Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csaó!
Ha még nem voltál pályán érdemes az euroring-el kezdeni, bár ott az aszfalt minősége nem 100%-os, kicsit csúszkálós. De ha elfogadsz egy jótanácsot és komolyan érdekel a pályázás akkor először pályaidom felé orientálódnék, mivel mindig benne van a perec lehetősége a pályázásban. Nem kell más csak egy tapadós gumi még és kész.
bocsi elírtam Tutis
Szia Tuti,

Lenne egy kérdésem, ki akarom próbálni a pályázást, ismerőseim hívtak euroringre, mások hringre, kezdésnek melyik lenne jó?
A motor full gyári, egyedl egy kormánygátló van rajta, ha megtetszik akkor jövőre kicsit pályásítanám is (idom, fékcső).
Nem mondtam, hogy annak nézed őket de bizony itt néhányan eléggé úgy viselkednek. Ja és csak megsúgom, hogy jónéhányukat személyesen ismerem. Téged speciel nem de ez nem is baj.
Ha meg leírod a nevemet akkor én reagálok. Erről ennyit.
Persze, fejezzük be. Eleve csak dokival akartam írást váltani.
tekintek - nem tudok írni
bocsi, de még ehhez hozzáfűzném hogy az itteni társaságot sosem néztem alattvalónak, hanem motoros mindenkit társnak tejinte. legtöbbjüket SZEMÉLYESEN ismerem, de ezt Te sajnos nem mondhatod el... Szóval ha te itt valami kasztrális megkülönböztetést preferálsz, akkor megsúgom hogy rossz topikban jársz.
Nem hiszem, hogy lenne itt olyan ember akivel ne lett volna konfliktusom, de ez elmondható a szobabringáról is akivel amúgy én is elég keveset tárgyalok. Arra sem emlékszem, hogy mostanában nagyon összeborultam volna vele hacsak nem részegen neteztem. A ki mit látot dolgot ne emlegesd mert ostoba mód felraktad a videót (jé azt is letörölted) és mindenki az alapján itélt el.
Az meg, hogy jönnek a ddt haverjai...hát ha egyszer szeretik.
De szerintem ne eröltessük ezt a témát mert megint köpködés lesz belőle. Bár már úgy is késő.
menekülni? Ugyanitt vagyok a laptop előtt mint ezelőtt mindig Azért nem írtam kis ideig mert érdes módon mindenki idegyűlt aki életében nem írt még ide és mindenki meg akarta nekem magyarázni hogy amit én láttam azt nem láthattam
"1 hónapja még egész jól megvoltatok" Figyi, ha ezt nekem bebizonyítod, meghajlok előtted és minden mondatod előtt. Amióta itt van szobabringa, kb 3x volt válaszunk egymásnak semleges témában, egyébként meg sose szóltam hozzá csak ha nem értettem vele egyet. Direkt figyeltem rá mindig is ha van egy téma és többen véleményt írnak, véletlen se neki nyomjam a válasz gombot. Szóval msot ezt nagyon elnézted mint sok mást is. de sebaj arcnélküli idegen, érdekes a pálfordulásod is, 2009 szeptemberében még teljesen más értékrended volt..
Figyi doki. Nem nagyon érdekel olyan emberek véleménye akik ott se voltak, nem látták a szitut. Érdekes módon idecsődültek ddt haverjai és védték az igazát, de persze az esetnél ugye nem voltak ott.
De leszarom. Azért töröltem az adatlapom, mert az arc nélküli embereknek itt nagyobb szavuk van
Az hogy a véleményed eltér a másiktól az egy jó dolog. De ha az ember alapvető tisztelet nem ad meg neked és trágárul beszél az egy másik dolog. Úgy látom itt ez a menő, ezért is nem társalgok itt mostanság.
Ha belegondolok hogy még régebben milyen hangvételű hsz-ek mentek itt és mostanában miket meg nem enged magának 1-2 ember, az már nevetséges. Mondjuk inkább 1 ember.
És még én voltam olyan barom amikor tavaly kérdezték tőlem merre lakik szobabringa, nem árultam el. Pedig belekötött másba is és balatonról feljött pár arc hogy kicsit elbeszélgessenek vele. Persze akkor befogta az arcát és nem tolta a szar szövegét, el is tűnt, én meg hülye még bevédtem. Megmondom őszintén, én az ilyen stílusú embereket rühellem. Nem személyre mondom hanem stílusra. Lehet már öreg vagyok ehhez a stílushoz, ha 10 évvel fiatalabb lennék talán én is röhögnék rajta, de most már csak szánalmat érzek max
Ne ród fel neki. Egyértelmű, hogy képtelen elfogadni mások igazát de attól még ember. Ha ennyien támadnak rád te is inkább elmenekülsz.
Apaaa, kezdőőődik!
Ezt úgy mondod mint ha te 2 éve gyilkolnád itt a szobacicát. 1 hónapja még egész jól megvoltatok amíg elő nem jött az a gumis téma. Akkor meg miről beszélsz? Addig nagyon jól érezted magad amíg az itteni kisfiúk tágranyílt szemmel nézték a pályamotorozásodat. Csak aztán amikor megpróbáltad hülyére venni a teljes pályamotoros közösséget elcsodálkoztál, hogy még az itteni alattvalódi közül sem áll melléd senki. Azon szerintem te sem lepődtél meg, hogy a szobamotoros egy véleményen volt velem. Mivel mindenki más is így volt. De ha ő hót az ellenkezőjét gondolta volna akkor is ellened lett volna az ismert okok miatt.
Egyszerűen túl sokan utának ez van. Kisebb arc kéne és talán lesz aki odamegy megkérdezni mi történt ha elesel nem csak az a hülye madár ddt.
Te is inkább ahelyett, hogy töröltél mindent az adatlapodról......elismerhetted volna, hogy a multkor nem jól láttad a dolgot, amit még 20 ember is egyféleképpen látott és mehetne minden úgy, ahogy eddig...
Kár volt ezért némaságot fogadnod és letörölnöd mindened...én meg ezt nem értem...
Én is beszívtam nála a dolgot, amikor ide feljöttem az elején...
Azután letisztult bennem, hogy mi miért van és hogy mit miért csinál....és nekem így nem volt ezzel problémám és itt ezt már mindenki megszokta, és tudja, hogy miért csinálja...

