Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elvileg csak 29.-én volt ingyenes az OBB nap miatt
tomiquattro írta előző hozzászólásba
olyanom nincs.....
Miért lenne?
Dehogy is...csak tegnap volt az...
De elfogadnak viszont üdülési csekket...
Arról meg ne is beszéljünk, amikor csóró kis idegen gyereket a Gixxerpetivel felbasztátok a falra...
Még a sisakja is megfordult csórónak a fején.... kevés vóóóót a tömegem hozzá!
Ma is ingyenes a Gokartozás?
... TE SENKI...TE NULLA...TE LÓFASZJÓSKA...
Te ugatol éééééééé.... ....csóró kisebbet felkenjük a falra, amikr el szeretne menni....
TE NAGY ÁLLATJA....
Bääääärenjuden
látom volt időd játszani....
Joe-z val még behúztunk az IKEAba és bebesztunk 3-3 hot dogot az arcunkba!K jó volt a gokart,csak az a baj DOKI,hogy olyan vagy mint a SZAR!
Jaaa...augusztus 6.-án megy majd az új filmem a mozikban!
Gyertek el és nézzétek majd meg!

Tegnap nem is mondtam a srácoknak, hogy a FILM TELJES BEVÉTELÉT FELAJÁNLOM, HOGY ELGOKARTOZZUK!
Minderről mi lemaradtunk....
Sejtettem, hogy rám pályázol.... de megettelek mind a 2-szer....
Legjobb időm... 29.404 volt...de legközebb 28 körül megy majd mindenki azt elhiheted...
Utsó menetben mindneki 29-es időket ment, úgy hogy tépáztuk egymást rendesen!
Szép reggelt Mindenkibe!

Én már nem is írok túl nagy beszámolót a tegnapról, mert a kemény mag már leírt mindent, ami a tegnapot jellemezte!
BASSZAD NEKI! ÉS MARHULÁS EGYFOLYTÁBAN BASZOTT NAGY RÖHÖGÉSEKKEL!
Köridőt leszarva bevártuk egymást és gázt senki el nem véve BASSZATUK NEKI!
Állatok voltunk szó szerint, nem hiba kaptuk a piros zászlót!
Amikor felmentünk, akkor már a pályabírók jobb kezében piros, balban pedig kék zászló....és kitódult a tömeg....
Hát na hát na....nem egy szlíd időmérőt láthattak....
Mindenkivel nagy csaták mentek, de Joe-Z gépésszel (GÁRDOSIVAL ) 2-szer állati nagyot mecseltünk....most előnyömre vált a 70-72 kilóm, mivel kibaszottul ment a gép alattam még a kanyarokban is....
Joe-Z még mondta is, hogy hogy a gecibe jövök a célrarában, hogy mellé érek és csak úgy nem tudom megelőzni, ha bevág elém és zárja az ívet....? Hát mondom keresztbe tőgázon, nekem nem kell elvenni 1másodpercre sem, mert a súlyom miatt nem sodródok ki....

Pééterrr nem nagyon ismeri a féket.... ...neki a fék annyit jelent, hogy felkeni az előtte lévőt a falra és TELIVIGYORRAL ÉS NEMZETKÖZI JELZÉS INTEGETÉSÉVEL ELHÚZ MELLETTE!

Peti Tesó...MÉGEGYSZER SOK BOLDOG NÉVNAPOT ÉS ÖRÜLÜNK, HOGY ILYEN KURVA JÓL ÉREZHETTÜK MAGUNKAT PÉÉÉÉÉÉÉTTTER NAPJÁN!

Tomi Tesó...köszönjük a sas szemednek, hogy kiszúrtad ezt a napot...ÁLLATI VOLT!
És kössz mindenkinek az állati jó futamokat és a közbeni marhulásokat és programokat...
ISMÉT KURVA JÓL ÉREZTEM MAGAM!
köszi
Jó istenke éltessen nevetek napján G.P és Petee!
Megkésve bár, de törve nem.................
Az egyik legnagyobb az volt, amikor Krikivel összezártunk és a kis vietkong nem tudott elmenni közöttünk.... pedig már félig ott volt közöttünk... de így járt...bekerült a darálóba és felörlődött... arról nem is beszélve amikor ádáz testvérharc folyt és Peti keresztbe tolt a pályán mert olyan helyen akart előzni, ahol nem hagyhattam...zártam az ívet, a pofátlan névnapos meg odadugta az orrát és tolt mint az állat....
Nem is lehet mindent leírni, mert kb minden menet minden körében volt olyan, ami megérne egy külön beszámolót. Hol Joe-val csatáztunk, hol tesómmal, hol egyszerre 3-an, 4-en, hol pedig Doki mögött küzdöttünk azzal, hogy képtelenség a szélárnyék fogalmát kihasználni a srác mögött...
Egy szó, mint száz, b@szott jól éreztem magam és bármit csináltunk fossá röhögtük magunkat...legyen szó bowlingról, ahol az első gurítás olyan rockeresre sikerült hogy Joe a valagával törölte a padlót, speed meg cosmodisc pedig folyamatosan a hosszú szürke kígyót dobálták a két szélen... vagy legyen szó darts-ról, ahol egy igazolt versenyzőnek is meggyűlt a baja nem gyengén öszvér nyilakkal
A lényeg mindenesetre az, hogy felhőtlen volt a jókedv és volt kacagás dögivel...
Persze Krikivel is csatáztunk olyat, hogy megkapta a brigád a piros zászlót, mert a pályadroidoknak újjá kellett építeni egy rövidebb szakaszt.... aztán az egyikük megkért minket, hogy finomabban nyomjuk.... oké... majd intettek hogy mehet és jött a BASSSSZAAAAD NEKIIIIIII
Bezzeg a cipőket nem hoztad szóba, amikben bowlingoztunk...
Az idők csak tájékoztató jellegűek! Én is nyerítettem, amikor Dottóre meg Kriki szélesebbre csinálták a pályát előttem...
Köszönjük a beszámolót kistáska!
A Bowlingozásod valóban maradandó élmény volt mindannyiunk számára. Főleg szerencsétlen padló emlegeti meg a neved, akibe olyan krátereket basztál, hogy újra lehet húzni az egészet wazze...

