Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mire vagy kíváncsi a könyvből sok okosság nincs benne sőt én pl a magyar nyelvűből k6-k7est kaptam csak angolból van k8asom
Szia!
Azé a rendszámtáblatartót cseréld valami esztétikusabbra... Amit Gyula linkelt, az nem jó?
Sziasztok GSX-R600 K8 -as kezelési utasitás kiskönyvet keresek magyar nyelvüt. 06 309043541
Zolcsi, majd írjá befele, hogy mikorra érkezel oda várhatóan! A fórumos pólómban leszek kint, szal engem simán kilősz a tömegből
Oda mek.Ha kibir 2x50 kilcsit akkor a kotvannyal.Ha nem akkor a betonkeverovel.
Tényleg, arra gyere má el légyszi! Akkor én is kirobogok!
M ondjuk motoron hullamindegy milyen a plexi látni kéne az órát.
Bár ha elölről nézed bajos lesz fekete plexinél.
Szia Pizsi!
Most néztünk utána haverral, ha pályamotornak szeretnéd, abban az esetben megéri idegennel is behozatni, forgalombahelyezési procedúra által generált többletköltségekkel már nem (K7-K8 600).
Az a baj, hogy viszonylag olcsón tudsz venni ilyen kaliberű motort sérült, vagy enyhén sérült állapotban 2-3000 usd körül, viszont ha erre szakosodott céggel hozatod be költségként majdnem ugyanennyit kér el, hogy hazahozza.
GixxerPeti!

A motoron
Ööö... nem volt egyértelmű
Ez az,hogy nem,és ez még messzebbről jött.....
Szerinted az itthoniak jobbak ebből a szempontból ?
Tisztázatlan előélet,kevés km /ami érdekes/ stb....
HA jó az ára megveheted nyugodtan
Akkor mi a gond vele?Itteninek számít.
Már itthoni forgalmis.....
Csak ha rohadt jó ára van mert bonyeszesebb a vám miatt az ügyintézés és ha nem európai a kivitel páros lábbal baxnak ki a vizsgáról.
Te tudod.Lassan élesztés alatt a halott múmia robcsim.Rááldoztam 20e pénzt megvettem a hiányzó cuccokat.Szombaton felhányom rá (kipuff kérdéses mert nem hegesztett hom made vázas pigis SR-re való) meg hegesztem és reszkessen kistarcsa-gödöllő.Ha túléli a jövő hetet akkor lehet elplömpögök egütalira vele kakucsra.
Jönnek ezek egyben is.....
Van az az ár amiért megéri vele foglalkozni...
Azok csak állnak...
Sziasztok!
Szükségem lenne egy K4-es GSXR 600/750 első lámpára .
Ha valakinek van épp állapotban eladó vagy esetleg tud róla,hogy van valakinek :P :D akkor pls írjatok rám!
Előre is köszönöm szépen!
ha valakit érdekelne Valvoline Durablend 10w40 3liter 6000ftért
Hátba ne baxon egy ótó a nagy erölködésben.
Na ma robogtam Pesten. Soroksárig nyomtunk a belvárostól egy versenyt egy chopper 250-es rájderrel. Addig vezettem, de utána lehagyott
Élvezet volt szlalomozni az ojtók között
Hozzáértő válasza érdekelne!
Tengerentúlról behozott motorral érdemes foglalkozni?
Egyben érkeznek ezek,vagy törötten millió kilóméterrel?
Most olvasom......hiányosság?
eldobtad a géped?