Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tod hogy a technikás egyenesek fekszenek nekem.
Szia!
Ha már itt tartunk nem teljesen így van(GSXR600K7)
Először kanyarokban elkezd dadogni, egyenesben még húz...innentől valszeg igazad van, de azt már nem próbáltam ki..
Röhögni fogtok de nekem ugyanezt csinálta és le is rohadtam szerencsére a kúttól 50 méterre.... így önindítóztam és be tudtam gurulni a kútra
Majd megáll, ha vége a dalnak.
Valamit rosszul csinálsz.
Én nekem ma 130 km-után gyulladt ki úgy h fullra raktam előtte
Csaptam neki rendesen
Áki Mester
Megmondtam, hogy magányos farkas lettél.
Köszi
Jó utat nektek.
Íme a szomszéd sziget egyrésze.
Először csak leesik az alapjárat.És hol felmegy hol le.Majd menetben azt mondja zzsííííííí és megállva rögtön le is fullad.De önidítóval beindul.Megy pár métert és újra.Ezt meg lehet csinálni 2-3x.Majd jön az izommunka.
Halálbiztos üzemanyagszint jelző.
Szia!
Abszolút nem hátrány.
Ahogy Joe-Z leírta, előbb villog, utánna meg égni kezd a lámpa. Ha villog, ajánlatos kutat keresni. Nekem villogás+folyamatos világítással elmegy 60 kilómétert a gépsas.
Szevasz pólyás!
Tudod az úgy csináljuk, hogy amikor kevés már benne a benzin, akkor elkezd villogni egy sárga lámpa a műszerfalon, hogy tankolni kell, és akkor mi elmegyünk tankolni.
Tankolás után pedig megyünk tovább, míg újra el nem kezd villogni a sárga lámpa, hogy tankolj! Persze ekkor is el kell menni tankolni, majd tankolás után megint lehet menni, de csak addig míg az a kurva sárga lámpa nem világít folyamatosan, mert akkor..........
Most mi a problémád? Mai kép de mondtam ,hogy csak a hegytetőn volt köd.
Ezt a nagy hülyeséget meg honnan vetted kiscsávó?
Van benzinvisszajelző ráadásul kétféle módon is ugat neked egyszer villog amikor kevesebb mint 3.5 liter van benne és egyszer telibe ég ha már kevesebb mint 1 liter
Nem sok, figyelem a világbajnokságot, meg agyonfocizom az életemet is
gixer 600 tulajoknak nem nagy hátrány hogy nincs üzemanyagszint visszajelző rajta? honnan tudjátok h mennyi benya van benne?
Csá Doki!
Remélem holnap is zuhogni fog az eső, reggeltől estig! ,
CAO DOTTORE
Gixxerpeti!

Látom ma nem voltál egyáltalán itt, és nem is hívtál baszom azt a gitár nyakadat...
Reggel majd hívjál már fel, hogy mikor megyünk ringre és, hogy mikorra jössz, mert akkor addig alszom...
Ha holnap meg nem mész jó köridőket, akkor neked Ecsegen csak Csirkefog lesz a menü vadkacsabefőőőőttel....

Jó éjt mindenkibe! Holnap talizunk majd...

Joe-Z...jók ezek a kis 6kilós méregzsákok...
Mizu speed cimborám?
Jajjj Crazy ne rontsd már el a sikerélményem
Ez mai kép?gratula.ködbe gixerrel.........
A hegy tetején volt csak köd.....
Szevasz haverom.ez a pár gumma a tiéd?érdekelne.
Na mégegyszer a képek mert fordítva rakta be ez a szar