Legalább nem full hivatalos észosztás megy itt a fórumon, meg ki ha nem én tud többet erről, meg arról....
Mi megbeszéljük így a magunk baráti stílusába, akinek meg nem tettszik, annak mindig szólunk, hogy a bringa csak marhul....
Ha valaki ezt nem érti meg, akkor annak nincs humorérzéke....

Egyébként meg úgy csináljuk a dolgokat szerintem itt, hogy nekünk jó legyen és jól érezzük itt magunkat, amikor dumálunk......ez a lényeg és nem más....
És ez nem arról szól, hogy mindig afelé húzunk, akinek nagyobb a pofája.....vannak amiben ellenkezőek a véleményünk, de másban viszont meg egyezhet....
Csak azért orrolni mindig valakire, mert anno nem egyeztünk meg valamiben..... ...az nem okés....

Ezért jó pl. ddt500-al beszélni...multkor kicsit felkaptam a vizet, mert agybajom volt és nem értettük meg itt egymást, de azután tisztáztuk és lehet következő alkalomkor meg mi fogunk egyetérteni....
Ez PEDIG ÍGY VAN JÓL!
Szia Doki! Tényleg szóltak neked hogy ilyen stílusú szobamoci? Hogy mindenkit lenéz meg fikázni tud csak? Én még emlékszem amikor megjelent itt a fórumon, gixxerk7 barátjával együtt, mindenkit fikázott, beszólogatott. Nem tudom kivel ment a szájkarate napokon keresztül, de szerintem itt sokan benne voltak, és most meg úgy látom mintha ezeket a dolgokat elfeledtétek volna. A legjobban azon röhögtem, amikor itt nemrég szobabringa meg rosszi puszi-pacsizott, pár hónappal ezelőtt meg egymás torkát is elvágták volna.. Komolyan, mintha pár embernek nem lenne gerince és ahhoz húz mindig aki a leghangosabban kiabál Szobaringától amióta itt van értelmes mondatot nem hallottam. Sokan ép ezért nem írnak a topikba, mert ilyen válaszokat várnak vissza alpári stílusban. Én is már csak inkább olvasom, ilyennnel ki a faszom akar beszélgetni.. Most se értem miért írtam be
Sziasztok Srácok!
Eladó sorba került a 99-es SRAD mocim, bedobom ide is a linket hátha esetleg valakit érdekel.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok!
Üdv,
Tomi
Ott leszük 9 és fél10 között!
eZ GYENGE VOLT GYEREK!Holnap gyertek!Pápá!
20+kupak....
Szia Gabe!Tudnál irni méreteket?
Kizárólag zártláncú terjesztéssel működök, és a seggemben viszem házhoz a műfaszt!
Szeva gsxr600k6!
Képeket küldhetnél milyen a moccon meg véleményeket írhatnál hogy milyen használatban és milyen a tapadása közúton.... THX
Szeva Doki!
Értem, én azt hittem hogy ebédre csináljátok a kaját másnap nem akarok indulni mert vár otthon Dóri de szombaton meg nem jó lenne sötétben hazamenni....