Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is a póló-strandgatyát részesítem előnyben!
Szinte egész évben mentem.Mi változott?Azon kívül hogy irtóra meleg van abban a francos bűrben?
Skacok megérkezett a jó idő lehet menni motorozni
Jönnek a 30 fok feletti nappalok
GSX-R 4EVER
Gratula, már csak Rutin és forgalom van hátra
Sikeres kresz vizsga egy lépéssel közelebb a jogsihoz... aztán jövőre talán majd motorra is próbálkozunk
Igen, ez egy hibakód, és ilyenkor ne indítgasd...meg gyere az 1000-res fórumba...
Sziasztok. Tudna nekem valaki segíteni? k1-s gsx-r 1000. Indítás után világítani kezd a piros led a m.falon, és a vízhőfok jelző váltakozva írja a hőfokot és egy F1 es nemtommit. ez valami hibakód lehet? előre is köszi
Így csak emlékeim vannak róla, hogy milyen is tiltásra ébredni...
Bazzzzeg Joe!

Azt én sem értem ,hogy miért hagytátok ki....
Nagyon komoly lett volna feldobni itt...
Szia. Igen komplekt már tudtam volna venni, de több hirdetöben láttam sérült törött tükröket amibe az indexbura az ép.
A BT vel egyelöre semmi bajom nincs, olyan nagyon még nem keverek a géppel hogy kevés legyen az utcai gumi! A kép a majrécsikról még az elözö GSR-600 -ról készült. A GSX-R most kostolgatom és nagyon tetszik.
Az volt a legjobb csak kár,hogy nem videóztuk le!
Szia!

Szerintem kérdezd meg a sugomotor.hu -n, de az én véleményem az, hogy ilyet csak kompletten tükörrel kapsz...
És azt is lehet, hogy csak párban...kivéve, ha kifogsz egy használt jó darabot...
Azzal a Bt gummával meg vigyázz, én nem azzal veszegetném a majrécsíkot, mert jó-jó gumi, de nem az igazi....
Vigyázz a szép gépedre!
Áhhhhhh....mindig ez az alkoholizálás.....
Aztán meg más motorját, más házába betolni és tiltásig tekerni az megy mi?
Pénteken Madmax családdal plusz CrazyJoe+ Csabamotoroszerelőmesterrel bögréztünk.
Szombaton osztálytalálkozón voltunk Ricsivel na ott is sikerült elhajolni
Sziasztok. Keresek GSX-R600 K8 -hóz jobb első fehér index búrát.
Bringa bazzzdmeg....

Nem is mondtad még nekünk, hogy van egy kisöcséd....

Jaaa...egyébként az 1-es képen az izzó fehér és piros vonalak a ma kora hajnali nyomvonalaim a GPS-em álltal jelölve....

Jó reggelt Srácok!

Asszem megtaláltam az új LEPENCÉT magunknak és egy kis sétautat is a ZŐŐŐDBE....
Ha azt akarod, h legyen 1enfutásod, meg normálisan megnézzék a vázadat, akkor a SIMA BÉLA csapatát kerüld el nagyívben...
Én vittem már hozzájuk vázat. Nem hegesztették meg rendesen, kb 3 centi egyenfutás probléma van a mai napig a motorral, a blokkot alig lehetett belerakni, csavarokat nem húzták meg, elvileg a festés is benne volt az árban(60eFt), ami nem történt meg. Persze szerintük minden jó volt...