Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

.. Hát EZ AZ AMIRE MOST ÉN IS EMLÉKEZTETNI FOGOM!
Nálam mindenkinek van egy +esélye általában, de ha valaki gerinctelen és sunyi azt KIBASZOTTUL NEM SZERETEM!
Már rendesen kellemetlenül érzem magam!
Bandázst már feltekertem, most a fogvédőmet keresem.
Látom rátapintottál a lényegre...
Köszönöm a meghívásotokat srácok, rendesek vagytok, de majd inkább szeptemberben, oksi?

Egy pályanapotokra kimegyek nézelődni, ezt megígérem
Kimondottan leszarom a wakeboard-ját neki...az sem érdekel, ha cápák húzzák!
DE AKKOR ÉN IS ILYEN LAZÁN FOGOM NYOMNI, HA Ő IS....

Ne érts félre Mester... az indulataim nem neked szólnak!
Gondolom megértessz!
v.mit & v.kit nem u.a

Erre anno emlékeztettem.
Meló közben nehezen

Kihagyom az idei bulikat, inkább alapozok a jogsira. Sajnos hétköznapokra esik a MERSZ, pont arra a napra, amikor melók vannak. Inkább megkeresem a napi 3 500 Ft-ot... Nekem az is pénz

Jövőre meg az összes pályapatkányt elpicsázom!
Gyere kifelé mozizni!
Én meg adok neked egy kis aprót .
Elhiszem, hogy KIBASZOTT JÓ LEHET VELENCÉZNI, DE MINTHA VALAMIT ELFELEJTETT VOLNA....
Én viszont nem felejtettem el, hogy mit beszéltünk...
állítólag remekül meg van nélküle
azt mondja a wakeboard megy anélkül is
Szeva Ghoost!

Holnap esetleg kint leszel..
Akkor itt van ez helyette:
http://youtu.be/w9KnuJZkBjg
Nézelődni is ki lehet jönni Koma!
És ennek a jó vágású gyereknek AZÓTA NINCS MOBILJA SEM!
Szia Bácsi!

Nem kell, köszönöm
Kölcsön adjam?

Szega Kölyök
Hali Dottore

Pocokról nem igazán tudok nyilatkozni semmi érdemlegeset.
Velencéznek

Hring: este 7 körül megyek ki megnézlek benneteket.
+ a Nagy Medvével kicsit csacsogunk
Te Doktor!

Mennék bátyám, de tudod, a pénz... Tudod mi a dörgés Majd jövőre Addig meg megcsinálom az A-s jogsit!
hali srácok..azt szeretném kérdezni hogy közületek cserélt már valaki gsx-r 600-ba szelepszár-szimeringeket? és ha igen mennyibe jön bele összesen? koszii
Üdv Menáger Úr!

Érdeklődnék, hogy a tisztelt POCOK úr tiszteletét teszi-e holnap kint a ringen, mert lenne vele egy kis beszélnivalóm...
Vagy ha nem óhajt kijönni, akkor jó volna, ha össze tudnánk jönni pár szó erejéig!

Hogy van amúgy Don Serrano? Régen találkoztunk már.. Holnap ring?
Te bizniszman!

Kitolod-e holnap az orcádat a H.ringre...? Én most viszem ki először a VAS-am, a baleset óta...
Jó lenne, ha jönnél!
Szia!
Körbe kérdezek, hátha...............
Szevasztok!

Helyzetjelentéseim a következők:

Szia Tutis!
Van egy rossz, és egy jó hírem, kezdem az előbbivel. Sajnos nem lesz kész a fékkarod csütörtökre, a jó hír viszont az, hogy igényes mestermunkát végeznek a srácok. Mikor megtudtam, hogy mi lesz a végeredmény, azthittem, nem jól hallok, de ha csak fele ennyire lesz kész, azthiszem, meglőttük a főnyereményt! Nyomatékosan meghagytam a srácoknak, hogy a hétvégére készüljön el! Minden nap délben telefonálni fogok az eredményekért!

Szia Joe-Z!
Emelőszemek rendelésed leadva, és mint tutisnál, nálad is szintén telefonálni fogok minden nap! És mivel közeleg a másik cucc végett a tranzakció, amit elviszel, szintén hétvégére kívánom időzíteni az emelőszemek elkészülésének időpontját!

Szia gixxerpéter!
Megint egy kibaszott nagy meccsről maradtál le! 5:3 arányban győztünk (0:1, 1:1, 2:1, 2:2, 2:3, 3:3, 4:3, 5:3)! Jómagam mesterhármast lőttem, Gyanús Lali és a Főnök egyet-egyet. Szomszéd négy gólpasszt adott. Lali lesérült, fültövönvágták labdával, ráadásul minálunk mindenki szerzett egy apróbb sérülést, ugyanis az ellenfélnél a dagadt Öreg a labdával együtt szétrúgta az embereket is. Menyus eleinte röhögött rajtunk, de amikor bevágtam neki a kegyelemdöfést (ballal a jobbfelsőbe baloldalról), akkor másképp állt a szája... Tudod, lefelé görbült...