Szisztok!
Használ valaki a gsx-r-hez oldaltáskát?
Szerintetek ettől még az asszony is felfér ha csak a két oldalsót teszem fel? http://www.louis.de/_30f0d710b...
üdv
Reklamálj a szervezőknél buzigyöngy....
Pofád amúgy meg lapos, mert az Ecsegy buliba sem jöttél te tyúkszar, pedig ígérted.
De lesz lehetőséged a következőn megmutatni senyvedt vázadat te kis dudaorrú faszpattanás....
Jah most jutott az eszembe töki, hogy még lógsz a kajád árával de ami jobb, hogy nem kérem vissza cserébe csináltass nekem egy emelőszemet és az árából levonjuk....
Na mi a helyzet puhosxrpeti?
Látom megvolt a gyp-s babazsúr a névnapod tiszteletére, eléggé érzékenyen érintett, hogy nem hívtatok, mert szívesen megcibáltam volna a füled az általad is gondolt módon , de erre gondolom voltak ott egy páran.
Ez való nektek...a gokart! nem a drága sportmotor...eheehe...
Buherbanda!
Mindenkinek kurvára köszönöm a tegnapi napot!
Felesleges bármit is írnom mert aki nem volt ott az úgysem tudja igazán átérezni az élményt aki meg ott volt az már most is vigyorog mint a tejbefasz. De a hatalmas volt a buli, nagyon jól éreztem magam. Szerintem a pályakutyák akik nézték az ámokfutásunkat, na ők nem annyira. Megérkezésünk után nem kellett sok időnek eltelnie és belaktuk - uraltuk az egész komplexumot. A halálbrigád nevet simán ránk ragaszthatta volna bárki... A lényeg, hogy én kurva jól éreztem magam, remélem velem együtt mindenki. Jó lenne mihamarabb megismételni. Köszönöm mégeccer és BASSZADNEKI.
A Márixban volt egy rész mikor a kiscsávó azt mondja "ismerd fel az igazságot, nincs is kanál..."
Kicsit átírtam a dolgot a pályán ISMERD FEL AZ IGAZSÁGOT NINCS IS FÉÉÉÉKK! ÉS NEM IS VOLT!
Érte mind1 majd hétvégén kinyaralom magam Balatonon mint minden hétvégén Gokartozni meg majd elintézem magamnak ingyenesen Kakucsot vagy Kecsot.....................
Ti hova szoktatok sátrazni Kisújszálláson? Ha megkérlek foglaltok nekünk 1 sátorhelyet?
Itt a lista újból (Ne én legyek az egyetlen! )
1. gixxerdawe+barátnő
2. 46the_doctor