Most hivtam fel a Krisztiánt és azt mondta, hogy ezt hűtőshöz kell vinnem, mert ez olyan vékony, hogy nem tudja heggeszteni...
A Tutis álltal adott idomos emberke még eddig nem vette fel a telefont, de próbálkozom és hivlak, amint tudok már valamit...
Lassan elindulok Krikitől, mert ez a posvány berúgat itt teljesen... SÖRÖZÜNK!
úGYHOGY valami hűtős emberke kell, aki tud ilyet foltozni...
Szép Napot Gixeresek!
Ismét itt vagyok Kriki mesternél és a gépemet szerelgetem...levettem a hűtőt és a belső falán van egy 3mm-es lyuk...
Tud valaki valami hűótőst, aki ilyet tud javitani?
Köszönöm előre is!
Helló!
Tényleg írtad, hogy új motort szeretnél, csak elfelejtettem...
Holnap csak a közelben nyomulok, (Budapest+környéke) de neked jó nyaralást, vagy amit csinálsz ott Siófokon!
A seggedről majd töröld le a polírpasztát, amit felkentem a nyelvemmel! ,
Érdekel igen. Legközelebb pénteken járok arrafelé, ha minden igaz. Pénteken délután mennénk Kaposvárra, és akkor tudnék arra kanyarodni. (18 óra körül)
Most hivtam fel a Krisztiánt és azt mondta, hogy ezt hűtőshöz kell vinnem, mert ez olyan vékony, hogy nem tudja heggeszteni...
A Tutis álltal adott idomos emberke még eddig nem vette fel a telefont, de próbálkozom és hivlak, amint tudok már valamit...
Lassan elindulok Krikitől, mert ez a posvány berúgat itt teljesen... SÖRÖZÜNK!
úGYHOGY valami hűtős emberke kell, aki tud ilyet foltozni...
06-30/9357-237 Krisztián
Ismét itt vagyok Kriki mesternél és a gépemet szerelgetem...levettem a hűtőt és a belső falán van egy 3mm-es lyuk...
Tud valaki valami hűótőst, aki ilyet tud javitani?
Köszönöm előre is!
Tényleg írtad, hogy új motort szeretnél, csak elfelejtettem...
Holnap csak a közelben nyomulok, (Budapest+környéke) de neked jó nyaralást, vagy amit csinálsz ott Siófokon!
A seggedről majd töröld le a polírpasztát, amit felkentem a nyelvemmel! ,
Érdekel igen. Legközelebb pénteken járok arrafelé, ha minden igaz. Pénteken délután mennénk Kaposvárra, és akkor tudnék arra kanyarodni. (18 óra körül)
Na majd vakolunk
Jó éjt mindenkibe........................
Majd komenikálunk addig.... gondolom a régi 7esen lenne a lefele út...az M7 az nem nekünk való, unalmas
Indulás még képlékeny, pénteken már lent leszek az fix.
Mikor mész, hol leszel?
Ügyesen kell helyezkedni.
Én lent leszek.............
Kriki is igaz ő máshol, de nem számottevő távolságra.
Csütörtökön vagy pénteken le kéne robbanni fürdeni és kajolni egy remeket!
Ki gyün?
Gyors, pocok, Rokstar?
Imádják a motorosokat.
M7-es kicsit neccesebb oda-vissza voltak rs octik, a leállóba gurultak, ha rendesen mész nem baxtanak azok sem.