Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most.a másik oldalon.
Mikor?
Szasz haver.küldtem neked valamit.(zene)
Azmindenségeteket. Milyen volt a GixxperPéter-Dottóre-Szobabringa motorolás?
Majd meglátjuk tesó! Majd egyeztetünk!
Ideje már lelépned faszputtony.... de a mai betyárkodás tényleg jólesett, THX. Majd tolmácsolom vattaembernek a dolgokat....
Jóéjt! ,
Amúgy most néztem a tükörbe, és tényleg pinapofám van! ....bázzzz..
Nincs kedvem...nincs kedvem...mindíg ezt mondjátok ti férfiak! ,
Na én lépek, jó volt a mai nap...köszi nektek , a Dokinak meg szólj, hogy szárazedzésnek pippantson le egy villanypóznát tövig, hogyha legközelebb szájmagasságban ráuszítom a zacskós red zeppelinem, ne érje váratlanul, és szépen le tudja venni garattal, ahogy illik!
Ma már megvoltatok nekem mindketten, úgyhogy már nincs kedvem... Kis punciarcú nullásgyalázó...
Joe-Z kuplunggal mi a szitu?
Kedden mehet a ringjárat?
Lófaszt...ott van veled, és kényeztet az asztal alatt...
Azt majd szétköpködöm a végbélszélrózsa minden irányába! ,
Ja...az jó lesz, mert direktben fogazok!
Sajnálni?
Ahogy a kismamák szokták, majd fejek le neked pöttyös bögrébe te kis habzsolós telhetetlen makifing....
Csak nemhogy sajnálod tőőőlem?
Baromállat
Kár hogy most épp nincs nete, mert biztos örömmel romantikázna szíve hölgyével.....
Mondtam cseszd meg, hogy ne nyalogass le mindent a plexiről te puhatestű papucsállatka...
Dokinak majd előkotrom a fasza kamcsatkai nerobolom, azt majd csöppentünk a szemébe belőle egy kicsit, meg rendszeresen megetetjük meleg fejhússal, meg fröcsköltproteinnel!
Szezon végére hulk egy kis elbaszott fűcsomó lesz hozzá képest ...ráül a moorra és spontán váztöréssel fog indítani...valamint pórázon jól lehet vele majd riogatni az ovisokat!
Pontosítok : bélgiliszta faszán élősködő lapostetű a pontos biológiai meghatározásom Te análkompresszor!
Akkor annak a faszcincálásnak az eredményét törölgettem a pleximről a hátad mögött? Ezért nem tudtam haladni rendesen...furcsa is volt, előszőr azt hittem ablakmosózik valamelyik autós, de annak valahogy más szokott lenni az állaga ,
Még a tied az súly is te dudaorrú, na de a Dokiééééé? Az nem is tudom mi? VATTAEMBER
Akkor még jó hogy menet közben a cerkámat cincáltam a jobb kezemmel és nem tudtam tekergetni a gázt mert igen nagy bajban lettetek volna te kis bélgiliszta....
Bizony, készen van rokkercsávóóóóóóóó ...
Simáék simán megcsinálták.... Medvénél szétkaptuk Dockival, átszaladtam Simáékhóóóóóóó és 10 perc alatt kész is lett a konzol.
Visszaraktuk, elmentünk a dunapláza nevű komplexumba enni-inni, majd elmentünk BASZATNIIIIIIII
De legalább szüzek....azokat úgy idomítod, ahogy neked jó!
Megrémülsz egy kis szőrtől? Te takonypöri!