Szerintem az agyilag kikönnyített tested is segített a dominanciában....a mi nehéz súlyunk nem 600 -ra van optimalizálva, valamint 2x belekapott az orromba a szél , és felbaszta az orrcimpám a szemem elé, ezért többször lassítanom kellett, mert nem láttam semmit
Tényleg jó (szép) motor az a 750 te kis gecisgatya... Legalább kompenzálja azt a rusnya ábrázatod, így szépen kiegészítitek egymást !
Ma a nulláson csak ti szoptatok ha jól emlékszem te lombrágó.... a két gibbon hiába tekeredett rá a hacccára nem bírnak az erővel....
Mondom gyertek át a sötét oldalra az erő velem van
HÉTÖTVEN KISPÖCSÖK
Közben megtudtam Kovinál volt felszopóhölgy , Délután a Dokival lecastingoltuk az újnulláson, mit ne mondjak szép jövő előtt áll, de nekem megfizethetetlen az értékes tudása,
Mondta is csinál ő mindent, csak dolgozni ne kelljen! , persze jó pénzért
Ja szia!
Ezt most nem értem Dóri...
Olcsóbban tudja csináltatni és szól is nekünk itt róla...hol itt a probléma?
Köszönjük Speed...
Ha tudsz majd arany szinben, akkor érdekel is majd 1pár...
Jelentkezem a NagyMedve csiklószoritó műhelyből ÉLŐBEN...
Ismét ide kellett jönnünk Gixxerpetivel, pedig nagyon útálunk itt lenni, mert elég gáz fazon ez az összefirkált karú senkiházi...
Szegény Petinek nem iagazán jól indult a reggel, mert a Hungárián erősen csatlakozott hozzá 3 mocisrendőr, hogy márpedig ők szeretnének vele menni Lepencézni egyet...
Szegényt lekapcsolták a rendszám miatt...
De a részleteket meghagyom neki, hogy elmesélje...
Most elvitte a leszerelt fejidomtartóját megjavitatni a fekete bestiámmal...ez a mocskos firkált kezű meg halálra dolgoztat ittten, minden autót én csinálok...
Bazzzzz, most hoztak egy helikoptert fékbetétcserére...na megyek mert meló van....
Tényleg jó (szép) motor az a 750 te kis gecisgatya... Legalább kompenzálja azt a rusnya ábrázatod, így szépen kiegészítitek egymást !
Ráadásul szőrösek is ezek a rossz ribancok
Mondom gyertek át a sötét oldalra az erő velem van
HÉTÖTVEN KISPÖCSÖK
Mondta is csinál ő mindent, csak dolgozni ne kelljen! , persze jó pénzért
Ja szia!
Olcsóbban tudja csináltatni és szól is nekünk itt róla...hol itt a probléma?
Köszönjük Speed...
Ha tudsz majd arany szinben, akkor érdekel is majd 1pár...
Akkor gyorsan vessz össze mindnekivel itt a fórumon, szólj be mindenkinek durván, bassz ki vele alaposan!
A kis Piroskával...
Hihetetlen mértékű árzuhanás!
A mai naptól számítva a nálam vásárolható emelőszemek ára az eddigi 2 500 Ft/pár helyett mindössze 1 400Ft/párban kaphatóak!
Személyes-, pénzvisszafizetési-, cseregaranciát vállalok.
Kölyök
Jelentkezem a NagyMedve csiklószoritó műhelyből ÉLŐBEN...
Ismét ide kellett jönnünk Gixxerpetivel, pedig nagyon útálunk itt lenni, mert elég gáz fazon ez az összefirkált karú senkiházi...
Szegény Petinek nem iagazán jól indult a reggel, mert a Hungárián erősen csatlakozott hozzá 3 mocisrendőr, hogy márpedig ők szeretnének vele menni Lepencézni egyet...
Szegényt lekapcsolták a rendszám miatt...
De a részleteket meghagyom neki, hogy elmesélje...
Most elvitte a leszerelt fejidomtartóját megjavitatni a fekete bestiámmal...ez a mocskos firkált kezű meg halálra dolgoztat ittten, minden autót én csinálok...
Bazzzzz, most hoztak egy helikoptert fékbetétcserére...na megyek mert meló van....
Látom te is vágod, hogy mi kell egy jó STUNT-RIDER SHOW csináláshoz....
A szemed leveszed a motoromról, úgy hogy még nem is láttad vili?!? ,
http://www.youtube.com/watch?v...