Vegyél simót vagy kisrometet és párnázd körbe de ne billerbeckkel mert az drága lesz, esetleg jó vastagon vattával kerítsd körbe és szigetelőszalaggal rögzítsd...
Nem.De készülök rá hogy ne érjen meglepi.Idomos volt az enyém is de megláttam az árakat.
Mondom nehogymáre 55e-et adjak ki egy darab műanyagért.Az idomtartó 30e körül van és nem igen lehet jól megjavítani akkor a belső cuccok.Egy feldőlés 50-80e.Amit meg borultam az volt 10e a kormány 4e a kuplungkar meg egy 2e a festék és polír a pici plexinek.
Olcsóbban nem tom hogy lehet kijönni.
És borulni mindenki fog.Vagy már borult.
Max olyan nem aki csak kanapén motorozik.
Menni megyünk, de sátrazás szerintem felejtős, mert nincs sátrunk. Meg a Gabi nem igazán szeret sátrazni. Amúgy köszi szépen. Haveromék rendezik, szóval a sátorhely mindenféle képpen biztosított, de csak kora reggeltől késő estig leszünk ott.
Mondom nehogymáre 55e-et adjak ki egy darab műanyagért.Az idomtartó 30e körül van és nem igen lehet jól megjavítani akkor a belső cuccok.Egy feldőlés 50-80e.Amit meg borultam az volt 10e a kormány 4e a kuplungkar meg egy 2e a festék és polír a pici plexinek.
Olcsóbban nem tom hogy lehet kijönni.
És borulni mindenki fog.Vagy már borult.
Max olyan nem aki csak kanapén motorozik.
Vagyé nakedet.
És remélem nem borulsz vele mert a többi cucc is drága hozzá.
Én csak üdítőt iszom!
NagyMedve leszokott (állítólag)
Én eddig se nagyon ittam.
Rólad meg ne is beszéljünk.
Majd a trippel megesszük reggelire.
Ha megtanultam motort vezetni.
(Na jó viccőtem)
El a kezekkel.
Én lehet,hogy veszek belépőt és ott leszek Péntek-Szombat! 3400 a két napra ez érdekelne valakit mert akkor keményen bögrézhetnénk éjjel !