Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na erről beszéltem......SpeedBikini!
Sziasztok! Van itt valakinek ARAI-RX7 sisakja?
Alapjában véve igazatok van....
Speciel én 17.-én megyek legelőször pályára és onnantól kezdve minél többet menni akarok. Jelenleg a gyári BT016 van fent a motoron, de elég fos állapotú, tehát ezzel semmiképp nem akarok felmenni, amúgy is cserélném a pályázástól függetlenül. Van olyan itt köztünk akinek Supercorsa van a gépen és nekem nagyon tetszett, jól felmelegszik és ragad, utcán is és pályán is. Ebben a gumiban megbízom, pont ezért gondoltam, hogy ilyet veszek.
Véleményeteket szívesen venném a tapasztaltabbtól lehet tanulni.
Például ezt néztem magamnak a második szettet (kettes sorszám... http://www.kepesmotor.hu/sport...
Valld be élvezted...
Nem vásároltam tőle, vagy ha igen, a nevét nem jegyeztem meg.
Aki kalmárkodik az ilyen gumival az sosem fogja elmondani neked, hogy a szar szélű gumiját ne vedd meg, mert akkor sosem fog keresni rajtad . A rendőrök pedig nem hülyék, rendelkeznek típusismerettel, meg van szemük, hogy lássák a gumi futófelületének a profilja nem szimmetrikus. Ha a rendőrnek olyanja van, akár a rendszámot is leveheti...bár elsőre csak figyelmeztet, hogy a gumi erősen cserés..(Tapasztalat.) Addig talán menthető a dolog amíg a minta az egészségügyi határértéken belül van (1,5 v1,6mm). De ezek a gumik kb ott vannak...egy két erősebb menet az utcán és máris slick az oldala ami nem baj, mert még bőven jó, de nem a rendőrnek...
Ez meg a másik.
Na elteszem magam holnapra. Jóéjt!
Persze, hogy nem
Én nyugodt vagyok cimbi....
De ők gondolom nem is mondtak ilyet, hogy nem fut egyenesen majd a moci.
Végre egy okos ember.
Kinek neve nem erre utal.
Jó estéket mindenkibe...................
Jóestét bácsi!
Az enyém Brian-től jött, szombaton máshová megyek, nyugi
Tudod, amit megbeszéltünk!
Speed...

Ezek jöttek Briantól nem?
Ezt az egész gumikérdést úgy ahogy van túlmisztifikáljátok!
Lassan mindenki már csak supercorsával meg D209,211el mer menni utcán, mert csak az a jó.
Lófaszt...
Ha csak utcán mentek vegyetek utcai gumit, ha pályáztok is akkor érdemes jobbat venni.
Azért ne bántsuk őt... Ha butaságot írt, akkor vagy elnézést kér, vagy nem. Mindenki a magáéból tanul, az okos a másikéból is. Én speciel azért álltam át a Dunlopra, mert egyrészt olcsón lehet lopni, másrészt mint szobabringa, mint tutis is ilyeneket használ, és egyikőjüket sem hallottam panaszkodni. Mellesleg ők már elkoptattak pár garnitúrát, adok a véleményükre
Ezt gondolom a több tucat elkoptatott gumigarnitúrára alapozza.
Furcsálltam én is, mert a HungaroRingen is megy egyenesben a moci, igen nagy sebességgel. Ha autópályán szétszakadna, akkor a ringen is Most az mellékes, hogy a két úttest miből van összerakva, meg mennyire van lelakva...
Hát erre csak egyet tudok reagálni:
Igazad van, mit iszó?
Nesze, ittvanneeee.....
Igen. Ez is Pirelli. Csak pár évvel régebbi.