Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha olyan lesz az idő mint tavaly szerintem szilvesztekor is kerülök párat.
Tavaly decemberben vittem tutisnak az emelőszemeket
Már csak vizsgázok Októberben, és leteszem a motort. Átülök autóba. Persze azon sincs se rendszám, se műszaki, se anyámkínja... Kaját be a gépbe, oszt irány haverokkal a földutak
Dunaföldvár-Simontornya-Enying-Siófok-Balatonboglár-Kőröshegy (Szántódnál kell elfordulni) Hazafele meg Balatonlelle felől jöttünk a pályán.
Kékfehér SRAD... Kéne a tulaj pontos neve!
Jaja. Egyik haver adta el a gépét Dabasra. A tulaj aszem valamilyen István.
Légy macsó pasas vágj neki gixxerrel. ...............monnyuk decemberben.
140 körül.
Na ez elég indok arra, hogy a Szüzikét otthonhagyjam

Légyszi írd le az útvonalakat, amhol mentetek! Mert lehet bejárom majd haver ZXR250-esével az utat
Most is szóltunk, de még nyár folyamán elakarok arra menni megszerettem ezt az útvonalat
Mifelénk Dabason? Vagy merre?
Khmm.ÉNsem de túlfutottam először.Mire beleesel a jobbosba már túl is mentél rajta kicsit beljebb van nem az út szélén.
Szóljatok legközelebb.
Értem és valóban gyorsan mentél h hallottak ?
Nem. Valami falu volt. De normálisak voltak hála az égnek!
Nem mentünk 160-al mégse vettük észre mind 1 még az idén vmikor megnézzük
Értem mi meg mivel rossz időt mondtak nem voltunk lent helyette túráztunk. Rendőrök pályán állítottak meg?
Piliscsabáról indulva KB a közepe felé egy nagy jobbos kanyarban van bal oldalt picit balra srégen ha a kanyarba beleesel 160-al lehet eltéveszted ha nem 160-al mész akkor nem lehet eltéveszteni.
Nah mindegy ha mentek kövire és talán vasárnap akkor megmutatom.
Konkrétan úgy volt a dolog, hogy ahol a szállásunk volt, 2 utcára volt a Balatonlelle tábla. A Mol kút után.
Arra mentünk, de a büfét kerestük de azt se láttuk sehol
Látom B.Lellén is jártatok a képen nem látszik de ott van a kikötőbe a mi hajónk is
k7 es 600 as hoz érdekelne engem légszűrő. ha valaki tud légyszi írj.
Speed! Valami ismerősöd nem vett egy kék-fehér SRAD-ot ?
*Párommal