Szegény Doki jól ráb@szott....
Mikor az árokba leértem mellé kissé furán állt a fején a szemüveg...mondom neki, tesó érzed mindened? Erre aszongya: Kuss én így szállok le....
Túl van a srác az első éjszakáján itt nálunk... Szegííííny fáj mindenhol, ami monnyuk nem is csoda a kis ceruza testével...nem nagyon van kipárnázva zsíííírrral, mint mondjuk Bärenjuden barátunk.
A ruha kurva nagy szolgálatot tett a sisakkal és a csimmával együtt. Sajnos ilyen bárhol, bármikor, bárkivel...
Atom nagy szerencséje volt Karesznek, mint anno nekem, amikor megalapítottam az árokjárók klubját...
A legfontosabb természetesen az, hogy nem lett nagyobb baja, így is kapott rendesen.
Nemsoká megyünk megnézzük a lomot, mi az ami CS kategóriás lett rajta és ami az, ami nem.
Tényleg jó látni, olvasni, a sok együtt érző motoros cimbi hozzászólását. Már jobb a hangulata Kareszünknek...egyre többször hagyja el a száját a jól ismert: "Te nulla, Te senki, Te lóf@szjóska"...
Mondjuk a mozgása még kicsit olyan, mint artudítúnak, vagy szrííípiónak... de alakul...
sajnálom doki fő hogy egyben vagy a géped meg most már lehet fighter
am. tegnapi nap nekem is volt egy kis incidens a szalagkorláttal
M5 Goo Szeged láttom nagy tempóval előz egy Edy's Volvo (RO) aztán mikor a pótjának a fele oda ért hozzám sutty rám csúkta, valszeg elaludt vagy rosszul lett. Én félre húztam a nagy autót jobbra aztán picit felpolíroztam a korlátot. Szerencsére nekem az ijedtségen és a stresszen kívül bajom nem történt. Polírral ki jön az a 2 karc viszont az benne a rossz hogy másik sofőr kocsijával voltam a RO. sofőr pedig lefordult a 44esnek.
Én is úgy vagyok vele, hogy örülök, hogy megúsztam élve...tegnap óta olyan élmény ha valaki felhív, v ha beszélünk, hogy az nem igaz....ezt értem arra, hogy jó érzés, hogy élek és megtehetem...akár tragikusan is végződhetett volna...
A gépet lassan indulunk megnézni és majd dobunk fel fotókat, no meg természetesen a kellő alkatrészek listáját...
Szeva Doki!
Sajnálom ami történt de az a fő hogy te egyben vagy, motort lehet újat venni akármennyire is összetörik de az ember az nem pótolható
Gyógyulj, és sikeres alkatrészkeresést
helyes helyes. a motorral meg ne foglalkozz. majd összeáll valamikor (remélem minél elöbb). Pihenjél gyógyulgassál aztán ha kell valami pécs környékéről én legyek az első akinek szólsz. Nézd meg a hirdetésem ott le vannak irva mik vannak plusszba a gépemhez. hátha szükséged van valamelyikre és akor kitalálunk valamit
szeva doki. sajnálattal hallom mi történt :S de mint tudjuk a lényeg hogy neked nem lett komolyabb bajod. Uj ruha meg minden legalább rajtadvolt hogy védjen?
Igen-igen....sajnos már nem tudom visszacsinálni...
Mentek előttem Gixerpetiék autóval olyan 85-90-el...én mögöttük...
Egyenes út volt, majd távolabb bal kanyar...mondom akkor én előre megyek...
Sima előzés sehol senki, vissza kettő és tényleg nem csaptam oda neki, egy olyan 110-el előztem, majd szembe bejött egy autó, de nem volt egyáltalán necces befejezni az előzést...
Visszatértem a sávomba, de már onnan dönteni is kellett vissza, mert ott volt a balos...olyan 80-90 lehetett a tempóm és már bedöntve láttam, hogy visszafordítóba törik meg szinte a kanyar...
Ekkor már tudtam, hogy nagy a tempóm a bevételhez....visszarúgtam egyet majd kis első fék, de már ekkor a poros részen voltam.....
Motor felegyesesedett és már az eleje csapdosott is és olyan 70-el szaggattam be abba a mély árokba....
Amikor a motor már leért az árokba, akkor megragadt az eleje és én katapult...dupla szaltóval repültem tovább és mivel előre kezdtem el, így láttam a motort a levegőből, hogy beleáll a földbe és ekkor repülés közben azt mondtam, hogy ÚR ISTEN ÖSSZETÖRIK A GÉPEM...
MAjd a szaltó során az első ütést a fejemre kaptam, amiből már tudtam, hogy állati nagy a tempóm, és nagyon megíjedtem és ekkor már azt mondtam, HOGY KÉRLEK ISTENEM NE HALJAK MEG....
Egyszerűen a karjaimat és a lábaimat sem tudtam behúzni, mert akkora volt ez a levegőben szaltó, hogy teljesen kinyújtott a pörgés centrifugális ereje....
