Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennek ők is haza az angolok után!
Törpemessi meg a széparcútevez már javában csomagolnak!
A tiedén gondoltam, hogy LEBASSSSSZATOM MÉG A FELNIT IS, MEG A FOGASKEREKET, MEG A TENGELYT ÉS A LÁNCOT .....ÓTÁN MÉG A LENGŐVILLÁT IS....

Naaaaaaaaaa.....ne légy már irííííígy heee.....
ubazmeg alvás!
A motoromon semmiképp , ez még lemegy szövetig, utána kuka, ezt már senki nem teszi fel neked!
Majd a tiéd füstölheted orrbaszájjba!
Takarodóóóóóóóóóóóó
Ezért az ígéretedért érdemes ébren maradni!
Kölyök még nem alszol?
Hogy basszam nyakon maradonát!
Megy nekem húzás nélkül is... GixxerPeti Fordját is elvertem, körübelül 20 kilóméteren kereszttül mögöttem maradt!
Majd húzlak....
ELFÜSTÖLHETEM?
Gyorsulunk? Adok két méter előnyt, és én robogóval megyek!
Nekem már cserés erősen mindkét gumi, úgyhogy péntekig úgy közlekedek, mint egy rolleres nyugger!
Utána viszont!
Pontosaaan...csak a megengedett keretek között, a szabályokat betartva!
De így az izgalmas! szemed a pályán, hogy hol mérnek! Azt vagy beleszaladsz, vagy nem...
Pirelli Corsa III volt rajta 180-as.
Most D211 van fent majd teszteljük!
Tanuljál már meg végre gumitakarékosan közlekedni...
Munkába menet félútig egykerón megyek, a másik felén meg stoppie és odagurulok.....TE AMATŐR....majd jó píííízííírt betanítalak....

Ja és vállalok ároktakarítást is....
Akkor szar volt a gumi a gépen, nekem is volt olyan, rezgett mint a nyárfalevél az egész motor...meg kellett szokni, utána már nem zavart
Emeld el az elejét, ahogy tanítottam, oszt akkor csak a segge szitál kicsit max.....
Nem is megyen az fijeszta 250-et.
Amúgy meg néhol csak 80-at szabad neki veretni, tehát ésszel menjetek.
sziasztok!

Matricákat készítek kérésre, felíratokat, kínai és japán jeleket,márka logokat,stb...kérésre (kivéve színátmenetes matricákat nem) képeket láthattok az adatlapomon is! AKIT ÉRDEKEL msn:gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
Faszomat simul ki....
250-nél ráz mint a rossebb, a porkéban a köcsög meg csak vigyorog, monnyuk az még a K7 600 volt...
Akkor rendben van...aszittttem máááááá, hogy ádehogy....
Csak a cégest tudom (egyenlőre) oda ment a posta.
Elég sok fel, meg lehajtó van benne odavissza, azok miatt járok arra.
Hogy a kompótot dugnád a picsájába, egyből megtanulna tisztelet tudóan vakolni.
Amúgy jaja...ott leszek a gazdimmal....