Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is a Mol nap hozta meg az áttörést

Ahogy mentek a pályán, visítottak a kipufogók...kibaszott jó volt, elkapott a gépszíj...
Csövi Tutis!

Már akartam is kérdezni tőled, de nem voltál mostanában msn-en, hogy a pályaidomot te honnan vetted (elérhetőség, link a forgalmazóról), mennyire vagy vele elégedett (pontatlanság, mennyi utómunka kellett, h szépen álljon, hogyan bírta a sajnálatos csúszást stb...)?

Mi is voltunk kint a ringen a Mol napon és szeretnék én is belevágni a dolgokba...

Változott az msn címed? Kérdeznék majd ha ráérsz pár dolgot...
Az attól függ melyik fórum. Ez lenne a célszerű de nem ezért írtam hanem mert itt az a furcsa ha ez történik. Sabodave szerencsés pillanatban érkezett.
Fórum általában erről szol nem a veszekedésről ,de javítsatok ha nincs igazam.....
az sosem baj, ha egy kérdést több nézőpontból válaszolnak meg, még ha közel egyezőek azok
Kérdezz.
Most ti itten versenyeztek, hogy ki tud hasznosabb tanácsot adni? Már 5-en mondtátok el ugyan azt inkább várjátok meg a következő kérdést.
Bár mind gyárban készül.Nem a mezőn növesztik.Csak a kapun nem suzuki embléma van hanem hogy 234.-számú műanyagipari szövetkezet,Sanghaj.
Igen.
Ezé kell megtartani a gyárit.A pályaidom ugyis úgy áll ahogy akar.Az olcsóság a fő szempont.Ha törik az 58e nem annyira fájdalmas mint 2-300e.Hogy hogy néz ki?
Hát nem mindegy?
Pár flakon spray és egy tonna marica.
Csá!
Nézz körül az apróban, itt vannak idomok, abból ki tudod silabizálni mennyit kérhetsz értük, bár sok függ az idomjaid állpotától.
A helyedben én nem adnám el, mert később ha megválsz a motorodtól a gyári állapotért tudsz rendes árat kérni, egy pályaidomos gép már nem ér annyit..
Gyűjtsd a lóvét, és amit lecserélsz a gépen, annak gyári megfelelőjét tedd el, legfeljebb a kiegészítőkért tudsz kérni később plusz pénzt, vagy el tudod adni másnak még, ha nem lesz meg ez a motor már...
Később leoltalak majd...
gyári az..
Ami nem gáyri saz pontatlan. ez be kell nyelni. Én is sokat trükköztem az idomommal, de látszatra szép lett.
Ki a geci vagy Te Joshi barát? Figyi, nem kell senkit se szembesítened semmivel, most pl a Yoshimura nevű tagot sikerült elüldöznöd a sikeres hsz-eddel
Na de mennyi melóval?
Nem mindegy hogy csak felszórom vagy felcsavarozom fúrogatok majd festegetek és utána ugyis pontatlan lessz?
Én pár műgyantás cuccot csináltam már.Überszopás belefutni pontatlanságokba.
Nem mindegy mennyi?
Így is meg úgy is fel fog menni.
Alaphangon két fázisban.
Első ami most megy.Tesztelik mennyit birnak a népek kifizetni.Amíg fogy jól menni is fog felfelé.Ha megcsappan a kereslet megy lefelé.
Utána meg kifogy akkor meg egyszerűen azért mert a kereslet viszi fel ahogy fogy egészen amig teljesen kifogy.
Utána bioüzrmanyag majd cellás gépek de azt már nem éljük meg.
ÖÖ most cáfolni foglak. Lacának azért vettünk utángyártott szettet mert utcai motoros. Amúgy azt utángyártott szettel még több gond van, több elemből áll és így több a pontatlanság. Látszatra mindegyiket meg lehet csinálni gyönyörűre.
Ha jössz Kakucsra mindenképpen szólj mert kinézek számomat tudod
Az a fasz saját magának köszönheti....ha nem pofázik bele abba amihez semmi köze...megspórolt volna magának egy csomó aggódást...!
Fogalmad sincs az előzményekről.
Őt az is bosszantotta, amikor szembesítettem ezzel..
ebben a hónapban nem megyek sehova, mivel nem lesz kész a mocc csak 1,5 hét múlva. Utána meg megyek mindkét helyre szerintem. Bár a ringes időpontokat még nem tudom...
Azonkívül elég nagy meló szépen megcsinálni egy pályaidomot.
Nem teljesen pontos,és szokik törni repedezni ha nem jó a minősége.Ha nem vagy középfokú tudor műgyantázásban és csak felszórod KB 5 méterről még elfogadható de azért látszik hogy nem gyári.
Tutis sem véletlenül vett inkább utángyártott műanyag szettet asszem Laca gépére és nem pályaidomot.
jössz mostanság Kakucsra vagy csak hring?
Két forinttal emelkedik a benzin, és három forinttal nő a gázolaj ára a hazai töltőállomásokon - erősítették meg piaci forrásokból a holtankoljak.hu értesülését. Így a benzin országos átlagos ára 342 forintra, míg a gázolajé 325 forintra nő.
festés alatt