Mire gondolsz?
A fejidom tartó konzolra amit a ringen elintéztem a múltkor?
Mert ha arra, akkor igen az kész.... szétkaptuk a Dögöt Dokival, átvittem a Sima Team-nek és meghegesztették 2.000 jó magyar forintért...
Magyarra lefordítva: van 1 nagydarab kancigány ismerőse (elárulom amúgy rokona) aki az ecseri piacról veszi a bóvli szarokat és ezekkel piacolnak mint rosszi ereklye..... valamint lakhelyéből adódóan regiment rizszabáló veszi körül, akik szintén a hamisítvány kincsai szarokra ráfogják, hogy személyesen Rossitól vették, természetesen névre szólóan dedikálva.... a pletykák alapján valami baromnak még használt klozetpapírt is eladtak amire azt mondták, hogy a Doctor azzal törölte a valagát.....a motort is csak azért baszta oda, hogy az "új cuccokat" így könnyebben be tudja vezetni a piacra (amit már itt jelez is , sisak, kesztyű) Te és a hozzád hasonlók meg jól beszopjátok, röviden ennyi a nagy kapcsolatának története......
Külön ismerős emberkém van mellette, aki kíséri végig a futamokon és tőle jönnek a cuccok....
Most rá is állítottam egy új Rossis bukóra és egy kásznyűűűre...
Ma voltam egy Erdőkertes-vácegres-galgamácsa szakaszon.Egész kellemes kanyargós jól megijedtem párszor.Voltál már arra?