Hát a kétrészes nem az én világom.Nadrágot már találtam kínkeservel.Jó drágán passzítattam magamra így max koptatót tetetek rá ha elérem azt a szintet.
Egyenlőre kabát és slussz.
Én ezért nem adtam el a kordura ruhám...Gondoltam a hidegebb időkre is. Igaz rajtam is van elégni való réteg mint a jegesmedvén vagy az általad említett fókán!
Valamit ami passzol kényelmes.Nem feltétlen drágát bár a tapasztalat hogy a minőséggel az ár növekszik.
Eddig a bering volt az abszolút nyerő.
Ha lett volna méret.
Ruhát vesz a f..m egy kabát kéne ami pocakban jó mert kifogytam belőle.Karban meg amúgy is hosszú volt ezért lötyög.Ideiglenes megoldásnak lett véve.
Amúgy meg kitartó vok de multkor is a superzone-ban 1db 58-as félig bőr félig textilt kapartak elő.Ami a honlaphoz képest ványadt kínálat.Bering meg zárva volt.
Majd augusztusban nekiveselkedem mégegyszer.
Ha nem jön a téli leárazásos téma.Van KB 3 kabátom időszakokra osztva így nagy gáz nincs.
Zolikám. Vannak olyan sportok, amit szeret az ember csinálni. Futás, foci, kajakozás, súlyzózás, szobabiciklizés, szóval amihez kell erőnlét. Hidd el, amikor mész majd ruhát venni, akkor a kemény akaratod mellett ott lesz nálad a megnövekedett állóképesség is
Ugye, hogy jobban hangzik, mint szimplán keseregni, hogy nincs megfelelő ruha?
Nem lötyög Maximum széttárt mellkassal motoroznék, de nem kell. Faszán tart a ruha. Hidd el, full praktikus a bűr, Bringának se véletlen van ijennye...
Mi vok én Géesixeres.Nekem huuuuuvvvagyorsnak tünt.
Szomorú,hogy nem találtátok az üvegtigrist mert ráadásul most forgatják a 3.-részt és nagy nyüzsgés van ott mindig 2 rendőrautó meg hasonlók....
Zoli azt a kanyart ahol van ha 100-al megtámadod garantálom az árokjárást nemhogy 160-nal
Még tényleg megsérülök.
Nem vagyok én olyan ász hogy kidugjam a vén gacsos pacskereim.
Egyenlőre kabát és slussz.
Eddig a bering volt az abszolút nyerő.
Ha lett volna méret.
Amúgy meg kitartó vok de multkor is a superzone-ban 1db 58-as félig bőr félig textilt kapartak elő.Ami a honlaphoz képest ványadt kínálat.Bering meg zárva volt.
Majd augusztusban nekiveselkedem mégegyszer.
Ha nem jön a téli leárazásos téma.Van KB 3 kabátom időszakokra osztva így nagy gáz nincs.
Ugye, hogy jobban hangzik, mint szimplán keseregni, hogy nincs megfelelő ruha?
Bár nem lehetetlen.
Én meg nem.Van felszerelésem és a testalkatom is fókaszerű úgyhogy nem fázom.........nagyon.