Hagyományossan az Adria gyerekbarát szikláit látogatjuk, merthogy occsó is meg jó is.
65-nek be is regisztráltam, szerintem jó eséllyel mondható hogy a pályára is felengednek.
Nyalókát hozz mindenképpen, de a biztonság kedvéért én is telepakolom a hátitatyót, nehogy unatkozás legyen.
Köszi mindenkinek! Az első dolgom az lesz hogy lerúgjam onnan azt a baszott sárhányót hátulról. Kéne egy rendszámtáblatartó.. Valahonnan szerzek,vagy talán csinálni kéne. Ha valaki szokott ilyet akkor azért érdekel a dolog.
szia Szobacsicsa!
Ööööö háát mit is mondhatnék,a fehér valóban kényes szín,de nem bánom,mert így tetszik! Az előzővel is elbíbelődtem,volt hogy 4 órát is,szóval nem az a típus vagyok aki szarik bele ha koszos a gép..
A kirakatot megtartom a seggednek,az jobban csillog majd ott,ha fényesre lesz polírozva.
Azért köszönöm a bókokat te KukiMuki!
Fasza!
Remélem mihamarabb elkap valahol távol otthontól egy rohadt nagy eső, és összebasz a sok autó vizes, saras genyóval!
Ezt tedd be a szobába dísznek, máshova nem való!
Vagy nem sajnálod, és akkor volt értelme, hogy megvetted!
Speciel engem baszna az ideg, ha valami ezen koszos, foltos lenne, mint az enyémen az elején...
Mostmár azért jobb a helyzet, bár egy nem teljesen alapos takarítás is 2-2,5 órába beleszalad ,
Fehérmotoros fitymafék!
Szia tutis!
Láttam csörögtél, bocsi, hogy nem vettem fel... Vissza tudnál hívni kettő után valamikor? Kettőtől este tízig jó nekem akármikor, addig melózok a teszkóban.
65-nek be is regisztráltam, szerintem jó eséllyel mondható hogy a pályára is felengednek.
Nyalókát hozz mindenképpen, de a biztonság kedvéért én is telepakolom a hátitatyót, nehogy unatkozás legyen.