Olvastam, hogy keresel alkatrészeket a motorhoz. Nem tudom, hogy miben gondolkozol, csak újat akarsz felszerelni, vagy a használt cuccok is jöhetnek, de én ma jártam egy Suzuki kereskedésben és az egyik szerelőnek van két 7000km-ert futott féktárcsája. Az illető versenyez a motorjával, ezért került le a féktárcsa. 45000Ft-ot szeretne a kettőért. Ha érdekel szólj és megadom az elérhetőségét.
Na jóóó csak 85%-os, mert még nem minden az igazi, de tudnék már motorral menni ma kisújszállásra, de hát lepusztítottam én ÁLLAT....
Amúgy minden rendben...a BARÁTAIM ÉS TESÓIM folyamatosan mellettem vannak és ott segítenek, ahol tudnak....
Igen-igen....nagy volt az ecsegi buli és még milyen lesz az augusztusi...
Szia. Hát te tök super vagy ! A szervizbe voltam és montam a szerelönek hogy egy kicsit magas az alaptárat és ő azt monta hogy azt a komputer állitja be és ez nem Riga motor hogy egy csavarral állítgatjuk összevisza mindent. Szerinted az ilyen ember milyen szerelő aki egy Suzuki márkaszervizben dolgozik?
Csá urak!
Gondoltam beköszönök, és nem csak beböfögök a nős képre...
Doki hogy vagy?
Hallottam ám a bulidról...Gyula meg Speed dicsekedett már milyen őrültek voltak:D
Nah további szépet, elköszönésként egy képecske...
Olvastam, hogy keresel alkatrészeket a motorhoz. Nem tudom, hogy miben gondolkozol, csak újat akarsz felszerelni, vagy a használt cuccok is jöhetnek, de én ma jártam egy Suzuki kereskedésben és az egyik szerelőnek van két 7000km-ert futott féktárcsája. Az illető versenyez a motorjával, ezért került le a féktárcsa. 45000Ft-ot szeretne a kettőért. Ha érdekel szólj és megadom az elérhetőségét.
Sok sikert a szereléshez.
Na jóóó csak 85%-os, mert még nem minden az igazi, de tudnék már motorral menni ma kisújszállásra, de hát lepusztítottam én ÁLLAT....
Amúgy minden rendben...a BARÁTAIM ÉS TESÓIM folyamatosan mellettem vannak és ott segítenek, ahol tudnak....
Igen-igen....nagy volt az ecsegi buli és még milyen lesz az augusztusi...
0620/3717381
Gondoltam beköszönök, és nem csak beböfögök a nős képre...
Doki hogy vagy?
Hallottam ám a bulidról...Gyula meg Speed dicsekedett már milyen őrültek voltak:D
Nah további szépet, elköszönésként egy képecske...
Ő a legjobbak legjobbja!
Milyen plexi?
A motoron vagy a sisakon?