Sziasztok. Tudna nekem valaki segíteni? k1-s gsx-r 1000. Indítás után világítani kezd a piros led a m.falon, és a vízhőfok jelző váltakozva írja a hőfokot és egy F1 es nemtommit. ez valami hibakód lehet? előre is köszi
Szia. Igen komplekt már tudtam volna venni, de több hirdetöben láttam sérült törött tükröket amibe az indexbura az ép.
A BT vel egyelöre semmi bajom nincs, olyan nagyon még nem keverek a géppel hogy kevés legyen az utcai gumi! A kép a majrécsikról még az elözö GSR-600 -ról készült. A GSX-R most kostolgatom és nagyon tetszik.
Szerintem kérdezd meg a sugomotor.hu -n, de az én véleményem az, hogy ilyet csak kompletten tükörrel kapsz...
És azt is lehet, hogy csak párban...kivéve, ha kifogsz egy használt jó darabot...
Azzal a Bt gummával meg vigyázz, én nem azzal veszegetném a majrécsíkot, mert jó-jó gumi, de nem az igazi....
Vigyázz a szép gépedre!
Pénteken Madmax családdal plusz CrazyJoe+ Csabamotoroszerelőmesterrel bögréztünk.
Szombaton osztálytalálkozón voltunk Ricsivel na ott is sikerült elhajolni
Ha azt akarod, h legyen 1enfutásod, meg normálisan megnézzék a vázadat, akkor a SIMA BÉLA csapatát kerüld el nagyívben...
Én vittem már hozzájuk vázat. Nem hegesztették meg rendesen, kb 3 centi egyenfutás probléma van a mai napig a motorral, a blokkot alig lehetett belerakni, csavarokat nem húzták meg, elvileg a festés is benne volt az árban(60eFt), ami nem történt meg. Persze szerintük minden jó volt...
Jönnek a 30 fok feletti nappalok
GSX-R 4EVER
Azt én sem értem ,hogy miért hagytátok ki....
Nagyon komoly lett volna feldobni itt...
A BT vel egyelöre semmi bajom nincs, olyan nagyon még nem keverek a géppel hogy kevés legyen az utcai gumi! A kép a majrécsikról még az elözö GSR-600 -ról készült. A GSX-R most kostolgatom és nagyon tetszik.
Szerintem kérdezd meg a sugomotor.hu -n, de az én véleményem az, hogy ilyet csak kompletten tükörrel kapsz...
És azt is lehet, hogy csak párban...kivéve, ha kifogsz egy használt jó darabot...
Azzal a Bt gummával meg vigyázz, én nem azzal veszegetném a majrécsíkot, mert jó-jó gumi, de nem az igazi....
Vigyázz a szép gépedre!
Aztán meg más motorját, más házába betolni és tiltásig tekerni az megy mi?
Szombaton osztálytalálkozón voltunk Ricsivel na ott is sikerült elhajolni
Nem is mondtad még nekünk, hogy van egy kisöcséd....
Asszem megtaláltam az új LEPENCÉT magunknak és egy kis sétautat is a ZŐŐŐDBE....
Én vittem már hozzájuk vázat. Nem hegesztették meg rendesen, kb 3 centi egyenfutás probléma van a mai napig a motorral, a blokkot alig lehetett belerakni, csavarokat nem húzták meg, elvileg a festés is benne volt az árban(60eFt), ami nem történt meg. Persze szerintük minden jó volt...