Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simóval majdnem beleszálltam egy csomagtartóba mert nem állt meg azzal az iszonyat lendülettel amivel mentem.
Vegyél simót vagy kisrometet és párnázd körbe de ne billerbeckkel mert az drága lesz, esetleg jó vastagon vattával kerítsd körbe és szigetelőszalaggal rögzítsd...
Nem.De készülök rá hogy ne érjen meglepi.Idomos volt az enyém is de megláttam az árakat.
Mondom nehogymáre 55e-et adjak ki egy darab műanyagért.Az idomtartó 30e körül van és nem igen lehet jól megjavítani akkor a belső cuccok.Egy feldőlés 50-80e.Amit meg borultam az volt 10e a kormány 4e a kuplungkar meg egy 2e a festék és polír a pici plexinek.
Olcsóbban nem tom hogy lehet kijönni.
És borulni mindenki fog.Vagy már borult.
Max olyan nem aki csak kanapén motorozik.
...te úgy veszel zoli motort mindig, hogy azt tervezed, hogy odabaszod és mit kell rajta cserélni?...
Nagyon gondold meg.Drága.Az a sok idom ragasztgatása.Brrrrrrr.
Vagyé nakedet.
És remélem nem borulsz vele mert a többi cucc is drága hozzá.
Helló idén szeretnék venni egy gsx-r 600 és aszt szeretném kérdezni hogy menyi egy éves fentartása egy ilyen motornak a kötelező szervizen kivül
Menni megyünk, de sátrazás szerintem felejtős, mert nincs sátrunk. Meg a Gabi nem igazán szeret sátrazni. Amúgy köszi szépen. Haveromék rendezik, szóval a sátorhely mindenféle képpen biztosított, de csak kora reggeltől késő estig leszünk ott.
Ühühűűű... Elmennék erre, de Balaton van lezsírozva. Na majd legközelebb ugratgatok veletek!
Nekem is jobb lenne a későbbi időpont
Mindíg kinn van.
El hát!
Mikit ismerem kint volt tavaly is emlékszem....
Bud-ék kinn lesznek szerintem.Úgyhogy elég szép méretű banda fog összegyönni.
Elmentem futkározni, jók legyetek.
Mennyünk baszod .... és el is dobbantun akkor ?

Én csak üdítőt iszom!
Szerda Lepence, de mert még nem szóltam senkinek.
IGEN!
Ez a solymok féle tali?
Bögrézés az mi?

NagyMedve leszokott (állítólag)
Én eddig se nagyon ittam.
Rólad meg ne is beszéljünk.
Veehe.
Majd a trippel megesszük reggelire.
Ha megtanultam motort vezetni.
(Na jó viccőtem)
Ennnyi bazdmeg tőlled ezt vártam Atika!
Ez egy ( Ő ) kincs!

El a kezekkel.
Itt a plakát!

Én lehet,hogy veszek belépőt és ott leszek Péntek-Szombat! 3400 a két napra ez érdekelne valakit mert akkor keményen bögrézhetnénk éjjel !