Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha kell valami akkor szólj ismerek egy srácot Biatorbágyon akinek van egy két bontott cucca :D
Szia Doctor!

Olvastam, hogy keresel alkatrészeket a motorhoz. Nem tudom, hogy miben gondolkozol, csak újat akarsz felszerelni, vagy a használt cuccok is jöhetnek, de én ma jártam egy Suzuki kereskedésben és az egyik szerelőnek van két 7000km-ert futott féktárcsája. Az illető versenyez a motorjával, ezért került le a féktárcsa. 45000Ft-ot szeretne a kettőért. Ha érdekel szólj és megadom az elérhetőségét.

Sok sikert a szereléshez.
Köszönöm szépen már szinte 100%-os, vagyok...

Na jóóó csak 85%-os, mert még nem minden az igazi, de tudnék már motorral menni ma kisújszállásra, de hát lepusztítottam én ÁLLAT....
Amúgy minden rendben...a BARÁTAIM ÉS TESÓIM folyamatosan mellettem vannak és ott segítenek, ahol tudnak....

Igen-igen....nagy volt az ecsegi buli és még milyen lesz az augusztusi...
Nm kk ByBy
Mindent köszi majd késöbb leszek.
Szerintem min. duplája ennek
De ebből létezik eredeti Suzuki emblémás az akkor mibe kerül?
Akkor neked nem újdonság hogy ez a fajta drága
A GSR re is 28000.-ft volt ! Csak az rajt hagytam a régi gépen , erre ugyse jó!
Olyan bukogombát szeretnék ami a te mocidon van, azt hol kapni és mibe kerül?
Figyeld a fórumot. itt hirdetve lesz
Ha esetleg lesz még ilyen Gsx-r találkozó ahol ilyen sok mocis eggyütt van akkor én is elmennék
Röviden megfogalmazva NEM ODAVALÓ !
Szia. Hát te tök super vagy ! A szervizbe voltam és montam a szerelönek hogy egy kicsit magas az alaptárat és ő azt monta hogy azt a komputer állitja be és ez nem Riga motor hogy egy csavarral állítgatjuk összevisza mindent. Szerinted az ilyen ember milyen szerelő aki egy Suzuki márkaszervizben dolgozik?
Valami ilyesmit találtam
Köszi teljessen jö nagyitva mindent el tudtam olvasni! Esetleg még annyit hogy az alapjárat állitásáról külön van valami , és hol kell?
Üdv mindenkinek! Ács és festő munkákat vállalok 600ccm-től sportmotort beszámítok!

0620/3717381
Csá urak!
Gondoltam beköszönök, és nem csak beböfögök a nős képre...
Doki hogy vagy?
Hallottam ám a bulidról...Gyula meg Speed dicsekedett már milyen őrültek voltak:D

Nah további szépet, elköszönésként egy képecske...
Jaj, minden adott, már csak ismerni kellene!
My dream girl
Éljen éljen!
Ő a legjobbak legjobbja!
Szia Balage 80!

Milyen plexi?
A motoron vagy a sisakon?
Remélem tudtam segíteni