Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasztok!

MEgy valaki holnap a RIngre? Én csak az 1 órás szabad körözésre mennék.... NEm voltam még a ringen...mérik ilyenkor a köridőt?
Lehet hogy idén még kibírja a gyári csak érdeklődöm
apróban ha jól láttam új párat nyomnak 45-be
vedd meg az enyém, lesz tartalék elsőd
szevasz haverom.nem e tudnál gumit jo áron?nekem hátso kellene.éppen
Értem, Pirelli Corsa 3-t mennyiért tudsz?
Doki küld már el sms-ben a G.P számát beszélnem kéne vele, mert a cuccomat ő neki kéne vinni Ecsegre és holnap délután le is szállítanám!
tudok párban új gumit, szóval most kihasználom az alkalmat.
Látom Kínában tanultál alkudni.

"Először diszkont árat ajánlanak. ... A gazdag amerikai valószínűleg már nyitogatná is a pénztárcáját, de ilyesmire gondolni sem szabad. Azonnal vissza kell vágni az ár ötödével, amin az eladó felháborodik, de rögtön felezi az árat, és kis küzdelem után valóban az első ajánlat ötödéért vihető el a termék."
http://index.hu/tech/2010/06/1...
H-H eladód? most vetted nemrég Kakucson avattad fel
Mert nem akarod, hogy létrejöjjön... Elrontod a gyermeki lelkemet
az alku akkor a jó ha létre is jön a biznisz, de ilyen áron sajnos nem jöhet létre, szóval mondom hogy rosszul alkudsz
De én jól alkudok, csak neked nem jó Nekem jó, és ez a fő
tudsz alkudni, csak nem jól
Akkor tízért elviszem a kettőt!
Ja és az ár kis mértékben alkuképes
Ha jól olvastam, Joey-Z nem tudja most átvenni a gummám, szóvel lesz eladó gumim, 120-as 209GP 3,2 mm mintával, 190-es 211GP racer 4,7-4,8 mm mintával.
Egyben eladó és 20.000 ft az ára.
Helyes!
Látom bírja mind 2 Gumi a pályázást is
Köszi a segítséget gsxr600k6!
Nekem jelenleg BT 016 van fent még minta is van rajta rendesen csak kérdezősködök a Pirelliről is, de úgy látom akkor megéri megvenni ezt a gummát is hegyesnek hegyesebb láttam bent Black Motrorsnal is ilyen volt K8 600-n de mégsem annyira hegyes mint 1 pályagumi főként közúton használom mocit de akkor ezek szerint a pályázást is bírja... Thx az infot
Szia Speedbike!

Köszi szépen, Yoshimura dob van a motoron.
A rendszámot csak a fénykép erejéig takartam le.
szia nekem a gyári az BT016 volt és nagyon fasza volt nem volt vele gondom most pedig CorsaIII van fenn az is nagyon tuti gumi.A BT016-tal 13000 mentem el a Corsaban most van 5000kmer és még jó
Rendben!
Szia Kölyök!

Mindenképp fogok szólni....
Most szögeljük a bukógombákat, ha végeztünk hivlak!