Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem hinném hogy hogy valaha is adnék ki több pénzt azért hogy valami verseny replicában legyek.

Ma voltam egy Erdőkertes-vácegres-galgamácsa szakaszon.Egész kellemes kanyargós jól megijedtem párszor.Voltál már arra?
Motoroazis.hu-n nézegettem, csak érdeklődök a mestertől!
Arra. Nem láttam, hogy írtad volna, vagy én vesztem el a hozzászólások között!

Egy kis GixxeR:
Nincs valami rossi bót ahol lehet lehúzni a rajongókat?
Mire gondolsz?
A fejidom tartó konzolra amit a ringen elintéztem a múltkor?
Mert ha arra, akkor igen az kész.... szétkaptuk a Dögöt Dokival, átvittem a Sima Team-nek és meghegesztették 2.000 jó magyar forintért...
Neked hogy áll a gépezet? Vagy kész van már teljesen?
Én nem veszek ilyen cuccokat! Még nem dolgozok ez addig luxuscikk marad számomra...
Magyarra lefordítva: van 1 nagydarab kancigány ismerőse (elárulom amúgy rokona) aki az ecseri piacról veszi a bóvli szarokat és ezekkel piacolnak mint rosszi ereklye..... valamint lakhelyéből adódóan regiment rizszabáló veszi körül, akik szintén a hamisítvány kincsai szarokra ráfogják, hogy személyesen Rossitól vették, természetesen névre szólóan dedikálva.... a pletykák alapján valami baromnak még használt klozetpapírt is eladtak amire azt mondták, hogy a Doctor azzal törölte a valagát.....a motort is csak azért baszta oda, hogy az "új cuccokat" így könnyebben be tudja vezetni a piacra (amit már itt jelez is , sisak, kesztyű) Te és a hozzád hasonlók meg jól beszopjátok, röviden ennyi a nagy kapcsolatának története......
Hol van mindenki? Nézitek a meccset mi?
Ne idegesítsé már fel! Komoly? Nekem mért nincsenek ilyen kapcsolataim?
Külön ismerős emberkém van mellette, aki kíséri végig a futamokon és tőle jönnek a cuccok....
Most rá is állítottam egy új Rossis bukóra és egy kásznyűűűre...
Te a Rossi-s holmikat honnan szoktad venni, rendelni?
Te tényleg fanatikus vagy!
Yáááááááááááááá.....mekkora a Rossi....
Követem mindenhová jó rajongóhoz híven....
NA Atika akkor hallottad, én kb fél 10-kor indulok....
Szerintem tiz felé indul a móka itt bent !Gyertek kb akkor oszt utána kajázunk!Na pápá!Leléptem!
Okés! Kocsival jövök a Megyeri híd felé.
Majd ha Zozikám mondja mikor menjek szólok!
Lóf@szt, téged kell állandóan hazavinni!
Nem az autókat...
Jövök én is Töki!
Csörgess meg mikor indulsz.
De bemegyek! Mikor kezditek?
Mi van Cinege?Nem jó a mai nap!Elfelejtetted?Németh-Spanyol!Előtte még haza kell vinnem egy autót!
Szia Bébi

Meccsezel ma este vagy velem tartasz a margit-szigetre?
Akkor kapjad be...........

Jó sokat beszéltünk tegnap
Tehát ismét csak kapjad be.......

Azért még mindig szeretlek
Na mi a helyzet Kulabácsi?Nem jársz erre holnap amikor tákolunk?
Van itt lóvé!