Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még nem tudom elméletileg megyek van jegyem de nem tudom lehet átadom egy barátomnak és most van benne először 300v és a nagyvasban vettem
Motul 300v-t honnan szoktad szerezni?
csütörtök hring, mersz lesz?!
Akkor még nem váltottál 2-es fölé!

Asszonykával kirándulgattok?
ma nem és a 17. kerületben lakom
Akkor nem tévedtem......

Erre fele laksz valahol (30 km-s körzeten belül).

Dobogókőre nem mentetek fel?
de mi még integettem is
Igen, Szentendre után pilisszentl..... visegrád előtt............

Nem Ti voltatok arra?
Lepence ?
Jó estéket

Lepence volt ma?!
nem lehet csak a kilométert
Viszont cserébe alig birtam lehámozni a bőrnacit.Nem fehérembernek való ez az idő.
Gyári van még rajta, csak mivel meleg volt tapadt a gumma
Kapott a jószág új pacskerokat?
360 km 5.5-6 literes fogyasztással 140-160-s tempóval
Tapadt ám a Gumma
Hali

Szűk 270 km-et
Szia!
Nyomkodhatod, de csak az idődet baszod el vele...
Mennyit mentetek hétvégén ? Fasza idő volt
aloha

Mi ez a nagy csendélet?
Hol vagytok Fórumlakok?
hali, igen azt sikerült is...max elkezdem nyomkodni
Bizonyára emlékszel a patakra is, fel fogod ismerni, mert megáradt, mint a picsa. Lefordulsz JOBBRA, és végigmész az tucán, míg véget nem ér az utca.

Bazd, elírtam Na, jössz pestről, jobbra, utca végén jobbra. Kétszer jobbra. Bocsánat
Szia petya!
Tökéletes! Még lehet, hogy a pályán focizok akkor, de semmi probléma, nyugodtan gyere. Csörögsz, megbeszéljük, és megyünk

Érkezel Budapest felől. A-val van jelölve az Autós fagyizó, tudod, hogy hol van. Bizonyára emlékszel a patakra is, fel fogod ismerni, mert megáradt, mint a picsa. Lefordulsz balra, és végigmész az tucán, míg véget nem ér az utca. Végig szorosan a jobb szélhez igazodj, mert a kanyar nem belátható! Az utca végén kanyarodj jobbra. Ott tuti nem tévedsz el, mert nagy tábla is hirdeti, hogy Dabas - Sári sporttelepe. Vagy valami ilyesmi. Ott bejössz végig, és majd a szemközti lelátókhoz hajts. Vagy a műfüves pályán focizok, vagy a meccset nézem. Ha véletlenül vége lenne a focinak, kimegyek az Autós fagyizóhoz!