Igen sajnos megtörtünk a bestiával, de már újra talpon van... és minden renben vele, kivéve, hogy nem mér sebességet még és nem is számolja a kilómétereket....
Én még viselem a bukta mellékhatásait a hátamban és a térdemben, de már más minden helyrejött...
A gép egyben van és szinte jobb, mint volt... Már ezek a fura zörgések és rezgések is megszűntek elölről teljesen és minden okés eddig...
Tegap Gixxerpetivel elintéztük az öntöttvas szemüvegemet is, ami mostmár atombiztos...pláne, hogy elvitt egy kisebb vagyont...
Ki is fogytam most, úgyhogy sisakvásárlás csúszik...tegnap vettünk két új adaptert a Rossi bukómra és egy tükrös plekót, addig muszáj ezt használnom, amég nem lesz másikra gempa...
Az ütéselnyelői szétmentek, úgyhogy csak szinte dísz funkciója van, meg azért több a semminél...
Valamikor talizhatunk és nyomunk megint egy laza kürt... te SZAR!
Dokival bejártuk ma a várost, szemüveg után rohangásztunk neki, Szentendrén meg vett magának valami plüss dögöt amivel alszik. Persze azzal magyarázta, hogy a nővére kérte meg, meg hasonló süket dumák...
Csak kajolni meg inni ugrottunk be, nem volt ott semmi fűzőcske...nem vagyok én olyan...
Óriás sztorim van gyerekek.....
Sajnos ma eldőlt a motorom egy barátomék előtt.....
Murvás a talaj, letámasztottam, bementem negyed óra múlva jövünk ki a moci a bal oldalán fekszik...
Mondom bazdmeg mi a f.sz?!
Én nem zárom ki az idegenkezűséget,mert magától nem süllyedhetett be ezt mindig jól megnézem parkoláskor....
Szerencsém van a tükör csak behajlott a kuplungkarom most kicsit lejjebb áll mint eddig az oldalidomon pár karc és ami szar,hogy az oldaldekni is jó karcos lett.....
Szóval megvan idén nekem is a motorfektetés bár kicsit más formában, nem örülök, nem tudom hogyan történhetett....
Venni kellett már egy újat...