Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De hogy minek?
Nem jobban irányítható ha lenn a kerék.
Ha Dokinak meglenne az a plusz 25 lóerő-többlet, valószínűleg ő sem betyárkodna nyolcezernél
én enm akarom hogy oylan hirtelen felkapja. szépen 6-7 között ráhuzom és akkor játszok a gázzal :)
Ha nem hagyod, hogy megtörjön a lendület, akkor kuplunggal is lehet úgy egykerózni, hogy nem baszod szét sem a láncot, sem pedig a kuplungot.
Én 8000-nél kapok bele egy kicsit és már csak annyit húzok, amivel tudom, hogy meddig jön fel és onnan csak a gázzal és fékkel kell játszani... szinte igy nem is lehet túlhúzni...
Viszont gázzal könnyen el lehet mérni a dolgot, mivel folyamatosan erőből emel...
hát tetudod. pedig annál nicsn jobb amkor a gixer megindul
Sajátommal nem Nézegetem az amerikai stílusú stuntmotorokat is. Majd ha odáig eljutok lóvéval, veszek egyet. Addig marad a meló, a spórolás, a gyűjtögetés stuntmotorra, verseny MZ-re
aztmondtad te olyat nem fogsz:D 7000 nél baasszad oda neki azt gyiaaa
Ahogy kész a gépem megtanitlak Kölyök...
Nem kell félni, van biztonságos tanulás is, csak kuplungos és nem gázzal megy...igy kicsi az esélye, hogy eldobod...
Akkor miért nem használod az új neved?! He'?
Taníjjá meg egykerekezni!
Nem...nem...

Szobabringájé a névadás joga, ő talált ki nekem egy új nick nevet: Kanyarbanparavan!
Ma nem tudok, mert dolgozom. Késő estig melózom Székesfehérváron.
Jól van naaaa... pár sör már legurult és ez a szar gép is kurva lassan veszi a karaktereket olyan lassú...

KOMPLETT
Komlett? Az mi fán terem?

Kiviszlek a krosszpályára... A dombok csak nem basznak ki veled
Szeva Speed!
Lassan megjönnek a cuccok és összedobjuk a gépet...azután Dabason nyomok egy komlett STUNT showt...
Ha lehet akkor árok ne legyen a közelben...
Ez kész. Dottóre új neve lassan Árokmotoros lesz.
Na te SENKI, TE NULLA, TE LÓFASZJÓSKA.... most küldött a Fóti önkormányzat 500.000 Ft-ot az ároktakaritásomért és még egy oklevelet is küldtek, amiért a védett növények és bogarak épségben maradtak...
pénteken biztos nem leszek ott! mai nap 2órától késő estig, valahol a parton leszek! amúgy ma lejönnél siófokra vagy sem? kell tudnom mert addig minek adjak elérhetőséget!
De szemét vagy vele, te gyerek...
Én olyantat nem tudok, nekem jó a hűtőm IS, nem az árokban szoktam motorozni és nem szokásom csavarhúzóval bökdösni a hűtőt mint egyeseknek....
Azt sem tudta megmondani kihez vidd? Valakihez ők is hordják ha odaviszed a törött motorod javításra és sérült a hűtőd....
Vagy hívd fel a gsxr szervízes gyereket (van nála fémfékcső szett is) nesze.... ja és van köridőmérő szett is nála adó és vevő is benne van a szettben, amit át lehet programozni árokmotorozásra is köbliterkilóméter pontossággal meghatározza speciálisan a Te röppályádat és pályarajzodat is műholdak segítségével...
Találtam hűtőst GixxerPéééééterrrrrr!
13.ker. 3-15ezerig terjedhet a javitás sérüléstől függetlenül... Van rajta egy 3mm-es lyuk, ha 5000-ből megcsinálják, akkor nem baszunk szét semmit...
Ja és a Szekres idomozik is.
Kerepes.Szekeres.Hungaroring felé menet a lámpa előtt egy 100 méterrel balra.
Vagy a Hüllő KFT pesten.