Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szólj neki hogy ne melózzon annyit.Árt az egészségnek.
Mondjuk gondolhattam volna... Nos, ha találkozol vele, add át üdvözletem neki Meg némi kegyes adományt is, mondjuk ötszáz forintot, de azt légyszi hadd ne az én zsebembű'...
Elfoglalt, melózik. aztán így kevés idő jut motorozásra.
Én is már rég találkoztam vele sajnos.
még utána nézek annak is...
Dávid vázze, Maczó Tomi úrral mi a bré van? Nem sűrűn látni errefele...
Legegyszerűbb bérelni valamilyen helyet.
Csirivel konzultálj, mert ő asszem Sopronban lakik, aztán ő van hozzád a legközelebb, ő tud a legjobban segíteni
Vágom no Kidörgőt tömjed ronggyal,meg a hűtővíz... Izé, én még a gumikat is betakargatnám valahogyan
győr
nem télire akarom eltenni...és amíg kint éjjel is 10-15fok felett van az nem kell az akksit kivenni, meg hetente meg lesz járatva rendesen 320-350km...
Hol leszel?
Amúgy ponyva nem árt és akksit ki kéne venni.De ez nem megoldható ha mindennap mész.Fagyállót ellenőriztesd és ha hóban mész érdemes lecsapatni a havat mert a sós lé megmarja az álamóniumot.
Akksit kifelé tölteni, kidörgőt begyömöszölni ronggyal, emelőre kell dobni a vasat... Hirtelen ennyi jutott eszembe
Értem,hát ponyván kívül nagyon mást nem lehet max valami puha lepedőt a ponyva alá
és akkor mivel járok?
Itthon is tudnám hagyni, de amíg a hőmérséklet engedi, addig azzal fogok járni, csak még ahol leszek ott, nincs megoldva a fedett hely.
AZ SZÉP..............
Hozd el hozzám vigyázok rá és Garázsban tárolom
Sziasztok!

Kis segítség kellene, mert kint fogom tárolni egy darabig (augusztus, szeptember, meg esetleg október, ha motorozós idő lesz még) a motort. (elköltözök) Szerencsére zárt udvarban lesz, de a szabadban. Ponyván kívül kell még rá vmi? Vagy valakinek van ilyen kültéri tárolással kapcsolatban tapasztalata?
G Astra, 2005-ös.
Ha Fastra volt sosem lesz sportkocsi.
Néha nekem is jólesik elmesélni haveroknak, hogy mit csináltak ittas állapot alatt...
Azt sajnálom, hogy nincs lefotózva... De idén is csak azért csinálok meg megint újra ilyet, hogy legyen már valami vizuális emlék is róla
Gyerekek, azt az elviselhetetlen ricsaj, és ordítás, amit az a három nő kiadott... Azthittem, megsüketülök. Másrészt meg az Astra igen nehézkesen gyorsult a 8 személy alatt De amikor mindenki kipattant, egyből ilyen kis virgonc sportkocsi lett belőle
Amióta négykézláb szaladgáltam minusz 5 fokban öltönyben tartózkodom az elázástól.Kurvaszar volt délután négykor fejfájásra ébredni.
Álítólag én hányok a legnagyobb távolságra célba.Simán eltaláltam a fürdőszobaajtóból a zuhanytálcát.Többé-kevésbé.És ez is csak azért mert elvették a pezsgősüveget.
És még csak nem is emlékszem rá.
Az igen, ember vagy!
Szilveszterkor Astrában csücsülök. Tavaly szilveszterkor akkora őrült voltam, hogy egyszerre 8 jóbarátomat szállítottam a tűzijáték helyszínéről a buliba... Én vezettem, mellettem haver ölében ült az unokatesója, hátul három csaj (haver nője, húga, meg ismerőse), mellettük egy srác, a csomagtartóban meg egy részeg hülye...