Csaó Gixxer!
A dobod az Józska vagy Bódis?
Szép a motorod! Azon is a rendszám kimutatása a köznép felé
Vigyázz az ilyennel, mert az ilyen móka 100 rugó, és fél évbe belekerül!
Szia Molnargyu!
Nekem kb 2 hónapja van a motoron, én csak utcán használom, és ott nem lehet panaszom rá, nagyon elégedett vagyok vele.A nagyon extrém terhelés melletti viselkedéséről nincs tapasztalatom, viszont a múlt héten voltam a Hungaroringen a Motoros Akadémia tanfolyamán, ahol ugyanilyen gumikkal szerelik a 600-as gsxr-eket (k8) versenypályára és tanpályára egyaránt, és ott nagyon meggyőzőek voltak számomra. Reggel minden különösebb melegítés nélkül végeztük a gyakorlatokat, és nem volt semmi probléma a tapadással. Az oktatók is nagyon pozitívan nyilatkoztak róla.
Nekem korábban a gyári Bt 014-es volt a motoron, az meg sem közelíti a Pirellit, viszont látványban annyi a különbség, hogy a Bridgestone laposabb, a Pirelli meg hegyesebb, így látványra keskenyebbnek tűnik, mint a Bt, szóval, ha számít Neked, hogy jó szélesnek tűnjön a gumi, akkor a Pirelliben csalódni fogsz, és talán ha lehet egy gumi esetében design-ról beszélni, a Pirellié nem a leg vérpezsdítőbb, de úgy gondolom nem ezek a fő szempontok. Ítéld meg a képekről.
Remélem tudtam segíteni.
VÁRTAM?
Cimbi, ezt a tetves hirdetést valamikor éjszaka adta fel a csávó.... azonnal dobtam neki az üzit (ez után linkelted nekem be)...majd reggel fogadott az email, hogy valakit érdekel mind a 4 guma... reggel a biztonság kedvéért felhívtam a srácot és ígérte hogy délután-este visszaszól, hogy elvitték-e vagy sem.
Szerinted visszaszólt? LÓFASZT...
Ráröppentettem a legjobb emberem és Ő derítette ki ....
Kinél van a conti, milyen áron, milyen méret, mikori, milyen állapotú, fotó van?
Valahogy igazad volt, amikor egy éve beszéltük a pályázást még msn-en. Akkor azt mondtad h ha kimegyek, akkor nagy esély van h felhagyok az utcai motorozással...
Én annyira nem szeretem a skype-ot, e-mail-ben kereshetnélek?
(Az én e-mail címem az adatlapomon van)
Ezt annyira szeretem, mikor megmondod mit kell csinálnom, meg mit nem...kész szerencse, hogy itt vagy bazdmeg! ,
Ki a fasz az a yosimura? ,
Ne fárasszuk egymást...én rovom az utakat, mert nekem így jó, te meg csináld amit eddig...ha nem haragszol, nem foglalkozok veled többet, mert te nem látsz túl a saját nagy kínodon.
Ismerem a fajtád, úgyhogy hanyagoljuk egymást!
Mi is ismerősökkel fontolgattuk h menjünk, próbáljuk meg.
Én akkor voltam először pályán és nagyon nagyon megtetszett a dolog (új gumi volt a gépen, de így is fostam még rendesen, de tapadt mint a rágó a motor a pályára). Amúgy sincs sajnos sok időm utcán menni és ez egy remek megoldás lenne számomra.
skype-on keress inkább, msn-t nem szeretem.
Dúzs Petitől vettem az idomot www.polidom.com
Szerintem a legjobb idom amit magyarországon lehet kapni, sok idomot láttam már, de ez a legmasszívabb. Pontatlanság: a két idom összeillesztése (fej és hasidom) egyik oldalon egymásra csúszik pár cm-en, de illeszkedik így is és csak közelről látszik
A dobod az Józska vagy Bódis?
Szép a motorod! Azon is a rendszám kimutatása a köznép felé
Vigyázz az ilyennel, mert az ilyen móka 100 rugó, és fél évbe belekerül!