Egy rongybabának éreztem magam, és közöm nem volt semmit befolyásolni, csak szántottam a gödröt és a bozótost...
Ez a repülés az én szemszögemből nagyon hosszúnak tűnt, és nagyon félelmetesek voltak az ütések, amik értek...
HÁT EZEKET MOST ÉRZEM IS....
Hasra érkeztem és annyit mondtam, hogy BAAAAZDMEG...elkeztem a lábújjaimat és a kezemet mpzgatni és már álltam is fel és tébláboltam a motorhoz....NA EKKOR MAJDNEM BESÍRTAM...
És már Peti és Tomi meg a csajok ott is voltak és leteremtettek a földre, de itt már kiesett minden...
Jött Kriki, hívott mentőt, amit állítólag nem akartam, de nem emléxem, hogy ezt mondtam...
Azután rendőrség...stb.
Majd szirénázva bevittek és röntgeneztek vagy 10szer, és hasi ultrahangoztak...
Ennyire emléxem kb. de vannak előjövő képek...
Este amit aludtam az a 2órácska, na azt végig álmodtam a repülésről és az árokbahajtásról...
És most ébren is az az iszonyú repülés és ütődések villannak fel...
SZAR VOLT NAGYON ÉS REMÉLEM SOHA SENKIVEL NEM FORDUL ELŐ ILYEN...
VIGYÁZZATOK MAGATOKRA ÉS ÉSSZEL, AMENNYIRE LEHET...
Zárásképpen maximálisan én vagyok a hibás...nem lett volna szabad ismeretlen helyen így belemenni a kanyarba...
MÉGJOBBAN TISZTELEM EZENTÚL AZ ISMERETLEN HELYEKET!
DE MÁR NEM TUDOM VISSZACSINÁLNI SAJNOS!
Tanultam belőle...
Sajnálattal hallom mi történt. De végül is...mi történt? Már mint te mit láttál belülről, mire gondoltál? Ez érdekelne. Persze változtatni nem lehet rajta de azért érdekelne szerinted hol ment félre a manőver.
A motor Kriki barátom lakásánál van Fóton és délután megyünk megnézni olyan 1-2-3 körül...még nem tudom pontosan...
Tudom, hogy már megtörtént, de akkor is bennem van, hogy de jó lenne, ha mégsem így alakul és nincs most ez...
2-3 körül sikerült lefeküdnöm valahogy és aludtam 1-2 órát, de inkább csak fészkelődtem és nyögdécselgettem itt szerencsétlenkedve...
Vannak fájdalmaim szinte mindenhol, de azért megvagyok és viselem...
Köszönöm mindegyikőtöknek a jó szavakat és az erőt és bíztatást, amiket ezzel adtok...
Valamint köszönöm az alkatrészek beszerzésére is irányuló segítségeteket....megyünk délután megnézni a Gixert és majd írjuk, hogy mi van...
Ne emészd magad, ami megtörtént megtörtént, változtatni nem lehet rajta. Előrefele kell gondolkodni. Motor hol van helyileg? Mert ma gurulgatni fogok, lehet elugranék szemügyre venni hogy mi is kell rá pontosan. Mikor fogsz menni megnézni?
Köszönöm Tutis Mester a jókívánságokat!
Igyekszem felépülni mihamarabb és rendberakni a Gixert...
Nagyon sajnálom, ami történt...
Teljesen felesleges volt az előzés és sajnos megszívtam, ha újracsinálhatnám, akkor biztosan nem megyek bele.
Nem emlékeztem erre az alattomos kanyarra, azt hittem, hogy egy sima ívű kanyar, de sajnos nem az volt és visszatört...
Úgy sajnálom a motort, hogy el sem hiszitek... ...bevállalnék még egy pár törést is, csak ne tört volna így össze az Imádott gépem...
Ma Tutis megnézzük, hogy mi kell és már nyomom is az infót a listával...
NAGYON KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGEDET...HÁLÁS VAGYOK ÉRTE!
Szeeeva Oszikám!
Hálás köszönet az ebay-es keresgélésednek...
Az egyik villa és a kerék szerintem biztosan kelleni fog, de ma megnézzük, hogy mik is a károk pontosan és akkor írom, hogy mi kell...
Köszönöm mégegyszer Cimbora!
Sajnálom ami történt, de tényleg az a lényeg hogy Te jól vagy. A mocit hamar rendbe lehet rakni, amiatt ne aggódj. Küld el nekem is légyszi az alkatrészlistát, utóbbi időben eléggé benne voltam az alkatrészek beszerzésében E-bay-es rendelésben is tudok segíteni. Pihengess és jelentkezz. Más beszólására meg rá se ránts, saját magát jellemzi nem téged Fel a fejjel pajti, nemsokára újra száguldasz.
Igyekszem a felépüléssel, hogy újra mehessek a srácokkal...
Kedden a ringen sokat gyógyulok majd...