Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem is ezt mondtam...hogy ők vették...te tudsz olvasni?
Csak azt köszönheted, hogy ilyen helyzetet teremtettek számodra, hogy tudj pénzt keresni, és spórolni...
Az életben egy dolog biztos ingyen van.. az akarat! Az már csak rajtad múlik hogy kihasználod, vagy sem!
A motorod nemcsak te törheted össze, ilyen alapon ki se menj az utcára... Félni nem kell, csak körültekintőnek lenni, a magadtól elvárt módon mindíg maximálisan.
Hú de faszákat írtam itt most ...le is fáradtam miattad...hogy nyald meg a bőrt..
Joe-Z!

Wiw-en dobok egy üzit, majd pillants már rá...
Szia Dokkk!Gyertek reggel, mert du menek ballagásra!És ha hozod a gombámat akkor nam rúglak arcon!Köszike!
Apja faszát...ennek az sem lenne elég...
Még tönkremennék bele a végén...
Hogyne lenne neki jó a fék, hisz BREMBO...
Bár kíváncsi leszek, hogy neki is előadja-e majd ezt a fura hangot, mint nekem...
Holnap majd, ha megyünk hozzád mester, akkor szétkapom elöl a fékem és megnézem...
Meg egy benzinkártyát
Úúúhhhh bazzzz....tényleg..
Akkor inkább egy Dunlop gyárat veszek neki...
Kriki Barátom!

Átvettem a bukógombákat.... Természetesen fáradozásomért 1000Ft/db árat számolok fel nektek...
Mikor mehetünk holnap szétfaragni, szétbarmolni ennek a Gixxerpeti gyereknek az a kék-fehér, lefolytott biciklijét?
Viszek hidegvágót és kalapácsot, hogy nagyon igényes melót végezzünk...addig majd ő lecseréli az olajat a gépedbe....
Vigyázz, mert majd téged választ próbababának...
Én ha nyerek, akkor veszek a Bringának egy Sex shop-ot....ahol az álltala tervezett kellékeket árulhatja majd....
Basszus... R.I.P.
Álljunk meg egy szóra bringa! Nem a szülők vették a gépet, ez tévedés. Hanem szépen, 14 éves korom óta félrerakosgattam az összes megkeresett lóvét, és abból sikerült megvenni a gépet! Már akkor kijártam a szántóföldekre, néha építkezésekre, vagy alkalmi munkák...
Teljesen tisztában vagyok azzal, hogy az életben semmi nincs ingyen! Meg kellett nekem is tanulnom lemondani bizonyos dolgokról, hogy magasabbra törjek.
Látod, hogy nem hajtom a motoromat, nincs szívem a saját hülyeségem miatt összetörve látni. Nem tenne nekem jót, hogy öt év beleölt munkaórája darabokban feküdne előttem

Ha nyerek a lottón, akkor itt, és most megígérem neked, hogy a Dunlop gyár összes legyártott Dunlop D211GP-jét rádszabadítom! Ezt vedd fenyegetésnek
Hát úgy legyen, de jelenleg megeszek egy lovat, ameddig te csak a faszát rágod.... ,
Amúgy meg csókolgasd meg rendesen a jó Isten lábát , hogy ilyen tojáshéjas seggel ilyen életet rakott eléd...(meg persze a szüleidét is megcsókolhatod) Nekem egy biciklin, meg egy számítógépen kívül nem volt több ebben a korban......
Suli után viszont annál több, de azt sem adták ingyen...és ma sem adják...de majd megtudod.
Vagy nyersz a lottón, és az egész topicot a kurváddá teszed...
Sasmadár! Most már nem akarok bevásárolni... Van elég már nekem. Ha veszek egyet, kettőt, akkor azt csak is eladásra veszem.
Idén most csúnyán lehagysz... De jövőre ollyat visszavágok neked, de ollyaaaat... Mire kétszer körbekergeted az M0-st, én addig négyszer Nagy-Magyarországot!
Csá Pelyhesixer !
Van egy csomó gumi itt az apróban.....most bevásárolhatsz...
Haladsz a km -ekkel, vagy idén is megalázó vereséget mérek rád akaratom ellenére?
Kicsi Előbőregerem!
Szia Pöcsimura!
Tegyé rá 10*40 cm -est, igaz az kurva szarul fog kinézni, de legalább jól el lehet majd olvasni! , , ,
Jó a fék Macsk?Me akkor kidobom a papirt!Mi volt tegnap?Faltál?
Srácok!

Valaki meg tudná nekem mondani, a hagyományos SUZUKI kiírás a tankon hányszor-hanyas (cm ben)
A GSX-R emre hagyomány őrzésből ezt akarom feltenni, az Új Suzuki jel nem tetszik :S
Köszi!
Neked is jó reggelt, libakergetős!
Ja amúgy minden buzeránsnak jóreggelt akinek gsxr600 -a van! meg 750-e
Csá Ő már nem ért haza...

http://www.stop.hu/articles/ar...
Szeva Töki!

Mindenki hazaért, minden okés volt a nap további szakaszában?
Tutis!

Nem kell kapkodnod a gummával, nem tudom most átvenni tőled!

Sorry!
Mindenképpen leírom mi volt....
Bár a méreten sokat agyaltam, hogy lehet jobb lenne a 180-as hátsó, de nem biztos, hogy annyira érezni a különbséget.... Ezt Te jobban tudod, hiszen Neked 180-as volt fent most meg 190-es.
A keverék pontosan az amit akarok....
Majd írd le.................kiváncsi vagyok én is.

Te méreted
Legjobb keverékek..................
ennyi......................