Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Eladó, vagy SOR4: 600-750-1000? CSERE érdekel. Értékegyeztetéssel. A motor kifogástalan és költségmentes, csupán sokallom a V2 nyomatékát.
Suzuki TL1000S-00's

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_tl_

1000_s-3734339
Őőőőő motorkiállításon az enyémet 20k-ért árulták a listaára meg 45k.
Mivel tudja a Ce szabványt véd rendesen.Külömbségek kényelemben,szélzajban,felszereltségben,aerodinamikában,festésben,
márekanévben vannak.
Bááááár ha van 106e rem én még ráfizettem volna picit és valamelyik pohi féle shoeit vettem volna.
De mivel nem én vagyok így csak hajrá. Ne kezdjük el a drága véd ami olcsó az csak papírcsákó vitát mert harakirit követek el.
ugyeugye:) azért tudom hogy pacik szaladgálnak alattam. postás bukóba nem ülök fel rá.. halottam egy érdekes elméletet. elesel 50 nél az üvegszál ugyanugy jó mint a 300 ezres bukó. 200 nál lefejelsz egy kamion akkor tökmindegy mi van rajtad.. kicsit szadista de igaz
Az már akkor más egy kicsit...
Óhhhh, hogy kapjad be te SEMMIREKELLŐ HULIGÁN....
Kinek is lötyög a fején egy 170 ezres csiribiri-csilli-villi sityka? Hmm?
75 ről volt leárazva:)
18 ezres siska...egészségedre...
az soma féle:P és ilyet még nem láttam máson:P
De az nem rossi féle.
Kiskőrösi szilvalopó vagy
Rossibuzi vagyok, csiribiri bilit a fejembe baszok

Dokinak jó lesz, ároktakarításra kiváló
figyi:P az én bukom uygan ez. anyni hogy üvegszál nem ssl, és nem dupladé és nem lecsavarozható a plexi. de ugyan igy páramentes, tépőfolia tartós, mosható tuggyatökökm és 18 ezer volt
AGV GP-TECH Rossi
Melyik tipus?
- SSL (Super-Super-Light) karbon-kevlár héjszerkezet háromféle méretben!;
- héjszerkezetbe integrált IVS (Integrated Ventilation System) szellőzőrendszer három belépő- és öt kilépő fokozattal;
- plexi mikronyitási lehetőség;
- gyorskioldó XQRS (Extra Quick Release System) pleximechanizmus;
- extrasík, pára- és karcmentes Race-X plexi szélesített látótérrel, 100% UV védelemmel;
- opciós lehetőség: versenyplexi csavaros rögzítéssel, mely bukás esetén megakadályozza a plexi leválását;
- Tear-Off tépőfólia rögzítés;
- kivehető orr- és állvédő;
- háromrészes-, teljesen kivehető és mosható-, higiéniailag kezelt Cool Max bélés, mely elől páraelnyelő-, felül és hátul páraelvezető tulajdonságú;
- mikroszálas arcpárnák a garantált komfort érdekében;
- dupla D-gyűrűs szíj;
Remélem ennyiért compozit a sisak dupla D gyűrűs.
tedógod:D
Ez kérdés volt?
milyen buksit veszel brájzli?
Apróban mintha láttam volna egy eladót...
Bocsi! pontosítanék:k8 gsxr 600-hoz!
Renben...értem a szitut...
Akkor, ha sikerül neki próbálja meg lebeszélni, hogy kevesebbet írjanak
Nem kapott még választ?
Sisakkal még várunk, hogy mik lesznek a költségek

Kössz mindent te Senki, te NULLA, TE LÓFASZJÓSKA!
Helló Mindenkinek!

Nincsen valakinek eladó power commandere?
Hey!
Az, hogy levámolják elég kétesélyes, lehet hogy átcsúszik és akkor megvan a termék beszerzési áron.
A fiú azt mondta, hogy az eladó által feltüntetett érték után számolnak a vámosok (ha számolnak), és nagyjából a vételár 1/4 -e a sáp, amit leakasztanak a vásárlóról (neki ez a tapasztalata). Ez általában nagyobb értékű rendelt árunál fordul elő, de azt, hogy mi a nagyobb érték ne kérdezd, azt a vámosok döntik (dönthetik el.. ) Nagyjából ennyi...
Te......
Szeva Bringa!

Szerinted a sisak rendelésnél is szarakodás lesz a vámnál?
Az is ebay-ről lesz és 106 rugó...

Valakinek itt van már tapasztalata ebay-es bukó rendeléssel kapcsolatban?