Na de kezdjük az elejéről....

Tesóm buxája és az ő barátnője szóltak, hogy segítsek valamit kitalálni a rosszéletű névnapjára... na mondom fasza...akkor eszméltem, hogy van kb pont fél napom az egészre mert ez tegnap dél körül volt....
Milyenek a véletlenek....valakinek pont meséltem a sportmotor klubos gokartozásról és átküldtem a hely linkjét, amikor látom, hogy ma, ill tegnap (29.-én) egész nap ingyenes a gokartozás a helyen...
Na mondom aztakurva ezt pont nekünk találták ki, mivel a klubnapon kuuuurva nagyokat és jókat csatáztunk tesómmal és Dokival...
Telefon előkap és indult a szervezkedés, aminek az lett az eredménye, hogy sikerült Cosmodisc testvérünket meglepni azzal, hogy a "keménymag" összeröffent egy pár jófajta odabaszós gokart menetre.... Mindenkinek köszönöm, aki részt vett az eseményen és ezzel hozzájárult a meglepetéshez és a kibaszott jó hangulathoz...
Ismételten huggyá röhögtük magunkat, jó szokásunkhoz híven. Mindenki hozta a formáját és elbaszott nagy csatákat vívtunk a pályán....
Azért az sokat elárul a dologról, hogy voltak olyan körök, amiket full úgy tettem meg, hogy folyamatosan röhögtem a sisak alatt... hol felkentük egymást a palánkra, hol olyanokat előztünk mint a nagyok, vagy csak simán átírtuk a pályarajzot....
Minden menet után atom röhögve szálltunk ki a gokartokból és kuuurvára nem a köridőre ment senki... folyamatosan bevártuk egymást aztán jött a BASSZAD NEKIIIII feeling
Nagyon nagy volt ez a mai nap tesók és remélem lesz még ilyen alkalmunk sok!

