Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jééééé itt a koránkelő

Gondoltam beköszönök.... üdv mindenkinek!
jó féle a hátsó mamuszod
GixxerPetya! Mard írjál ide befele, hogy mikor érkezel! Háromkor megyek ki a focipályára... Ott megtalálsz!
Majd a vasárnap folyamán felteszem a térképet, hogy merre közlekedjél az Auts fagyizótól
Na léptem csók.... ,
Hát nemtom.....az biztos, hogy a gsxr -nél majd minden motor komfortosabb, valószínűleg ezért is van ezekben több km. És a fenttartási költségük is töredéke egy versenymotorénak.
Sajnos ezek a motorok inkább törnek, mint öregednek, dehát ez egy ilyen világ.... ,
Nagyonnnemsok 150K-s futású hatkilós gixxert láttam.DL meg hasonszőrű túraizé meg rengeteg van.
Remélem igazad van és a tied lesz az első.
Az a 126 elég lesz 119 nek is...
A BMW -t az elektronika fogja fingatni szerintem....A gixxer az meg bírja, (K7) én elég sokszor üveghangon járok vele, és 6. ba is 10.000 körül forog...eddig bírta, remélem még fogja is! Mindent megkap időben, ha nem tudom megadni neki ami jár, inkább leteszem.. , de szét nem baszom...
Csak 1,90 vagyok...nem tudom mikor cseréltem tárcsákat
Pont azért kockáztattam ennyit, mert nem akartam olcsót venni...
Ha veszek valami használtat, akkor nem kellet volna ennyit ruha nélkül menni, de én inkább kivártam...
9000-ren.
Köszönöm az infót FARTÚRÓ Cimborám!
Ha már letérdelsz, akkor lesz más is....
Miért kellene letérdelni....csak nem 2,5méter magas vagy?

Lánccsere úgy érzem nekem már aktuális lenne, mert a sok kerózás miatt eléggé kinyírtam, főleg akkor, amikor még csak próbálgattam ezzel a szépséggel....úgyhogy amint lehet cserélem...
Mikortól van már az a pont, hogy na mostmár életveszély?
Kuplunglamellákat mikor cseréltél?
Nem kell nagy ész hogy megnézzük hogy 160 lóerőt ad le 900-ren és 135 Nm-t 8000-ren az nagyon sokkal tovább él mint ami 126-ot ad le 13500-on és 72Nm-t 11500-on.
Nem akarom lebecsülni a gixxert mert tényleg jó de ami pörög mint a búgocsiga azt futásra összehasonlítva kevesebbet él mint amelyiket nem pörgetik.
Nézz meg egy New York-i klasszikus taxit a bumfordi lassú V8-asával elmegy millió mérföldet egy S200-es honda meg már rég bontóban lesz addigra.
Nem erre lett kitalálva a gép.
Bár aki erre használja az fizessen is mint a katonatiszt.Má ha van miből.
Na mivan pöcsbanda...bealudtatok?
Egy láncszett 24.000 km -et bír (a gyári...) símogatva... nekem az 530 DID (nem gyári..)elment 34000 km et, de az utolsó 4000 az életveszély volt.... Szelephézag 24000 -nél van szintén, de az ráér 42.000 -nél is (Spóroltam neked min.50.000 Ft-ot ezzel az infóval !)
Telóolajat szard le, amíg bírja az igénybevételt addig kár bolygatni... Ne koppanjon fel fékezésnél azt csá!
Fékolaj 2 évenként csere, a hűtővizet is érdemes 2 évenként lecserélni...ennyi...
Ha bele akarsz verni a pittyembe, előtte szólj letérdelek...
De az tuti, hogy fájós segglyukkal már nem lesz hozzá kedved.... , , ,
Bocs Bácsi!
Csak a kontrasztot akartam kiemelni, ha már ennyire igényes vagy a jó minőségű ruházatra akkor nem kockáztatsz egyetlen métert sem nélküle!
Én csak arra figyeltem, hogy mindenem meglegyen akkorra mikor motorra ülök! Mentem én is párezret farmerben, de az csak pár hét volt, és leszartam a sokszázezres cuccokat, mert a roleff nekem is bejött..nem is sajnáltam annyira mikor elfikkantam vele, a 3kilós vanucciban valszeg elsírtam volna magam utána.
Nekem funkciója van egy ruhának, nem reklám és divatértéke.
Ha látnád a csizmám, gúvadna a szemed lassan a fele hiányzik, mert azt használom, nem a térdkoptatókat kanyarban !Ezért is vettem olcsón!
Bringa!

Telólöttyöt mikor kell, illetve érdemes lecserélni a gépben? Lánccsere nálad hány ezernél volt? 20.000 van a gépembe most...ilyenkor van valami fontos, amit meg kellene nézetnem, amit én nem tudok házilag?
Köszi!
Ezt te honnan tudod?
Nekem még a kopóalkatrészeken kívül nem kellett hozzányúlni, és többet kap mint egy túramotor elhiheted...
Jó! Volt vezérmúlánc meg olajpumpalánc csere, de csak a biztonság kedvéért+kuplung, de még az is bírta volna....nem rossz gépek ezek a K7 -esek legalábbis az enyém az állat!
BMW -nél a szervízintervallum?
Ez arra vonatkozik, hogy ha már veszek ruhát, akkor nekem nem felel meg a 60ezres.....HA MÁR PÉNZT RAKOK BELE, AKKOR NORMÁLISAT FOGOK VENNI....
Így értettem....
Ne kötekegggyééé, meee bebaszok az etetődbe jövő hétvégén és ráduszítom a két törpepalotapincsimet....

Ja sornégy.Nem rossz.Gixxer 3x fel kell újítani a fejétől a farkáig hogy utolérje azt a futásteljesítményt amit tud ez.Jó nagy bálna viszont de legalább erős.
Ja! az árából 5x megkerülöm a földet gixerrel!
Amúgy az nem rossz...sor4 ugye?
Bukósisakot
Ma az újnulláson majdnem elgázoltam egy bukósiasot!
Mire visszamentem már eltűnt.. Pedig gyors voltam!
Egy BMW K1300 GT vel nem hinném hogy lehetne unatkozni.Itthon felszállsz rá pár tankolás és Párizsban vagy.
Több helyen?
A Hegyek "lábainál"...