Le se teszem a lábam meg nézem a tükröt... De minek... Sose jön senki se mögöttem, mindenki zsugorodik össze apró pontocskává! Már csak az évek, meg a rutin teszi ezt velem
Én csak bénabogár v2 pilótákkal futottam eddig össze a napi szintű városi cirkálásom alatt az elmúlt 2 évben.
Kicsit közelebb volt a 2 autó egymáshoz, vagy megálltak és vártak bután, vagy csak billegtek mint egy egyensúlyzavaros pelikán,alig bírtam kikerülni őket
Jobb a faszt engem csak feltartotok a kis szarotokkal, meg billegtek az autónyi széles szabad kocsiközben, mindkét láb lenn, azt megy a tipegés
Ráadásul annyira el vannak foglalva a robogósok az előrehaladással, hogy nem is észlelik a mögöttük haladó gyorsabb motorost, így persze hogy felforr a gsxr vize, mire a lámpához érek !
CSá!
Nekem ezek forgalni akadályként jelentkeznek Budapesten, mást nem nagyon hoznak ki belőlük, eddig legalábbis tapasztalat szerint
50-500 cm3 -ig mindegy.
Vagy csak nagyon rövid ideig nem tartják fel az embert a sorok között.
Lehet, hogy pilóta kellene rá, és máris betöltené a rendes funckióját.
Viszont a 160 nekem autópályán a kényelmes hosszabb távon.Fölötte picit már szenvedek és 180 után már nem megyek.
De megy a f..om autópályán sokba kerül.
Idén már fogott rajtam a Nap