A csimma nagyon jó árban van szerintem, ahoz képest, hogy itthon vettem egy itthoni boltban....ebay-en 500 ojró mindenhol....
Ez az ára sajnos.... superzone-ban is azt mondták, hogy kurva jó árban vettem meg.....
A superzone-ba jövő héten érkezik a 2010-es kollekció és 270 Huff körül lesz az ára....ugyanennek....
Arlenn Ness-t akartam, de csak egy 56-os méret volt belőle....
Az 54-es nekem már bő nagyon....viszont ez pont jó a 184 cm-es magasságomhoz is és még a kurva hosszú kezemet is végigéri...
hát remélem hogy elég lesz, mert nincs lovém 40 ért uj láncra. nekem is mondták hogy elég, cask nem tudom:) de remélem jólesz. nagyon fullos lesz a gixer jövőre:) de már lehet hogy idén:P
Én pont most érdeklődtem áttétel ügyben és úgy mondták, hogy erre a módosításra elég...
De azért érdeklődjél még utána rendesen....vagy max. majd beletoldanak....vagy vegyél hosszabbat, mint a gyári...
Állati kényelmes is a csimma és fullra tartja a lábamat, de majd alávetem a nagy tesztnek....
Leszarom, hogy nyikorok....nekem még tetszik is....
Ennyi pénzért, ha már szatyrot nem kaptunk mellé, akkor legalább nyikorogjon....
Tiszta kis elegáns lettem ugyi? Egész motoros kinézetű vagyok ebben a kis pizsamában, de azért felejtsd el, hogy köztünk bármi több is lesz....
Már tényleg ideje volt, hogy meglegyen.... Már csak kicsit rá kell gyúrnom, hogy fullra kitöltsem és akkor már minden okés lesz...
Háát Oszi az biztos, hogy takarítani majd kevésbé lesz jó, de sosem ez alapján választottam a ruháimat....
Bassza anyját....végre megvan...örömmel takarítom....
Kell majd biztos aláöltöző is, de az már mellékes, bár kurva fázós vagyok...
Na végre!
Most, hogy el vagy takarva ezzel a ruhával, már egész jól nézel ki!
Jön hétvégén a kánikula, épp ideje volt beszerezni!
Kicsi Overállos Faszráncom !
Az tényleg fasza lett volna....
Már amikor bementem akkor tudtam, hogy nem fogják hagyni, hogy nyugodtan végezzem a dolgom....
Amikor meghallottam, hogy settenkednek valamiben, akkor egyből beugrott az agyamba, hogy a slaggal akarnak eláztatni, így hiper-super gyorsasággal töröltem ki és már iszkoltam is kifele....
Büdös, patkány, huligán banda!
Nagy nap ez a mai!
Gixerpeti Nagy-Nagy segítségével sikerült bevásárolnunk....
Szakszerű segítségével és véleményével sikerült kiválasztani a számomra legjobb cuccokat! Köszönöm Tesó az utat és a segítséget!
Ez az ára sajnos.... superzone-ban is azt mondták, hogy kurva jó árban vettem meg.....
A superzone-ba jövő héten érkezik a 2010-es kollekció és 270 Huff körül lesz az ára....ugyanennek....
Arlenn Ness-t akartam, de csak egy 56-os méret volt belőle....
Az 54-es nekem már bő nagyon....viszont ez pont jó a 184 cm-es magasságomhoz is és még a kurva hosszú kezemet is végigéri...
54-est vettél? Hány centi vagy te? 190?
De azért érdeklődjél még utána rendesen....vagy max. majd beletoldanak....vagy vegyél hosszabbat, mint a gyári...
Állati kényelmes is a csimma és fullra tartja a lábamat, de majd alávetem a nagy tesztnek....
Leszarom, hogy nyikorok....nekem még tetszik is....
Ennyi pénzért, ha már szatyrot nem kaptunk mellé, akkor legalább nyikorogjon....
A ruha mérete 52-es...kicsit derékban és a seggemen bővebb, de amúgy pont fasza, nem kényelmetlen....
Tiszta kis elegáns lettem ugyi? Egész motoros kinézetű vagyok ebben a kis pizsamában, de azért felejtsd el, hogy köztünk bármi több is lesz....
Már tényleg ideje volt, hogy meglegyen.... Már csak kicsit rá kell gyúrnom, hogy fullra kitöltsem és akkor már minden okés lesz...
Bassza anyját....végre megvan...örömmel takarítom....
Kell majd biztos aláöltöző is, de az már mellékes, bár kurva fázós vagyok...
Csimma mipéz volt?
Most, hogy el vagy takarva ezzel a ruhával, már egész jól nézel ki!
Jön hétvégén a kánikula, épp ideje volt beszerezni!
Kicsi Overállos Faszráncom !
Majd jó lesz takarítani a fehér részeket.
Ha fázós vagy vegyél alá aláöltöző ruhát, mert eléggé szellőzös.
Már amikor bementem akkor tudtam, hogy nem fogják hagyni, hogy nyugodtan végezzem a dolgom....
Amikor meghallottam, hogy settenkednek valamiben, akkor egyből beugrott az agyamba, hogy a slaggal akarnak eláztatni, így hiper-super gyorsasággal töröltem ki és már iszkoltam is kifele....
Büdös, patkány, huligán banda!
Gixerpeti Nagy-Nagy segítségével sikerült bevásárolnunk....
Szakszerű segítségével és véleményével sikerült kiválasztani a számomra legjobb cuccokat! Köszönöm Tesó az utat és a segítséget!