Na én lépek, jó volt a mai nap...köszi nektek , a Dokinak meg szólj, hogy szárazedzésnek pippantson le egy villanypóznát tövig, hogyha legközelebb szájmagasságban ráuszítom a zacskós red zeppelinem, ne érje váratlanul, és szépen le tudja venni garattal, ahogy illik!
Dokinak majd előkotrom a fasza kamcsatkai nerobolom, azt majd csöppentünk a szemébe belőle egy kicsit, meg rendszeresen megetetjük meleg fejhússal, meg fröcsköltproteinnel!
Szezon végére hulk egy kis elbaszott fűcsomó lesz hozzá képest ...ráül a moorra és spontán váztöréssel fog indítani...valamint pórázon jól lehet vele majd riogatni az ovisokat!
Akkor annak a faszcincálásnak az eredményét törölgettem a pleximről a hátad mögött? Ezért nem tudtam haladni rendesen...furcsa is volt, előszőr azt hittem ablakmosózik valamelyik autós, de annak valahogy más szokott lenni az állaga ,
Még a tied az súly is te dudaorrú, na de a Dokiééééé? Az nem is tudom mi? VATTAEMBER
Akkor még jó hogy menet közben a cerkámat cincáltam a jobb kezemmel és nem tudtam tekergetni a gázt mert igen nagy bajban lettetek volna te kis bélgiliszta....
Bizony, készen van rokkercsávóóóóóóóó ...
Simáék simán megcsinálták.... Medvénél szétkaptuk Dockival, átszaladtam Simáékhóóóóóóó és 10 perc alatt kész is lett a konzol.
Visszaraktuk, elmentünk a dunapláza nevű komplexumba enni-inni, majd elmentünk BASZATNIIIIIIII
Amúgy most néztem a tükörbe, és tényleg pinapofám van! ....bázzzz..
Kedden mehet a ringjárat?
Ahogy a kismamák szokták, majd fejek le neked pöttyös bögrébe te kis habzsolós telhetetlen makifing....
Kár hogy most épp nincs nete, mert biztos örömmel romantikázna szíve hölgyével.....
Szezon végére hulk egy kis elbaszott fűcsomó lesz hozzá képest ...ráül a moorra és spontán váztöréssel fog indítani...valamint pórázon jól lehet vele majd riogatni az ovisokat!
Akkor még jó hogy menet közben a cerkámat cincáltam a jobb kezemmel és nem tudtam tekergetni a gázt mert igen nagy bajban lettetek volna te kis bélgiliszta....
Simáék simán megcsinálták.... Medvénél szétkaptuk Dockival, átszaladtam Simáékhóóóóóóó és 10 perc alatt kész is lett a konzol.
Visszaraktuk, elmentünk a dunapláza nevű komplexumba enni-inni, majd elmentünk BASZATNIIIIIIII
Megrémülsz egy kis szőrtől? Te takonypöri!