Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

.. TE SENKI, TE NULLA, TE LÓFASZJÓSKA...... A pincsit szétgyúrja magát és DÁNDOGKÉNT fog üvegszilánkos erőspityuval SEGGBETOSZNI, te rokkant állat kozmodiszkes fospuska....
Ezt meg csak nem úgy amúgy.
http://youtu.be/cqm-K-1v3Eo
Újpest az jó, a dilattációkkal nem kell foglalkozni, kilónyolcvan felett kisimul az!
Tele van technikás és igen komplikált egyenesekkel.
Te nagyon hüjjjjeee álllattt vagyol

Én is így-úgy gondoltam.
Aham..
Nekem jó!
Bár az új nullás elég szar azokkal a fos dilatációkkal... Holnap újpesten leszek gyógyíccsuk a DÖGÖMET...
Ha azzal végeztünk és ráérek akár utána is jó, velem lesz a pincsim is....
Ha az email megoldás jó neked akkor tudunk számot cserélni és kissé leeccerűsödik a dolog.
Te fosos heregombóc....
Van a strand előtt egy kurva nagy erdős rész, valami ligetféle.....na majd mi ott leverjük a sátrunkat....
Faszom se fizet azért 4500Ft-ot, hogy bemenjünk, max. ha addig rámszakad a nemzeti bank....
Jaj! csak azt ne!...fosok !
Hát perszehogy megadhatja!
Mármint a motorra értettem a baszassssshassááááát.....
hüjjjjeeee álllllatttt
Doki szólj a srácnak (Dawe), hogy a kertben is tud sátrat állítani.
Mindössze 3.000 huf -ért , még annyit, hogy nálam kell fizetni.
u.i. bacardit beszámítok
Gyorsi!

Semmi szódázás nem engedélyezett! Olyat mi nem ihatunk, mert vesekövünk lesz tőle....
Csak kőkeményen megint, mint a multkor....pia...pina ...pia...

Na végre, hogy kész az Atomreaktor.... Akkor mostmár baszassssshatja neki a Sógór...
Ha nem dolgozol bármikor ráérsz, így tekerhetünk egyet! Kimegyünk az újnullásra, és megtanítalak motorozni! na?
Vagy te engem! na? , ,
Van 1 közös ismerősünk megadja a mail címed nekem és akkor randizhatunk privátban tökorru...
Ne szarj be diszkréten fogom kezelni az incognítódat.
Persze csak akkor ha az én elképzeléseim szerint alakulnak a dolgaim...
Rendben így?
Jól beszélsz Joe...
Majd verünk kint sátrat a motorok mellett...hisz kint is van hely a sátraknak....
Lószart, dehogy is....iszunk megint, mint a barom...

MONDOM, CSAK ISZUNK....
Előre nem megy, csak visszafelé, abban viszont alapos vagyok te kis fitymalufi !
Don Kalev!

Már itt is vagyok.
Péntek munka van du-ig.
Szombat, vasárnap viszont szívesen tartanék St.Lüszin elmélet+gyakorlati oktatást haladóknak .
Első két alkalom ingyenes

Van brümmőgőd?
Orral előre? Azzal meg fogsz szenvedni tesó ....kibaszott nagy orrom van... Ami a kirakatban, az a pult alatt(11-es)
Nem olyan nehéz rájönni....
Ha mindent tudsz akkor a lottó 5ös számait dobhatod is , én kitöltöm, megnyerem és felezünk....
De eccer már tényleg jó lenne 1 pofavizitre összefutni te csiklórém.
Nyelveket beszélsz? Mit csináltál előtte? Építőiparban dolgoztál?
Van egy-két munkalehetőség(külföldi), de ahhoz tudni kellene mit csináltál a faszverésen kívül eddig, és mire vagy hajlandó (gumi nélkül persze )