Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Doki!

Ti hova szoktatok sátrazni Kisújszálláson? Ha megkérlek foglaltok nekünk 1 sátorhelyet?

Itt a lista újból (Ne én legyek az egyetlen! )

1. gixxerdawe+barátnő
2. 46the_doctor
Hali G.P!
Sajnos a tegnap zűrös és hosszú nap volt.
Sebaj, Péter nap van minden hónapban majd bepótoljuk.

Holnap délután go Monor....................
Előtte oda
Szisztok!
Használ valaki a gsx-r-hez oldaltáskát?
Szerintetek ettől még az asszony is felfér ha csak a két oldalsót teszem fel?
http://www.louis.de/_30f0d710b...
üdv
Elüthette volna mindet.
Gyors!

THX, remélem legközelebb odadugjátok az órmótlan arcotokat Te is meg a vegagyerek is....
Reklamálj a szervezőknél buzigyöngy....
Pofád amúgy meg lapos, mert az Ecsegy buliba sem jöttél te tyúkszar, pedig ígérted.
De lesz lehetőséged a következőn megmutatni senyvedt vázadat te kis dudaorrú faszpattanás....
Namostjólmegaszondtadmondtad.
Tekerjed a kis tejfölöspoharad ne törődj a léha bandával.Béjemvé ikszöt való nekik.
Jah most jutott az eszembe töki, hogy még lógsz a kajád árával de ami jobb, hogy nem kérem vissza cserébe csináltass nekem egy emelőszemet és az árából levonjuk....

Okés így tökös?
Na mi a helyzet puhosxrpeti?
Látom megvolt a gyp-s babazsúr a névnapod tiszteletére, eléggé érzékenyen érintett, hogy nem hívtatok, mert szívesen megcibáltam volna a füled az általad is gondolt módon , de erre gondolom voltak ott egy páran.
Ez való nektek...a gokart! nem a drága sportmotor...eheehe...
Buherbanda!
Ez lemaradt
Helló mindenki!

Jól mókáztunk tegnap, a verseny amit nyomtunk kemény volt megmutattuk a sok pózernak, hogy kell ezt csinálni!

Kösz mindenkinek én ismét jól éreztem magam legközelebb viszünk fényképezőt mert ezeket a pillanatokat meg kell örökíteni!

Ja és mit is mondhatnék: rockandrooooooollllll
szegééény buzzancs.... nem volt neki elég baja.....
http://youtu.be/bWNs7cTUR34

Elüti a hülye buzit a kamion. Legközelebb KisTuningot kérjük a kamionos helyébe!
Na mond, bekerültél a gépezettel? Me akkor tuti elugrok a Kemííínymaggal a moziba!
Semmi...még forgatjuk Petivel...
Addig meg gondoltam beveszem a Ducatit a filmembe egy kis aprópíííízért....
Én, meg Krikett még 30 másodpercben voltunk, de legközelebb meglesz a 29!
No speed limit on Silverkart...
Tényleg, mi van azzal a filmmel, ahol a Gixxerrel részt vettél?
Szasztok GOKARTGYALÁZÓK!

Mindenkinek kurvára köszönöm a tegnapi napot!
Felesleges bármit is írnom mert aki nem volt ott az úgysem tudja igazán átérezni az élményt aki meg ott volt az már most is vigyorog mint a tejbefasz. De a hatalmas volt a buli, nagyon jól éreztem magam. Szerintem a pályakutyák akik nézték az ámokfutásunkat, na ők nem annyira. Megérkezésünk után nem kellett sok időnek eltelnie és belaktuk - uraltuk az egész komplexumot. A halálbrigád nevet simán ránk ragaszthatta volna bárki... A lényeg, hogy én kurva jól éreztem magam, remélem velem együtt mindenki. Jó lenne mihamarabb megismételni. Köszönöm mégeccer és BASSZADNEKI.
A Márixban volt egy rész mikor a kiscsávó azt mondja "ismerd fel az igazságot, nincs is kanál..."
Kicsit átírtam a dolgot a pályán ISMERD FEL AZ IGAZSÁGOT NINCS IS FÉÉÉÉKK! ÉS NEM IS VOLT!
*Gokartozást
Érte mind1 majd hétvégén kinyaralom magam Balatonon mint minden hétvégén Gokartozni meg majd elintézem magamnak ingyenesen Kakucsot vagy Kecsot.....................

sorry Gyula de itt most télleg a kemény kemény keménymag volt jelen... akikkel Peti is napi kapcsolatban van. Mivel az ő névnapja volt.

egy "regular" fórumtalin egyértelmű hogy ott a helyed. Legalábbis szerintem... beszélek itt fórumtaliról, mikor nincsen is motorom.... wwááááááááá
Elmentem volna én is tegnap de nekem senki nem szólt.....