Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez tavalyi foto
Idén már fogott rajtam a Nap
Túl barna a lábad nem?
Ááá van időm kajálni, motorozáskor úgyis behozom....
Te geci
Mondjuk Molnargyut lehet de azért ez merész kijelentés
Tudom hogy te olyan jó vagy, kajálni sem állsz meg csak begyűröd a sisakon keresztül.
Le se teszem a lábam meg nézem a tükröt... De minek... Sose jön senki se mögöttem, mindenki zsugorodik össze apró pontocskává! Már csak az évek, meg a rutin teszi ezt velem
Én csak bénabogár v2 pilótákkal futottam eddig össze a napi szintű városi cirkálásom alatt az elmúlt 2 évben.
Kicsit közelebb volt a 2 autó egymáshoz, vagy megálltak és vártak bután, vagy csak billegtek mint egy egyensúlyzavaros pelikán,alig bírtam kikerülni őket
Jobb a faszt engem csak feltartotok a kis szarotokkal, meg billegtek az autónyi széles szabad kocsiközben, mindkét láb lenn, azt megy a tipegés
Ráadásul annyira el vannak foglalva a robogósok az előrehaladással, hogy nem is észlelik a mögöttük haladó gyorsabb motorost, így persze hogy felforr a gsxr vize, mire a lámpához érek !
Te már közénk tartozol.
CSá!
Nekem ezek forgalni akadályként jelentkeznek Budapesten, mást nem nagyon hoznak ki belőlük, eddig legalábbis tapasztalat szerint
50-500 cm3 -ig mindegy.
Vagy csak nagyon rövid ideig nem tartják fel az embert a sorok között.
Lehet, hogy pilóta kellene rá, és máris betöltené a rendes funckióját.
Heh.Akkor mit keresnék én ott.
Akkor következő fórumtali ott lesz?
Na ezsesornégyes.
meg ez.
Nekem is elég volt egy időre... Max a fórummal mennék ki.
Citadella eccer elég volt.Nekem az már picit lassú szenvedés.
Ez a királyság
Cicadella felvonuláson pont Góódving mellett haladtam. Szólt a Rádió. Max hangerőn. Milyen jó is volt végigmotorzni az utat jómuzsikaszó mellett!
Milyen királyságos az.
Viszont a 160 nekem autópályán a kényelmes hosszabb távon.Fölötte picit már szenvedek és 180 után már nem megyek.
De megy a f..om autópályán sokba kerül.
Akkor robogón berakom a fülembe az empéhárom lejáccó fülesét!
de a goldvingen hifi is
Az már autószeretőknek való akik motoron akarnak autózni
Quadon is