Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen, utána járok!
Figyeljél csak te Fos!
Te nekem nem ugatsz, basszalak a makkomhoz!
Ha nem tetszik az ötlet akkor buzisítsd a motorod másképp!
Ha nem vagy kíváncsi a csicskaságaimra akkor mi a fasznak válaszolsz te istenbarma? He?
Az ilyenek miatt létezik a hülyebuzeráns szó a magyarnyelvben mint amilyen te vagy..te szarhab
Aki pofátlankodik az te vagy én már évek óta itt rontom a levegőt te tudatlan takonygömb!
Na takarodjál szépen innen elfele, ne hozz ki a sodromból, és ne válaszolj mert nem érdekel. ,
Hitvány díszmotoros takarmányratyi!
sabodave1988 barátunknak tankján van felírat öt kéne megkérdezni....
Nem kapom fel én a vizet mindig. Sőt...
Te is normálisan reagáltál, egyből nincs semmi bajom.
De amikor a névtelenség homályából "színvonalas poénokat" kapok az annyira nem a kedvencem.
Amúgy lehet hülyeségnek tűnik a gondom, de ez már egy újraépítés befejező mozzanatainak része lenne.
Gondoltam megkérdezlek titeket, hátha tudjátok.
Mert amúgy utálok fórumozni, pont az ilyen kis gyíkok miatt.
Ne kapd fel a vizet, mi már megszoktuk hogy ilyen amúgy meg csak viccelődő fazon
DOKI mester láttam hogy olyan este 6 körülire terveztétek kaját az esetleg nem lehetne előrébb hozni? mert így délre nem tudunk mit enni meg persze nem akarok sötétbe hazajönni......
Figyelj csak szobamotoros vagy ki a f@szom.
Ha érdemben nem tudsz válaszolni akkor dugó van!
Senki nem kíváncsi a csicskaságaidra.
Nem hogy segítenél a másiknak, még itt pofátlankodsz.

Ha van aki tudja amúgy az eredeti kérdésemre a választ, megköszönném.
Olvasni... Őőő... Az azt jelenti, hogy meg kell számolni a karaktereket a szövegben?
Mondjuk igaz... Nem kellett kajára költeni, meg effélék... Az akaratom meg tényleg megvan Mondjuk pár megingásom volt már a nyáron, hogy a nagymotort a hátam közepére se kívántam... De végigcsináltam, és most már nem is tűnik olyan nehéznek az akkori munkaórák
Igazad van, körültekintően kell vezetni... Ez alatt azt is lehet érteni, hogy nem szabad kétszázötvennel teperni egy sima úton, erdős részen, mert ha kiugrik eléd egy őzike... A többit tudjuk.
Nem te, hanem a benzinkút...
Na akkor küldtem neked is mailt...

Üveg gint?
Még megbeszélem a főnők asszonnyal...........
Egy DZS-t, vagy egy TS-t mégsem dobhatok....
Menáger Úr!

Jófélék ezek a Brembo-k ugye..?
Kérjél wazzzeeg hétvégére, mondjuk csütörtöktől jó időt...
Ne nagyon dobálozál semmivel itt hajnalok hajnalán.
Majd kerítünk a Gépésznek Ecsegfalván valami füstös luvnyát.... Nehogy onnan is meglépjen miattuk...
Hali Gépész Mester

Szerencsésen megérkeztünk.................

Magányos farkas lettél?

Vagy csak megint a csajokat kergetted?
Szia Bohhhhhhhhhhaaaaaaaaaa!

F@szántos lett nagyon, faltak fent mint az éhes disznók.
Dobikőről lefele még az egyszemélyes piliscsabai különítménnyel is összefutottunk.
Áki mesterből magányos farkas lett, egyedül járja az utakat.
Ja és már nagyon szomjas szegényke...............
Az jó lesz !
F@SZ...
Áááá..visszafognám magam..
Már késő nekem a SeggShop kell!
Árulni a faszomat...
Irigy vagyok én ahhoz....az összeset magamon fogom elkoptatni tartósteszt formájában...legfeljebb a használt motorolajból finomított seggrózsarúzsomból kaphatsz egy sminkre valót!
Ohhhh...az agresszív állatja... Ezért nem kapol sörrrt...
Mikor reggel? 9-10 körül?