Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemkéne. Ne kísértsd a nagytestvért.Me hogy mész az idén az 577-re ha ekapnak.
Srácok, Zamárdiban, és azfelé milyen a rendőri aktivitás?
Mert megyünk haverokkal nyaralni egy hétre Augusztus első hetében.

És én a Suzukival megyek.
Üdv Bringa!
Köszi szépen a mailt múltkor! Idén valószínű, h nem veszek motort hanem inkább jövőre de akkor úgynéz ki, hogy újat! szóval ezért hagytam fel a használt motor nézegetést ! Inkább gyűjtögetek mint a hangya egy picit nem úgy mint a tücskök Jah meg ha holnap véletlen siófokon járnál akkor csörgess meg!
Szeva!
Úhhh bakker...el is felejtettem szólni, hogy elviszem a paripád....
De gondoltam úgyis észreveszed....amúgy meg valami gáz volt vele, mert 3.-ig engedett csak váltani.... nem is maradt már csak fél kilós kenyér a boltba, mire odaértem....
Üdv Tom!
Nekem van egy szinte zsír új gyári légszűrőm megmaradt mert elvitték a motoromat áprilisban! Ha érdekel 3000ért odaadom ha jársz siófok felé! pl holnap is ott leszek! Ha érdekel írj!
Nem is szóltál, hogy elviszed...........
Most már mindegy, de legalább megtanulhatnád, hogy ezen a paripán 6-os váltó van.
Máskor ne csak az első 4 fokozatod használd.
Így legközelebb még haladni is fogsz.
Bocsánat, csak siettem kenyérért a boltba, hogy még legyen a vacsihoz...
Nem szoktam így sietni kölcsön géppel....
ki volt az az állat aki ma a 4esen Monor előtt megelőzött? Én 150el mentem de úgy ment el mellettem mintha állnék... kb 240el mehetett a kocsik közt, bátor volt.. gixer 2001-2003 évjárat kék fehér, valaki
Igyekszem.......................De olyan lusta vok.
Ezér' gyere robogóval!
Egen.Csak gyalog sokáig tart.
Szia!
Üres a weboldalad
KakucsRing közelebb van
Üdvözlök mindenkit!

Generátor hibákat javítok jó 20 éves tapasztalattal.
Itt vannak a részletek: http://indukcio.uw.hu
Há ja.Most hallottam.Olyan gyorsan kell menni hogy a kosz ottmaradjon és kész.
Kinek a pap kinek a ......
Nem semmi.Én fáradt vok mint a dög.Te meg itten mosogatod.
Kb. 20 km tőlünk az idő alatt nem lett nagyon koszos, amúgy meg mindig amikor mek vele hazajövök és törölgetem át vizes ruhával tisztán kell elrakni a gépet
Jó estéket mindenkibe.....................

Kriki hol vagy?
Kerülgeted a bogarakat?
Pusztavacs, tudod Ország közepe
Az hol?
Bakker ez a gép kiköpött Gyroli 2.Ő is elmegy haccáz Km-t és tisztább mint az enyém mosás után.
Vacson
Keréken.Karbi hiányos kipuff a polcon kapcsolók forrasztásra várva.Bagatel.Még 3 hónap és rászánom magam.
Benne biztos... Bennem nem Hogy áll a robogód?