Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csaó Gixxer!
A dobod az Józska vagy Bódis?
Szép a motorod! Azon is a rendszám kimutatása a köznép felé
Vigyázz az ilyennel, mert az ilyen móka 100 rugó, és fél évbe belekerül!
Szia Molnargyu!
Nekem kb 2 hónapja van a motoron, én csak utcán használom, és ott nem lehet panaszom rá, nagyon elégedett vagyok vele.A nagyon extrém terhelés melletti viselkedéséről nincs tapasztalatom, viszont a múlt héten voltam a Hungaroringen a Motoros Akadémia tanfolyamán, ahol ugyanilyen gumikkal szerelik a 600-as gsxr-eket (k8) versenypályára és tanpályára egyaránt, és ott nagyon meggyőzőek voltak számomra. Reggel minden különösebb melegítés nélkül végeztük a gyakorlatokat, és nem volt semmi probléma a tapadással. Az oktatók is nagyon pozitívan nyilatkoztak róla.
Nekem korábban a gyári Bt 014-es volt a motoron, az meg sem közelíti a Pirellit, viszont látványban annyi a különbség, hogy a Bridgestone laposabb, a Pirelli meg hegyesebb, így látványra keskenyebbnek tűnik, mint a Bt, szóval, ha számít Neked, hogy jó szélesnek tűnjön a gumi, akkor a Pirelliben csalódni fogsz, és talán ha lehet egy gumi esetében design-ról beszélni, a Pirellié nem a leg vérpezsdítőbb, de úgy gondolom nem ezek a fő szempontok. Ítéld meg a képekről.
Remélem tudtam segíteni.
Ha jössz, majd szóljál maestro
Ha jössz kakucsra, nekem is szólj légyszi!
Szia Peti!
Majd szólj, hogy hogyan döntöttél a dologról!
Láttam

Ott biztosan találsz a kedvedre valót, van még rá vagy két napod.......................................
Meggondolom, de lehet nekem is D211 lesz a végén...
Szorít az idő....Ádámnál is vannak újak....
VÁRTAM?
Cimbi, ezt a tetves hirdetést valamikor éjszaka adta fel a csávó.... azonnal dobtam neki az üzit (ez után linkelted nekem be)...majd reggel fogadott az email, hogy valakit érdekel mind a 4 guma... reggel a biztonság kedvéért felhívtam a srácot és ígérte hogy délután-este visszaszól, hogy elvitték-e vagy sem.
Szerinted visszaszólt? LÓFASZT...
Ráröppentettem a legjobb emberem és Ő derítette ki ....

Kinél van a conti, milyen áron, milyen méret, mikori, milyen állapotú, fotó van?
Mire vártál ennyit G.P Bátyó?

Majd lesz..............

conti raceattack van ugyan ilyen árban.
Szeva Gyors!

Elvitték a supercorsákat.....
Ja! amúgy is mennem kell!
Ne szólj hozzám mert az rossz fényt vet rám.
Olvass vissza buzzancs! Meg fogsz lepődni mennyi értelmes dolog van itt, meg érdekesség, meg érdekes állatfajta!
Dehát neked írhatom.....
Szobacica IDEGES
Fogd már be a pofádat! pont most próbálok javulni!
rendben
holnap leszek este msn-en is akkor, majd dumálunk, most tiplizek.
szerintem is hanyagoljuk egymást. Azt se értem mi a francnak írtál nekem, én nem hozzád szóltam legelőször, szóval..
Valahogy igazad volt, amikor egy éve beszéltük a pályázást még msn-en. Akkor azt mondtad h ha kimegyek, akkor nagy esély van h felhagyok az utcai motorozással...

Én annyira nem szeretem a skype-ot, e-mail-ben kereshetnélek?
(Az én e-mail címem az adatlapomon van)
Ezt annyira szeretem, mikor megmondod mit kell csinálnom, meg mit nem...kész szerencse, hogy itt vagy bazdmeg! ,
Ki a fasz az a yosimura? ,
Ne fárasszuk egymást...én rovom az utakat, mert nekem így jó, te meg csináld amit eddig...ha nem haragszol, nem foglalkozok veled többet, mert te nem látsz túl a saját nagy kínodon.
Ismerem a fajtád, úgyhogy hanyagoljuk egymást!
Mi is ismerősökkel fontolgattuk h menjünk, próbáljuk meg.
Én akkor voltam először pályán és nagyon nagyon megtetszett a dolog (új gumi volt a gépen, de így is fostam még rendesen, de tapadt mint a rágó a motor a pályára). Amúgy sincs sajnos sok időm utcán menni és ez egy remek megoldás lenne számomra.
Csaó!

skype-on keress inkább, msn-t nem szeretem.
Dúzs Petitől vettem az idomot www.polidom.com
Szerintem a legjobb idom amit magyarországon lehet kapni, sok idomot láttam már, de ez a legmasszívabb. Pontatlanság: a két idom összeillesztése (fej és hasidom) egyik oldalon egymásra csúszik pár cm-en, de illeszkedik így is és csak közelről látszik