Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hey kolléga !
Milyen ár az a jó ár? Nekem is cserés lesz..
A fékbetét felajánlás másnak is szól akit érdekel, nálam csak a helyet foglalja, akinek szüksége van rá szóljon.
Ha kell fékbetét, van egy használt gyári első szettem, egy túró rudiért megkaphatod, csak el kell jönnöd érte. Még talán hátsó is van de nem biztos. Cimbi hagyta itt mert tettünk a vasába új szettet, de ha jól emlékszem van még rajta anyag bőven. K&N tisztító spray-m is van ha érdekel, original.
Akkor esetleg nem tudsz szerezni kedvezményes belépőt?
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenűl,hogy k4-k5 600 vezérműlánc feszítője megegyezik-e a k4 750-esével? Válaszotokat előre is köszönöm.
Sziasztok fórumosok Eladó egy szett FERODO fékbetét GSX-R 600 K1-K3 hoz akit érdekel hívjon nyugodtan http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Erre már én is rájöttem.
az egyetlen dolog amiben hasonlítottok,hogy mindketten motoroztok,felesleges minden szó....
úbazz doki, most látom mi történt a géppel. Ebay-t, és ezt nézted már? http://gexcube.fw.hu/
Itt vannak cuccok a gépedhez. Egyébként mi a helyzet a helyreállítással hol tartotok?
Ja de majd talán két év múlva.
Sajnos nem vet fel a pénz.
mondom h szétnézek Nakedbike terén... tesztek stb...
látom te is váltassz 3hengerre Comprende...
Megpróbálom elmagyarázni úgy hogy te is felfogd bár nehéz lesz.De szeretem a kihívásokat.
Bár valószínű kudarcot fogok vallani.
Motorvásárlás mint minden egyéb vásárlás szempontok összessége.
Mindenki súlyozza a motor tulajdonságait pro és kontra.
Nálam speciel a kezelhetőség a súly a keskeny építésmód a viszonylagos elterjedség alacsony árak két henger kényelmes üléspóz ÉS az idomok hiánya volt a döntés hátterében.
EZ a tény is két részből állt.Egyik és fontosabb hogy nem teccik az idom a MÁSIK és kevébé de azért fontos rangsor az ára.
Az azért dereng halványan a két szemed mögötti területen hogy én ezt az egész motorozós dolgot uszkve másfél éve űzöm.Tehát bele volt kalkulálva borulás/dőlés.Lehet te már annyira tudsz hogy fel sem merül benned ennek az esélye bocsi hogy bennem felmerül.
Namost a gépvásárlásnál igenis szempont volt hogy ne egy sportmotor legyen az első gép hanem az említett dolgok legyenek benne.
Mondogathatod hogy nem erős meg tanulómotor meg kávédaráló tőlem egyenlőre ennyi tellett.
Nos az indokaimat nem tudom jobban lebutítani így remélem felfogtad.
Comprende?
De nem speed kell abbol hanem a Monster!
Szia Lódoki46!
Na mi a szájbarakott krumpli van veled, te felnizabáló pöcsrojt?
Már tervezem neked az öntöttvas gsxr-t! Egybefelnivel! ,
Te baszod egy vasgolyót tönkreteszel secc perc alatt!
Te kangép!
Az első gixerem kiütötték alólam, csak megsúgom és nem én voltam a hibás
Számít a pénz itt is az én kártyám sem unlimited, de ha nincs akkor nem kell motorozni!

Most komolyan ha már itt jössz a koroddal meg hasonlók, nálad ez egy szempont ha összetöröd drága talpra állítani? Így nem indulunk neki a motorozásnak Ennyi erővel senki ne vegyen drága autót mert, mi van ha összetöri?

Ezért kell rápakolni a pályaidomot a motorra belevágni a lámpát és go ha már félti valaki a gyári idomokat....
Ebből szerelem lesz! ,
Hihihiiiiiii....
Szia Zoli!
Nahát...te felkúrtad magad? Azta! Rádobhatok még egy lapáttal? Bár ahogy olvastam beforgott a leszabályzásba a V2 !
Ne izgasd fel magad kicsi édesgyökerem!
Szerintem itt senki nem szeret, és nagyon tud(akar) a motorkájára költeni, ha összetöri ! Én is a lehető legtöbb mindent barkácsoltam, mókoltam, hogy az azon megspórolt pénzt is bele tudjam tölteni a gépbe! Bár igyekszik az ember ép bőrrel megúszni nap, mint nap !
Én speciel ragasztok mindent ami törik, extraköltést is csak a legszükségesebb, és ésszerűbb módon állagmegóvás céljából eszközlök!
Baleset, perec pedig benne van a legutolsó robogóban is, elég egy álmos kómás pilóta, vagy egy figyelmetlen autós, vagy bármi... ezek a szerkezetek egyből megbosszulnak egy rosszul bemért kanyart is ,
te már csak tudod arany ropogósra sült kaliforniai tengeri tehéntakonybuborékom!
Csak ne fürgyé le!
Szia DzsóZé!
Kiszopkodhatnád már az én légszűrőmet is, hogy beszarjak minimum! Estére! 7óra!
Bosszantani kezdtél drága babucim.
Kicsit nyers leszek.
Baxottul nem érdekel hogy mit viselsz el és mit nem.
Pláne olyantól aki 24 évesen az első gixxerét összecsukja a ki tudja hanyadiknak meg hanyattvágja 18k alatt a kuplungját.
Na ebből levettem hogy neked a pénz nem számít csak BAXASSUK a gépnek elveket vallod.Ez így rendben is van te dolgod ha seggig érnek a pénzhegyek hajrá.
De hogy tisztán lássuk a dolgot az én hozzállásomat ne kritizáld mert nem ismersz fogalmad sincs ki vagyok és csak úgy tartsuk már tiszteletben egymást ha megkérhetném.
36 évesen egy bútoráruházat vezetek KB 10 éve és sajnos NÁLAM számítanak a pénzügyi dolgok is.
De már oly sokszor elmondtam a döntés több dolog megfontolása együtt és ennek EGYIK eleme volt a döntésnek ami kicsit bonyolultabb mint ahogy azt te el tudod képzelni.
Tehát kicsit bőbeszédűbb lettem a kelleténél.
Leszarom mi baxxa a csőrödet.
Haggyuk egymást békén ha lehet.
... CSAK VICCELTEM...6000-ért tudok egy felesnyit...