinálni a gixeren?Egy olaj és olajszűrőnek mennyi az a km szám 6000-en fellül ami még nem ártalmas...?
Köszi!
És a legröhejesebb hogy a hilflo légszűrője kerek 300-al olcsóbb mint a gyári Osamu által gyártott cucc.
okáj!
Ez a cikkszám GSR 600 légszűrő
Náladnál te fókabébi de még 1eztetünk...
Pééééjtööööööööööör!Gyenge vagy mint a nejjjlonzacskó!Csütörtökön hol a randi?Itt nálam,vagy kint a ringrungon?
Takker és Crna csak kettő......,de ez konkrétan más volt és még rengeteg társuk.....,de ugye általában senki nem méri vagy méreti meg.......nemrég egy srácnak vásárlás előtt voltunk megmérni.....,de Ő már okult a netes történeteklből ezért kérte a vásárlás előtti állapotfelmérést....az mondjuk pont jó volt, meg is vette....
18-nál írja a légszűrőcserét? 12-re van írva az én könyvemben basszus. 12 000-enként az olaj + olajszűrőn túl: gyertya + légszűrőcsere.