Még egyszer köszi mindenkinek a részvételt és a jó hangulatot!
milyen motorra K5-re
Jah, a hazaúton eltévedtem, de a csalhatatlan ösztöneim kihúztak a szarból! Egy élvezet volt fekete plexiben hazavezetni... És még ígyis láttam faszán az utat Este 10-re értem haza.
Ma ráültem a robogóra, nosza irány Budapest. Útközben csörgött a mobilom, öt percen kereszttül beszélgettem egy sráccal, mert emelőszemeket akar venni. Aztán alighogy elindultam, Tomi hívott. Mondom nyugi má, minnyá odaérek.
Hát abból a "minnyá"-ból lett két órás menet... A Királyhágó utcában elfordultam Észak felé, mentem-mentem, aztán jobbrakanyarodás után a (valószínűleg nem használt) vasútvonal mellett robogtam. Nagynehezen kikeveredtem az Üllői útra, onnan meg a Lakatos utcába. A dene egye meg a térképet, nem jelezte, hogy csak gyalogosan lehet áthaladni a Felsőcsatári útra! Megint egy jó tíz kilóméteres plusszt jelentett ez nekem. Végén szartam rá: Az utolsó, körübelül 25 kilóméteres szakaszon végig szembe haladtam a behajtani tolis utcákban. Szembejövő, szabályosan közlekedő autósokkal ritkán találkoztam. No, nem zavar sok vizet, a lényeg: Odaértem a SILVERKART-hoz!
Péter segítségével elrendeztük a roogóm. Speciális beállítással megállt a robogó a két kerekén. Na jó, ebben Krikett Mitsubishije sokat segített.
Bemegyek, kitöltöttem a regisztrációs lapot, aztán köszöntem a többi jelenlévő fórumtagnak. Gyorskezű és Pocok nem volt jelen, kicsit sajnáltam ezt azért. Tuti nagyokat meccseltünk volna.
A nap az folyamatos jókedvvel telt. A tekézés külön, és örök élmény marad nekem: Egyszer volt szerencsém ledönteni a bábukat, akkor is elfeküdtem a földön... A billiárd jobban ment.
Félve mentem le a gokart-pályára. Mondom, ezek megesznek. Meg is ettek Elsőre 32 másodperces időt autóztam a nap 42. versenyén, nem is olyan rossz eredmény, ha azt nézem, hogy Doki először 34 másodpercet futott.
Már az érkezésemkor megmondtam Petinek, hogy Dokit ma az aszfaltba gyalázom! Ennek fényében vágtam neki a nap 50. versenyének. A kettes autót kaptam meg. Indultam a karjelzésre, de aztán krikett autója berohadt, és megpörgött a hajtűkanyarban. Kapott új kocsit, mink meg várakoztunk. Két sorban álltak az autók, én álltam leghátul. Mondom, nem oké, így becsorogtam Joe-Z mellé. Előtte állt Dottóre, Cosmodisc, Tomi, előttem Krikett, meg két gyerek. Szinte vágni lehetett a feszültséget a levegőben, mindenkiben hatalmas adrenalinlöket tombolt, s az erkélyen is nőttön nőtt a kíváncsi látogatók száma. Tudták, hogy a Gixxeresek egymást nem kímélő tempóban közlekednek. Amikor a pályabíró karjával jelezte a startot, mindenki a padlógázt nyomta, mindenki tülekedett a jobbnál jobb pozíciókért. Ém Joe mellett kilőttem, Bakóékat, és a srácokat megkerülve Krikettnek csapódtam. Ő kijjebb csúszott, én ráálltam a helyes irányra, s azonnal Doki után vettettem magam. Már majdnem megvolt az előzés, mikor megforogtam a célrará előtt valamivel. Bakó Sisters, Áki, Krikett, mindenki elhúzott mellettem. A verseny végén utolsóelőttiként értem be, összesítésben ötödik lettem. Pont a Bakó tesók közé ékelődtem be a 30.539-es rekordidőmmel. 4 megtett körrel. Elégedett voltam a teljesítményemmel. A versenyt Áki nyerte 29.811 másodperccel.
A 62. versenyen az ötös autót kaptam meg, és úgy ültem be, hogy rajt-cél vezetést, és győzelmet csinálok, másodsorban DOkit nagyon megverem. Véleményem szerint a nap legnagyobb csatája volt. Az élről indultam, és az előzetes megbeszélésnek megfelelően nem nyomtam a gázt (a fogyasztást kíméltem ), bevártam a csoportot. Amikor hátranéztem, láttam, hogy az emo gyerek (Doki szerint pasivava) nagyon nyomja neki, így a hajtűkanyar előtti egyenesben padógázt nyomtam. 9 körön kereszttül tartottam a vezető pozíciómat, majd egy kisodródás következtében Doki és Joe-Z elment mellettem. A hajtűkanyarban beleszálltam Dokiba teljes gázzal, majd azon nyomban Joe-ra tapadtam. Ákos szorosan a fal mellett suhant az íven, mikor a másik oldalról valaki beleszállt a falba. Láttam, hogy Joe autójának a bal hátsó kereke 15, a jobb hátsó 10 centire emelkedik. Mindenkibe belefagyott a szar, aki látta. Joe-t kielőztem, Doki viszont engem is megelőzött.
Szintén Ákos nyerte a versenyt 29.476-os idővel. Ezen futam 4. körében futottam az abszolút legjobb időmet, 30.111 másodperccel. Rendkívül elégedett voltam magammal.
A mi meccsünk nagyon komoly küzdelem volt, mindenki kihozta magából, és autójából a maximumot. Petinek elszállt az agya, vagy nem tudom mi lett vele, mert a 50. versenyen 6., a 62. versenyen már a 2. helyre hozta be az autóját, 57 századra lemaradva Ákitól.
Krikett mester előtt le a kalappal. A hordónyi bele ellenére kegyetlen jól vezetett, és kegyetlenül megverte azt, aki hibázott előtte. A nap végére neki is sikerült 31 másodperc alá beverekednie magát.
Emlékszem az emo srác haverja, az a (szerintem) cigánygyerek röhögve súgta a haverjának, hogy Krikettet megveri. Rábaszott, mert Kriki majdnem másfél másodpercet vert az ötven kilós csontvázra.
A nap összességében jó volt, és megtisztelve éreztem/érzem magam, hogy részt vehettem Peti fergeteges névnapi buliján. Péter, utólag is boldog névnapot kívánok Neked!
Jah, Joe-Z, köszi a sisakot, hogy felpróbálhattam!

Na egyelőre ennyit erről. Remélem, még sok ilyen lesz az életben. Remélem, hogy azt a Dottóre srácot a Hungárián legyorsulom majd gokarttal!

Hová hová fijjatalok?
Sziasztok!
Van valakinek elfekvőben farokidomja? Vevő lennék rá
Köszi