Sziasztok.
Eladó, vagy SOR4: 600-750-1000? CSERE érdekel. Értékegyeztetéssel. A motor kifogástalan és költségmentes, csupán sokallom a V2 nyomatékát.
Suzuki TL1000S-00's
Őőőőő motorkiállításon az enyémet 20k-ért árulták a listaára meg 45k.
Mivel tudja a Ce szabványt véd rendesen.Külömbségek kényelemben,szélzajban,felszereltségben,aerodinamikában,festésben,
márekanévben vannak.
Bááááár ha van 106e rem én még ráfizettem volna picit és valamelyik pohi féle shoeit vettem volna.
De mivel nem én vagyok így csak hajrá. Ne kezdjük el a drága véd ami olcsó az csak papírcsákó vitát mert harakirit követek el.
ugyeugye:) azért tudom hogy pacik szaladgálnak alattam. postás bukóba nem ülök fel rá.. halottam egy érdekes elméletet. elesel 50 nél az üvegszál ugyanugy jó mint a 300 ezres bukó. 200 nál lefejelsz egy kamion akkor tökmindegy mi van rajtad.. kicsit szadista de igaz
figyi:P az én bukom uygan ez. anyni hogy üvegszál nem ssl, és nem dupladé és nem lecsavarozható a plexi. de ugyan igy páramentes, tépőfolia tartós, mosható tuggyatökökm és 18 ezer volt
Renben...értem a szitut...
Akkor, ha sikerül neki próbálja meg lebeszélni, hogy kevesebbet írjanak
Nem kapott még választ?
Sisakkal még várunk, hogy mik lesznek a költségek
Hey!
Az, hogy levámolják elég kétesélyes, lehet hogy átcsúszik és akkor megvan a termék beszerzési áron.
A fiú azt mondta, hogy az eladó által feltüntetett érték után számolnak a vámosok (ha számolnak), és nagyjából a vételár 1/4 -e a sáp, amit leakasztanak a vásárlóról (neki ez a tapasztalata). Ez általában nagyobb értékű rendelt árunál fordul elő, de azt, hogy mi a nagyobb érték ne kérdezd, azt a vámosok döntik (dönthetik el.. ) Nagyjából ennyi...
Te......
Eladó, vagy SOR4: 600-750-1000? CSERE érdekel. Értékegyeztetéssel. A motor kifogástalan és költségmentes, csupán sokallom a V2 nyomatékát.
Suzuki TL1000S-00's
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_tl_
1000_s-3734339