ezt más nem hiszem hogy megtudja mondani. attol függ milyen helyeken motorozol. -1 az jó. nekem is az van. de msot még lehet megy hátra a +2 vagy +3. majd akkor nyilatkozok
Gsxr 600 k4-hez milyen áttétel javallott. A leggyakrabban a -1 első gyári hátsó valamint a -1 első +2 hátsót hallom, de melyik lehet az optimális? pálya-közúti(lényegesen többet) használat...
Sziasztok!
Yoshimura trioval dobba lehet valahonnan hangtompítót szerezni?
Mennyire halkítja le?Ha valakinek van és tudna adni róla pár méretet fényképpel,az is jó lenne.Szétmegy a fülem tőle.
Köszi
Köszi mégegyszer a számot, van fent már hírdetése is itt, de csak tudni akartam, hogy ugyanaz-e, mint amit te fogsz mondani...
De ugyanaz a két telószám...
Nemrég hívtam és azt mondta, hogy javíttatni van a felni, mert hogy kapott egy pofont...
80-ért akarja így adni, így hogy sérült...erre mondtam neki, hogy 60-65-ért fullosat kapok külföldről...
Erre azt mondta, hogy márpedig ő 65-ért nem adja ide, de majd azért visszahív...
Hát én már eldöntöttem, hogy sérültet nem veszek...
Csak meg volt egy emlékeim szerint valakinek elfekvőben itt a fórumon, mert sportlégszűrőt rakott be a papíros gyári helyett. Valami 3000 körüli összegért adta volna el és nem volt benne max 1000km. Az meg jó lett volna. De ez van.
Szia!
Nekem lesz egy remélhetőleg a héten, csak 18.000 km van benne, viszont nemrég cseréltem, úgyhogy anyagában elég új, potom 18000Ft -ért odaadom, csak azért olyan drága, mert az enyém volt, meg kell a lóvé a HerePlotter (Doki46) első felnijéhez!
Basszus, hogy én milyen nagylelkű vagyok!
Gsxr 600 k4-hez milyen áttétel javallott. A leggyakrabban a -1 első gyári hátsó valamint a -1 első +2 hátsót hallom, de melyik lehet az optimális? pálya-közúti(lényegesen többet) használat...
Köszi.
Joci
Yoshimura trioval dobba lehet valahonnan hangtompítót szerezni?
Mennyire halkítja le?Ha valakinek van és tudna adni róla pár méretet fényképpel,az is jó lenne.Szétmegy a fülem tőle.
Köszi
De ugyanaz a két telószám...
Nemrég hívtam és azt mondta, hogy javíttatni van a felni, mert hogy kapott egy pofont...
80-ért akarja így adni, így hogy sérült...erre mondtam neki, hogy 60-65-ért fullosat kapok külföldről...
Erre azt mondta, hogy márpedig ő 65-ért nem adja ide, de majd azért visszahív...
Hát én már eldöntöttem, hogy sérültet nem veszek...
Ezért tartunk és tűrünk meg bazzzeg....
Rárepülünk a témára Foskolonc Barátom és hamar kerítünk egy jó cuccost...
Össze raktad már a kis csettegődet?
Lesz felni? vagy nem lesz felni? Biatorbágyi fószert felhíttad?
Ne legyél impó! Intézkedj aggresszíven!
Tök olcsón adod neki...
Nekem lesz egy remélhetőleg a héten, csak 18.000 km van benne, viszont nemrég cseréltem, úgyhogy anyagában elég új, potom 18000Ft -ért odaadom, csak azért olyan drága, mert az enyém volt, meg kell a lóvé a HerePlotter (Doki46) első felnijéhez!
Basszus, hogy én milyen nagylelkű vagyok!
Bemész egy szervízbe és veszel egyet...mi 6400Ft -ért vettük és zsír új!