Hát nem tudom....én itt már rég nem voltam nyugodt!
a lánc a villát már csiszolta, és meghúzhatatlan volt! Asszem másnap cseréltettem.
Piszokul rángatott,pont úgy mint az 1. barátnőm a faszomnál fogva!
Kint volt eddig háttérképnek, de levettem, mert egész nap álló f.sszal ültem így a gép előtt...
Péééternek meg mond meg, ha 4 gólt nem ver be, akkor haza se jöjjön...
Én is mennék szívesen, de megint melózom...
Hát persze, hogy megmutatom Hawerom...
De csak otthon az udvarodon a fűben egy jó hideg Heineken kíséretével...
Pénteken délután megyünk Pééééterrrel hozzád és megcsináljuk, amit beszéltünk...
Sziasztok!
Matricákat készítek kérésre! Felíratokat, japán és kínai jeleket,motor emblémákat stb.....Képeket megtekinthetsz az adatlapomon!
Ha érdekel,bátran:
MSN: gubazoltan15@hotmail.com
E-mail: mitozozi@citromail.hu vagy
mitozozi@freemail.hu
Érdeklődést msn-en vagy E-mailben kérlek!
Üdvözlettel:
mitozozi
...DE NEKEM AZ A VÉLEMÉNYEM, HOGY AMI FULL DRÁGA AZ VÉD, AMI OLCSÓ AZ PEDIG PAPÍRCSÁKÓ....
Viccet félretéve...nekem mondjuk úgy, hogy megfelel ez az AGV Rossi Replica és baromira tetszik és feláll tőle a faszom is...szóval ha esetleg megtanul majd szopni is, akkor el is veszem feleségül...
Bringa trágyaszűrő sipkája , meg csak a plexit mozgatja automatice...de azt az előzőm is tudta...automatikusan lekatapultált az ároktakarításnál, nehogy beletörjön a szemembe...
Szia Zoli!
Szerintem ami drága, azért sok pénzt kell kiadni, ami olcsó (leárazott) az meg nekünk való!
Az én sisakom intelligens, magától fejlődő típus, ami abban nyilvánul meg, hogyha oldalra fordítom a fejem a plexi autómatikusan nyílik, ha akarom, ha nem. Ez mindenképp fejlődés a részéről, mert 2 évvel ezelőtt nem csinálta. Szerintem mindenképp ezeké a sisakoké a jövő ,
Ja amúgy HELD tipusú, és 24 ropi volt (sós, sajtos)...
Nagyon szeretem amúgy...
Ebben lesz igazán kellemes a Fóti vízelvezető árkokat karbantartani!
Rendelj hozzá opciós damilos fűkasza betétet (benzinest), meg hidraulikus árokprofilkanalas markológép felépítményt! ,
Ja! és a motort festesd át kukássárgára, fényvisszaverős csíkokkal....
Öregasszony volt a nő, hogy ennyire rángatózott?