Valóban "Ha megdobnak kővel dobj vissza kenyérrel"- elv a helyesebb. Jobb ráébreszteni a másikat a tényekre így.
De nem szoktam hagyni magamat akkor sem. Sajnálom hogy a fórumotokban ilyet kellet olvasnotok miattam részben.
Az meg hogy gumirudi boltos valaki, az mire magyarázat
Én meg SMT technológiai szakmaki vagyok mégsem vagyok Kocka.
Először én is felvettem magamra, amiket írt....azután idővel levágtam és szóltak nekem is, hogy mi is van emögött....
És azt mondtam, hogy Sorry...
Szóval nem értem, hogy miért nyomod rá még mindíg a szöveget, amikor MOST ÍRTAM LE NEMRÉG, HOGY EZ NÁLA CSAK POÉN!
Nem paraszt, nem suttyó, csak ILYEN! pOÉNBÓL!
Egyébként a Magyarorszégi és külföldi Sex-shop üzleteket üzemeltető cég Veérigazgatója a Bringa!
Tudom valóban nem kell komolyan venni ennyire.
De ha te kérnél valamit és én első feléd való mondatomban ilyen lennék, szerintem elküldenél a geccbe.
Másrészt megkaptam sabodave-től a választ meg közben FR-on is segítettek. Ők egyből!
Valóban jobb szobamotoros hozzáállása... Valódi jófej.
Na de mindegy, most olvasom hogy cseszteti az hogy még mindig válaszolok.
Üzenném neked: Érdemes ellenválaszt még mindig nem mondtál, csak azt sugallod, te már régóta suttyó vagy és ezt ha valaki szóváteszi az egy köcsög. Na meg biztosan te csináltad ezt a fórumot is, valóban jogod van bepofázni akárkinek.
Teljesen egyértelmű dolgok ezek
Na de most megadom az örömet a kis házi kedvenceteknek, mert szólít a kötelesség. Meg kell keresni a pénzt a motorozásra "Divatmotoroskám!"
Kitartást a habzószájú mocskolódás elviseléséhez mindenkinek.
Meg sem álmodtam volna hogy egy egyszerű tanácskérdés ilyen messzire megy.
Mondtam, hogy ne válaszolj!
Nem csak buzi vagy, hanem értetlen is....
Tudnék én különbséget tenni ember, és ember között, de jelen esetben itt olyan nincs!
Na mostmár tényleg takarodj a faszba...
Tényleg ne túráztasd magad....
Bringa hawerunk már tényleg régóta itt nyomja és ebben a stílusban, amit már mi úgy megszoktunk, hogy nem is vesszük észre....tisztára mint a Mátrixban...
És mellesleg ez nála csak poén szinten megy és semmi komoly, állati jó fej a fazon egyébként....ha nem vetted volna így fel, akkor biztos vagyok benne, hogy a következő hozzászólása már segítségül szolgált volna!
Na nem is fényezem tovább, mert meg sem érdemli ez a seggrakétás fostömlő....
Csuma...
nem igaz nem akarja betenni... nah szóval 19cmX2,5cm-es matricákat árulnak, azt 26cm-es szélességig nagyitsd fel, és akkor kapsz kb ey 3,5ös magasságot, és az zsír lesz
Ez igen..... Most már sejtem milyen valakivel van dolgom.
Sajnálom azokat, akik téged eltűrnek itt.
Meg jól mutatja az oldal színvonalát egy ilyen "komment" megtűrése is....
Ezek mellett remélem, azt azért érzed mennyire nevetséges vagy:
- Idejövök, kérek tanácsot normálisan.
- Te elkezded a pofátlanságodat.
(de mivel már évek óta ilyen paré vagy ezért neked lehet. Végül is miért ne? )
- Végre valaki visszaszó,l hogy tudjad hova tegyed magad.
- Erre te felvonultatod eszednek megfelelő szókincsedet.
( Ami jól jellemez téged )
Tudjál már különbséget tenni ember és ember között! Nem tűri el mindenki a te stílusodat.
Jelenleg te vagy az, aki alig várta a konfliktust és kelti a feszültséget.
Átmentem a Fastride fórumra, ott egyből segítettek és nem kóstolgattak. Próbáld ki az elgondolkozást szerintem.
Ha valaki visszaolvassa a előző sorainkat, nem hinném h én lennék a rossz arc.
Hallottam tegnap Speed-től, hogy csak szombat dél körül érnétek le és este már tiplizni is akartok....
Maximum 5 órára lesz kész a kaja, mert ekkorra lesz olyan az időjárás meg a körülmények, hogy jól be lehet kajolni...
Viszont Anyum biztosan fog főzni valamit, úgyhogy tudtok enni valamit, mire megérkeztek...
Igazán maradhatnátok estére is másnap korán mehetnétek vissza, ugyanis így is, úgy is rátoksötétedne a hazaúton.
Érvelj ezzel a szülőknek is...
Nem lettem magányos farkas
6-ra lettem kész a motor összerakásával és mivel Ricsihez mentem alapvetően nem értesítettem senkit!
Igazából 1 hete nem ültem a mocin, kicsit akartam durvulni így gondoltam fordulok egyet Dobikő felé erre jöttök szembe......
Ahhoz képest h volt vagy 20 sec mire megfordultam, a falu előtt beértem a népet
Ide gondoltam, hogy elmegyünk.
http://www.sportmotor.hu/motor...
délutánra munkanélküli után
Ne kérdezz semmit úgyis válaszolok........
Meló után margit-sziget?
Padre gyün, Neked is kötelező, ha bármilyen más progid van (lett volna) azzonal lekő mondani.
mára ennyi...............puszi.............