Ha nem hagyod, hogy megtörjön a lendület, akkor kuplunggal is lehet úgy egykerózni, hogy nem baszod szét sem a láncot, sem pedig a kuplungot.
Én 8000-nél kapok bele egy kicsit és már csak annyit húzok, amivel tudom, hogy meddig jön fel és onnan csak a gázzal és fékkel kell játszani... szinte igy nem is lehet túlhúzni...
Viszont gázzal könnyen el lehet mérni a dolgot, mivel folyamatosan erőből emel...
Sajátommal nem Nézegetem az amerikai stílusú stuntmotorokat is. Majd ha odáig eljutok lóvéval, veszek egyet. Addig marad a meló, a spórolás, a gyűjtögetés stuntmotorra, verseny MZ-re
Ahogy kész a gépem megtanitlak Kölyök...
Nem kell félni, van biztonságos tanulás is, csak kuplungos és nem gázzal megy...igy kicsi az esélye, hogy eldobod...
Szeva Speed!
Lassan megjönnek a cuccok és összedobjuk a gépet...azután Dabason nyomok egy komlett STUNT showt...
Ha lehet akkor árok ne legyen a közelben...
Na te SENKI, TE NULLA, TE LÓFASZJÓSKA.... most küldött a Fóti önkormányzat 500.000 Ft-ot az ároktakaritásomért és még egy oklevelet is küldtek, amiért a védett növények és bogarak épségben maradtak...
pénteken biztos nem leszek ott! mai nap 2órától késő estig, valahol a parton leszek! amúgy ma lejönnél siófokra vagy sem? kell tudnom mert addig minek adjak elérhetőséget!
Én olyantat nem tudok, nekem jó a hűtőm IS, nem az árokban szoktam motorozni és nem szokásom csavarhúzóval bökdösni a hűtőt mint egyeseknek....
Azt sem tudta megmondani kihez vidd? Valakihez ők is hordják ha odaviszed a törött motorod javításra és sérült a hűtőd....
Vagy hívd fel a gsxr szervízes gyereket (van nála fémfékcső szett is) nesze.... ja és van köridőmérő szett is nála adó és vevő is benne van a szettben, amit át lehet programozni árokmotorozásra is köbliterkilóméter pontossággal meghatározza speciálisan a Te röppályádat és pályarajzodat is műholdak segítségével...
Találtam hűtőst GixxerPéééééterrrrrr!
13.ker. 3-15ezerig terjedhet a javitás sérüléstől függetlenül... Van rajta egy 3mm-es lyuk, ha 5000-ből megcsinálják, akkor nem baszunk szét semmit...
Nem jobban irányítható ha lenn a kerék.