Na volt focizni Dabason a GixxerPeti tázsvírünk. Azthiszem nem lehet panasza a bemutatkozásra. Az Arénában picit döcögősen indultak a dolgok, de aztán Szomszéd Zoli öngóljával hamar vezetést szerzett az ellenfél. A többire nem emlékszem Peti táncolt a pályán (bécsi keringőre), vagy csak a megtorpanásaival egyszerűen leamortizálta az ellenfél idegeit. Egyszerűen játszotta a játékát, a "Kozmodiszk-receptet": Áll elöl, ritkán szalad a labdáért, olykor hagyja, hogy az ellenfél is elcsípje, de ha nála van, akkor kavarja a szart rendesen. Olykor kapura is lő, hogy színes legyen a Péter-show
Petya mesterhármast rúgott, két gólja az olyan pofátlanul szemtelen volt, hogy előtört belőlem a röhögés...
Na legközelebb gyertek el ti is... A meccs tempójáról annyit, hogy mindenki kúszva-csúszva mászott haza...
ott van nem messze az előbb említett útvonalhoz képest és geci jó kanyargós
na szotyizok aludni mert megint koránn ébresztő pedig csak most értem még csak haza jó éjt, csákó
Országot?
Ez talán 5Km-re sincs tőled.Én ha van időm ilyen közeli kanyargóson szokom bef..tni magam rendszeresen meló után.10 perc és ott vagyok megyek egy kört és irány haza.Heti 2-3 alkalom lerendezi az adrenalin termelést.Most is elbambultam és a stoptábla előtt teszteltem a metz tapadását.Simán átromboltam volna szétnézés nélkül.Má billegett rendesen majd fejre estem. Eccerűen nem ment a koncentrálás.Bár ez a kilógatom a térdem és könyökkel veszem a kanyart az nem megy még mindíg.Talán a fél seggel a kanyar felé.
Ez a 600-as topic...
Petya mesterhármast rúgott, két gólja az olyan pofátlanul szemtelen volt, hogy előtört belőlem a röhögés...
Na legközelebb gyertek el ti is... A meccs tempójáról annyit, hogy mindenki kúszva-csúszva mászott haza...
Bár a teleszkópdonorja az vót.
Nem is volt hideg.
Itt még 0 km-s a Drága.
Legelső hosszabb utunkkor készült...
na szotyizok aludni mert megint koránn ébresztő pedig csak most értem még csak haza jó éjt, csákó
2-es út (daráló - húzatópad)
Rétság irányába a 2-es út is jó. Viszonylag tiszta és jó az út minőség
Lehet benéztem.
Ez talán 5Km-re sincs tőled.Én ha van időm ilyen közeli kanyargóson szokom bef..tni magam rendszeresen meló után.10 perc és ott vagyok megyek egy kört és irány haza.Heti 2-3 alkalom lerendezi az adrenalin termelést.Most is elbambultam és a stoptábla előtt teszteltem a metz tapadását.Simán átromboltam volna szétnézés nélkül.Má billegett rendesen majd fejre estem. Eccerűen nem ment a koncentrálás.Bár ez a kilógatom a térdem és könyökkel veszem a kanyart az nem megy még mindíg.Talán a fél seggel a kanyar felé.
Mecsekbe meg Dobogókőn voltam még csak kanyarogni. Még tanulok és kicsi pénzből kell gazdálkodni. Majd ha melózok bejárom az országot az fix!